Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 2010, anthem, defqon, generation, new, nuhs, of, remix, reverser, the

[Nu?HS] Reverser - The New Generation (Remix of DefQon Anthem 2010)
Autor Wiadomość
SchizeQ 

Informacje
Piwa: 3135

$ wspomagacz (Ilość: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 27-06-2011, 22:42    #11

noisyboy, tak dziala marketing ;)
Ludzie wezma wszystko co maja gratis, darmo, free, bonus.. byle nie musieli placic ;) To masz w kazdej dziedzinie w ktorej wystepuja pieniadze, czy to FREE track na soundcloudzie czy FREE plyta do Pani Domu czy FREE prĂłbka szamponu do Cosmopolitan :P
W ten sposĂłb tez dajac tracki za free labelmanager moze sie do Ciebie zglosic jesli uwaza Twoje tracki za dobre a widzi ze jestes wolnym strzelcem(do nas zglosilo sie kilka osĂłb zanim weszlismy w szeregi Spoontech) ;)

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Piwa: 2448

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 27-06-2011, 22:45    #12

juz lepiej pisac FULL niz FREE :) FREE to moga pisac producenci co wydaja w chy kawałków w roku i tam daja czasem bonus 4 free

[ Movies From Parties ]

SchizeQ 

Informacje
Piwa: 3135

$ wspomagacz (Ilość: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 27-06-2011, 22:48    #13

ROoZi, full =/= free ;) moze byc full na soundcloud ale z wylaczonym downloadem :P

noisyboy 

Informacje
Piwa: 660

$ wspomagacz (Ilość: 3)

Wysłany: 27-06-2011, 23:05    #14

No widzisz Schiz, ja uważam inaczej, ale ja starej daty jestem :) A no i kurcze do mnie sie nigdy nikt z labelmenagerów nie odezwał, moze dla tego ze nie daje FREE tracków :D ale raczej dla tego ze robie ujowe tracki :)
Ja po prostu napisałem jak ja to widzę, to jest tylko i wyłącznie moje zdanie. Ono nie koniecznie musi być zgodne z rzeczywistością, ba ono jak widać wcale nie jest zgodne z rzeczywistością. Ale swoje zdanie mam, uparty staruch ze mnie i cóż zrobić. Mnie to smieszy jak jakis amator daje tracki z dopiskiem FREE i nadal mnie to smieszyć będzie bo juz tak mam ;DD

pozdro zamykam ... kurcze zapomniałem jak to dalej było :(

Reverser 

Informacje
Piwa: 22

Wysłany: 27-06-2011, 23:09    #15

Mnie to głównie chodzi takie kurwa asiory jak DJ Yoz co jakieś wydał parę marnych sraczek na digital labelach gównianych i kurwa później łaskę robi, że za sryliard lubię to kliknięć puści darmową sraczkę.

A przy okazji akurat się zgodzę ze SchizeQ. Jak rozdawali odżywki do włosów u mnie kiedyś pod sklepem w zeszłe lato to pamiętam, że kurwa naprawdę sporo ludzi to brało. Oczywiście było darmowe, tylko czy naprawdę 3/4 miasta nie ma szamponu w domu do mycia? Zresztą później wynikła żenująca akcja, że typ kurwa wysyłał koleżków i inne takie pierdoły i sprzedawał masowo te próbki na allegro. Wiele pewnie nie zarobił ale i tak kurwa kpiny.

A i noisyboy zapewniam cię, że absolutnie nie mam nic wspólnego z podanymi przez ciebie sytuacjami, a wręcz brzydzę się nimi. Prawdopodobnie przez te wszędobylskie darmoszki to sam zacząłem tak gadać ;D

PS Sam bardzo nie lubię odpowiadać za kwestie marketingu bo niestety często trza łapać się do żenujących (przynajmniej dla mnie) akcji i mam nadzieję, że nigdy nie będę musiał robić kretyńskich konkursów, że jak wyrucha mnie analnie 10000 tysięcy osób to dam coś za darmoszkię.

PS2 Tak jeszcze edytując to kwestia bycia amatorem czy pro to dla mnie osobiście nie jest wydawanie czy robienie hajsu. Tylko chodzi o czystą jakość muzyki, bo sporo jest debili co jakiś tam hajs tłuczy, ale materiał jest takiej jakości, że to obraza dla słowa profesjonalizm, bo chyba jednak wiadomo powszechnie, że to też synomim jakości, nie tylko pieniądza
Ostatnio zmieniony przez Reverser 27-06-2011, 23:11, w całości zmieniany 1 raz  

Datraxx 

Informacje
Piwa: 100

Wysłany: 28-06-2011, 11:01    #16

Reverser napisał/a:
Tylko chodzi o czystą jakość muzyki, bo sporo jest debili co jakiś tam hajs tłuczy, ale materiał jest takiej jakości, że to obraza dla słowa profesjonalizm, bo chyba jednak wiadomo powszechnie, że to też synomim jakości, nie tylko pieniądza
Popieram :)
Dlatego mi się nie śpieszy z wydawaniem, bo to co robię to jak narazie jest shitem, na pierwszym miejscu jakość, a dopiero kasa :)

Youtube:
http://www.youtube.com/user/dawdtrxx

Fan Page:
http://www.facebook.com/DatraxxMusic

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)