Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: game, my, noisyboy

Noisyboy - my game
Autor Wiadomo¶æ
Sine-D 
Hard !

Informacje
Do³±czy³: 06 Lut 2011
Piwa: 71
Sk±d: Mikołów

Wys³any: 20-06-2011, 19:42    #11

Dobry wałek co tu więcej pisać ;)
Ostatnio zmieniony przez Sine-D 20-06-2011, 19:42, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

ADEN 

Informacje
Do³±czy³: 11 Lis 2008
Piwa: 616
Sk±d: Chrzanów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 20-06-2011, 20:12    #12

Dla mnie kosa. A ten filtrowany bass jest przepiękny wyszedł naprawdę rewelacyjnie. Kick w porządku, podoba mi się. Melo fajne. Sondy ciekawe. Ale bass miażdży :D Jedyny minus to (jak dla mnie dość spory) że sam bass jest przesunięty bardziej na lewy kanał. brzmi to średnio.
:)

achujcieto 

Informacje
Do³±czy³: 25 Kwi 2010
Piwa: 2
Sk±d: GD

Wys³any: 21-06-2011, 08:58    #13

kawał dobrej kurwa roboty Noisy ;)

Kona Black 
Hardstyle DJ

Informacje
Do³±czy³: 22 Sty 2010
Piwa: 343
Sk±d: Warszawa

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 21-06-2011, 12:10    #14

Bassdrum zajebisty, mix spoko jest, dźwięki też kozackie wykręciłeś dlatego pobieram natychmiast! :D

http://www.facebook.com/djkonablack

Reverser 

Informacje
Do³±czy³: 07 Cze 2011
Piwa: 22
Sk±d: Piaseczno

Wys³any: 21-06-2011, 12:25    #15

noisyboy napisa³/a:
No wyszło takie połączenie oldschoolu z teraźniejszością :D Fajnie że chociaż wam sie na tyle podoba ze macie ochotę włączyc jeszcze raz :)
Reverser mam dziwne wrażenie że nie przesłuchałeś tracka zbyt dokładnie. Po pierwsze midpart nie jest zrobiony na jednym patternie. Wystarczy porównać układ leadów na buildup i builddown. To juz nam robi 2 patterny xd a jak bym mógł zauważyć to one sa podzielone na jeszcze pare części :) Co do main mello, masz takie prawo i szanuje twoje zdanie. Moze Ci sie nie podobać, ale z tym kiepskim ułożeniem to nie wiem czy chodzi Ci o fałsze czy o ogólny zarys jaki tworzy moja linia melodyczna ? Bo z tego co widzę to różni nas to jaki HS który z nas lubi. Ty lubisz długie intra, rozwinięte melodyjki. Ja wolę cos bardziej prostszego, coś bardziej mrocznego :) Ale dzięki za opinię, takie bardzo sie przydają.

Pozdro

Masz swoje grono zwolenników przynajmniej na tym forum czy w Polsce (nie wiem jak tam odbiór za granicą) więc w sumie w porządku, najgorzej jak nikt nie lubi muzyki danego artysty :sugoi: Ale generalnie jest jasne, że prezentujemy zupełnie odmienne spojrzenie na muzykę, więc w sumie ja za każdym razem coś będę miał do twoich wałków ty do moich, więc myślę, że wspólne ocenianie nie ma sensu. A z melodią chodzi mi stosując terminologię z FL Studio o ułożenie klocków, fałszy nie ma, trudno żeby były bo jest prosta jak włos na mojej niemal łysej głowie, więc chodzi mi o samo ułożenie, nie notacje.

PS Co to sÄ… te browce w profilu?
Ostatnio zmieniony przez Reverser 21-06-2011, 12:28, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Xearo 
Early Hardstyle!

Informacje
Do³±czy³: 04 Lip 2010
Piwa: 235
Sk±d: Bydgoszcz

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 21-06-2011, 14:34    #16

Poczatek dobry - normalka.. Fajny wokal :) Te belly, a raczej ich ulozenie nie porywaja, ale po wejsciu BD, jest srogo w chu*j!! :D On nadrabia pieknie za reszte. Punch naprawde swietnie brzmi, jest j*ebniecie i wszystko ladnie wspolgra z tlustym, rowniez swietnym subem. Dysponujac owym Bd-em musiales miec sporo zabawy przy tworzeniu bo cokolwiek bys do niego nie doje*bal to i tak super brzmi. Jeszcze lepiej jest po wejsciu tego screama (ale slyszalem chyba cos bardzo podobnego w jednym z twoich trackow). Dalej lead bardzo ladny, ale ulozenie mi nie lezy niestety :( Nie to, ze jest zle, ale chodzi tu o osobiste gusta i zamilowanie do dynamicznych melodii :) Build down jak up jest swietny. Ogolnie track bardzo mi sie podoba :)

PS Co to sÄ… te browce w profilu?

Kto pyta nie bladzi
Ja dodam jeszcze od siebie, ze oprocz piwka wirtualnego nie zaszkodzi jeszcze obdarowac prawdziwym! Wyslanym np. poczta :D
Ostatnio zmieniony przez Xearo 21-06-2011, 14:37, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

noisyboy 

Informacje
Do³±czy³: 19 Kwi 2008
Piwa: 660
Sk±d: Bytom

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 22-06-2011, 19:49    #17

Reverser właśnie tym bardziej jest po co oceniać. Ja bardzo lubię oceniać kazdy gatunek muzyczny. Bo nawet jeżeli mi się gatunek nie podoba to można znaleźć w nim coś co jednak wpadnie w ucho. Choć by kick, jakiś lead, albo loop perkusyjny. Z reszta dobrze jest usłyszec opinię od osoby postronnej, od osoby która słucha, lub tworzy cos innego :) Tak ze ja nie mam noc przeciwko twoim komentarzom :)
Xearo juz mówiłem to wiele razy, nie każdemu dogodze w 100%, ale ważne że mogę dogodzić choć w kilku procentach :)

100-NED 
ACM

Informacje
Do³±czy³: 19 Sie 2010
Piwa: 88
Sk±d: ToruÅ„

Wys³any: 23-06-2011, 22:07    #18

Dobry wałek, przeorany klimat jest to najważniejsze. :)

Siders 
Nu & Raw Style

Informacje
Do³±czy³: 20 Sie 2008
Piwa: 21
Sk±d: Kraków

Wys³any: 24-06-2011, 10:47    #19

kurwa noisy fajne dzwieki ale punch mi za chuja nie podchodzi :D

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 2227
Odpowiedzi: 18
Odwiedzin z google: 382
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: