1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Witam Już niebawem wyjdzie moja najnowsza E.P.ka "Beast" w Nutty Trance Rec. Wielkie podziękowania dla Kony za nagranie wokalu Zapraszam do odsłuchu, ,mam nadzieje że się spodoba.
Noisyboy ft Kona Black - Beast Original Mix Nutty T Remix Coca Remix Release Jan 2012 Label: Nutty Trance Cat: NUTTY029
Już przed chwilą pisałam na fb, że baaardzo mi się podoba i jeśli chodzi o hs to moje klimaty! Dośc mocno,szybko i w ogóle cacy A wokal pasuje idealnie Gratki!
Marcia no to elegancko że udało sie trafić w twoje gusta No pare razy grany był w końcu doczekał sie wydania i znowu w Nutty i zapewniam że nie ostatni raz Grzybek i to ten Coca
Podoba mi się, fajnie wykręcone dźwięki, zachowany ciekawy motyw i klimat taki, jaki lubię, chociaż ciekaw jestem jak by/będzie brzmiało o te 1,5-2bpm szybciej. Gratuluję wydania całej EPki
jak najbardziej fajne dźwięki, ładny break, nie podoba mi się za to main part, ale to pewnie dlatego, że spodziewałem się troche czegoś innego - może troche innego ułozenia melodii, za to jest to oryginalne i to napewno na plus, mimo że mi nie podchodzi jestem też ciekaw co zrobi z tym coca gratulacje
Bardzo dobry, prosty, oldsqlowy poczatek! Wokal fajnie zrobiony nawet. Pozniejszy motyw taki zlowieszczy, bardzo mi sie podoba i jest lepszy niz ten z builda nawet Jest zajebiscie! Gratuluje epki
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 2440 Odpowiedzi: 40 Odwiedzin z google: 463