Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 12-01-2011, 11:52 | #20
|
| pozwole sobie wkleic posta Piotrka z hs.eu
| ACB napisa³/a: | Hej
Dla kilku z Was ten temat może wydać się trochę słaby, kilku z Was zapewne się ucieszy, a jeszcze kilku to oleje lub nie przeczyta tego, co napiszę w ogóle. Zdecydowałem napisać się te parę słów, ponieważ uważam, że moim supporterom i krytykującym należy się szacunek i parę słów wyjasnienia.
Z tym zamiarem nosiłem się parę dobrych tygodni. Nie ukrywam, że od pewnego momentu hardstyle i ja to zupełnie różne tematy, nie słucham hardstyle w ogólę i pisząc w ogólę nie mam na myśli, co jakiś czas. Wchodząc do sklepu z zamiarem kupna konkretnych produkcji, wyzwaniem dla mnie jest to, aby znaleźć, choć 2 produkcje, które mi się spodobają, nie mówiąc już o całej, trackliście. Hardstyle stał się gatunkiem, który już do mnie nie mówi. Z całym szacunkiem dla osób, które tego gatunku słuchają, bo są różne gusta, niemniej, ja uważam, że hardstyle stracił charakter. W tej chwili jest to odpicowana, ubrana w pawie piórka, łatwiej sprzedawalna, nowa wersja dancecore? Nie wiem chyba tak się mówi na ten rodzaj, niemniej to, co jest w tej chwili nazywane hardstyle, nu - style, czy co tam chcecie, do mnie nie mówi, o charakterze nie wspominając, ale ja to ja i zapewne to moje widzi mi się
Zaczynając od początku, kiedyś jak słuchałem tej muzyki to nie mogłem usiedzieć w miejscu, większość produkcji były dla mnie objawieniem, miały siłę, aż chciało się tego słuchać, w tej chwili, tak jak pisałem wyżej, wyzwaniem jest dla mnie znalezienie, choć 1 produkcji, która mi się spodoba. Od dłuższego czasu, kręci mnie mnóstwo innych, świetnych gatunków, przy których nie mogę ustać w miejscu. Produkcja hardstyle już mnie nie cieszy jak kiedyś i czuję, że w tym miejscu, przynajmniej na tą chwilę więcej dla Was nie jestem w stanie zrobić. Zwyczajnie tego już nie czuję
Przede mną w życiu duże zmiany prywatne, zawodowe, w moim życiu mnóstwo świetnych rzeczy się dzieje i nie ukrywam, że nie chcę tracić swojego czasu na rzecz, która mnie już nie kręci, tym bardziej, że w kolejce czekają niesamowite tematy, które chcę ogarnąć i gatunki, w które chce się zagłębić. Te osoby, które mnie znają, wiedzą, że właśnie się przeprowadziłem, że jestem tak szczęśliwy tym, jakie mam perspektywy w życiu i możliwości, że tym, co tak naprawdę gdzieś tam od jakiegoś czasu zabiera mi energię, jest ten gatunek, który w tej chwili tworzę na siłę. Chce się skoncentrować na rzeczach ważniejszych dla mnie i chce się cieszyć z nowego gatunku muzyki W tym na chwilę obecną nie osiągnę więcej.
Żeby nie zabierać Waszego czasu i nie zanudzać, na chwilę obecną nie będę produkował hardstyle, wszystkie strony zostaną zawieszone. Nie mogę powiedzieć, że już nie będę produkował tego gatunku, niemniej na pewno w tej chwili hardstyle nie jest tym, o czym mogę powiedzieć, że lubię tego słuchać i mnie to kręci.
Paru osobom chciałbym podziękować, bo na mojej drodze stanęło parę, które wpłynęły na moją drogę. Myślę, że każdy z Was wie, za co Wam dziękuję, Enigmato, SchizeQ, ResQ i wielu innych z zagranicy Jeżeli o kimś zapomniałem to sorry, ale wiedz, że dużo myśli powoduje, że w chwili obecnej nie przypomniałem sobie o Tobie, co nie znaczy, że nie doceniam tego, co dla mnie zrobiłeś
Proszę, o nie zamykanie tego tematu, z tego względu, że będę tu jeszcze zapewne przez jakiś czas wpadał podyskutować z osobami, które będą miały na to ochotę.
Pozdrawiam
Piotr
|
| |