1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Ostatnio natknolem sie na takie dwa tytuly Djanny - Limonada (Max B Grant vs Djanny Remix) Limpar - Destination Unknown (Analogic Disturbance Attack Mix) Francesco Zeta And Brucio DJ - A Sacred Saturday
Ostatnio zmieniony przez ukraina86 22-10-2009, 20:53, w całości zmieniany 1 raz
Ja napisze jeszcze The Prophet - Carrie Rip jednak zaznacze ze walek jest wyciety z seta (chyba) wiec moze to byc jakies intro albo cos. Takie jest moje zdanie ale jak cos jak bede kiedys na necie to wrzuce
_________________ I live for Hardstyles, I live for Hardstyle baby!! "NajwaĹźnieszje sÄ wspomnienia" _-^-_
Dobry waĹeczek ziomie Thao! To co mi wysĹaĹeĹ teĹź spoko, tylko potrzebuje wiÄcej epiki takiej Ĺźe jak bÄdÄ sĹuchaĹ to wezme nóş i wyjde nakurwiaÄ heretykĂłw!
_________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)