1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
W sumie ma ten ktos racje, bo ile mozna walkowac to samo. 50 takich samych anti wszedzie, to juz sie robi nudne ;d Co do seven to sam bardzo je lubie, ale nie jest jakies mocno kreatywne tak jak tam napisane. Zapetlony śmiech i kick w mainie to troche malo ;d
Co do seven to sam bardzo je lubie, ale nie jest jakies mocno kreatywne tak jak tam napisane. Zapetlony śmiech i kick w mainie to troche malo ;d
no i właśnie dla tego nie ogarniam jak ten numer zdobył takie uznanie
Nie znam siÄ™, ale siÄ™ wypowiem.
Myślę, że jak to zazwyczaj bywa: kwintesencja tkwi w prostocie. Jak jeszcze byłem na bieżąco z wszystkimi numerami hs to sam krytykowałem nadchodzący wtedy nu-style i hejtowałem komentarze w stylu "a wiesz jak trudno wykręcić takie melo??". Nie sztuką jest zrobić chuj wie jak skomplikowany technicznie kawałek, ale zrobić prosty utwór który rozdupi na części pierwsze. W ktorymś TopChefie szef Wojciech Amaro mówił, że prawdziwa kucharz stworzy świetne danie z max 3 banalnych produktów: bez przypraw, bez cudowania i dodawania miliona dodatków. I myślę, że tak samo jest w muzyce i fenomen "Seven" jest tego dowodem. Zresztą mi Seven też się podoba .
_________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
Co do seven to sam bardzo je lubie, ale nie jest jakies mocno kreatywne tak jak tam napisane. Zapetlony śmiech i kick w mainie to troche malo ;d
no i właśnie dla tego nie ogarniam jak ten numer zdobył takie uznanie
Miałem podobne podejście do tego utworu póki nie usłyszałem go na żywo na Q-Base
Co do tego artykułu to głupota. Oczywiście nie bronię nikomu tak uważać i sam też jestem zdania, że niektóre wałki to przesada, ale żeby napisać artykuł na temat Rawstylu to wypadałoby mieć najpierw na jego temat jakieś pojęcie a nie oceniać go subiektywnie. Zacznijmy od tego, że Raw nie ma być definicją pełności mixu i aranżacji, jeżeli kogoś kręcą właśnie takie aspekty wypadałoby przerzucić się na Euphoric (a tutaj też bym się kłócił). W tym, jeżeli można to tak nazwać, podgatunku przecież chodzi o moc, o perfidię ostrych dźwięków, o kick, który otwiera i zamyka czaszkę, o screech, który przeszywa uszy i sprawia, że jest ten dreszczyk adrenaliny i emocji kiedy go słyszysz. Równie dobrze ja mógłbym napisać artykuł na temat Euphoricu, który momentami brzmi jak jakiś żart a nie Hardstyle. Przykłady? Żaden problem.
Do tego to ja się nawet nie umiem ustosunkować, jakieś kuźwa Gospel połączone z HSem? Żart.
Brzmienie gorzej niż amatorskie a ktoś kto się zna wyłapie masę podstawowych dźwięków (na przykład Nexus albo V-Station). Nie wspomnę o kicku, który puka podobnie jak mój tato do drzwi kiedy wraca z pracy.
Regain, troche zajebalo mi hipokryzja. Z jednej strony mowisz, zeby pozwolic robic producentom to, co im sie podoba i dac wolna reke, a z drugiej rzucasz przykladami nu i opisujesz je jako pedalskie, gejowskie itp. Zawsze denerwowalo mnie walkowanie milion razy kazdego lzejszego tracka i klotnie o to co jest HARD, a co nie. Jaki jest sens wchodzic i sluchac czegos skoro wiesz ze i tak ci sie nie spodoba. To tak jakby isc do sklepu tylko po to zeby czegos nie kupic bo ci nie smakuje. Niekiedy nawet dla mnie niektore tracki to przesada, ale to nie powod zeby hejtowac kazdy track z weselszym wokalem. Zeby nie bylo - deklaruje sie jako sympatyk wielu gatunkow muzycznych i wszystkich podgatunkow hardstylu, ale kurwa ludzie asertywnosci troche.
Ostatnio zmieniony przez AntramxDJ 02-02-2015, 23:14, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 3421 Odpowiedzi: 32 Odwiedzin z google: 195