Przesuniêty przez: ROoZi 29-04-2009, 16:48 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³a: 24 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 506 (0,07/dzieñ) Piwa: 6 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 14-08-2007, 11:04 | #91
|
| | HardTech napisa³/a: | | Mysle ze w Spizu by sie udalo |
a widzialeś to zdanie na ich stronie? *Nie gramy HardStyle'u* poza tym, mi tam w tym Mega bylo całkiem klimatycznie sama elita | _________________
 | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 27 Kwi 2007 Wiek: 40 Posty: 874 (0,12/dzieñ) Piwa: 48 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 14-08-2007, 11:04 | #92
|
| w Spiżu? nie obraź sie ale tam jest syf... tam wchodzi okolo mnóstwo ludzi... i na HaS'ie nie chciałbym zobaczyc stałych bywalców tego miejsca...
Nie wiem czy dobrze rozumuje ale sporo ludzi chce miejsca na 5 tys. ekipy i 72 dj'i. (oczywiscie przesadziłem, specjalnie)
Taka impra jak w Mega to było coś pięknego... prawie wszyscy sie znali, każdy kochał to co ten starszy troszke pan wyprawial za deckami, nikogo z przypadku, kameralnie...
Przecież nie chcemy z HaS'u zrobić żadnej komerchy... jestesmy w mniejszosci, to chowajmy sie pod ziemią może być w MegaPiwnicy | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 14-08-2007, 11:21 | #93
|
| | Sora napisa³/a: |
a widzialeś to zdanie na ich stronie? *Nie gramy HardStyle'u* poza tym, mi tam w tym Mega bylo całkiem klimatycznie sama elita |
no w sumie tak zapomnialem ze takei cos tam pisze... to jest dyskryminacja naszej swietej muzyki :[ podam ich do sadu <lol> | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 33 (0/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Borucin  | Wys³any: 14-08-2007, 22:15 | #94
|
| Kurcze Najbardziej Odpowiednim Klubem jest Magic. Bo nagłośnienie Piekne Jest + Piekne Laserki. Poprostu Wymiot. ale Wam to sie juz nie chce Jechac te 120 KM (z Katowic) jak By tam MoH był | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 13 Sie 2007 Wiek: 39 Posty: 139 (0,02/dzieñ) Piwa: 13 Sk±d: Krzyżanowice  | Wys³any: 15-08-2007, 08:05 | #95
|
| | HardstyleManiak napisa³/a: | Kurcze Najbardziej Odpowiednim Klubem jest Magic. Bo nagÅ‚oÅ›nienie Piekne Jest + Piekne Laserki. Poprostu Wymiot. ale Wam to sie juz nie chce Jechac te 120 KM (z Katowic) jak By tam MoH byÅ‚ |
Z katowic jest do Krzyżanowic 80 km a nie 120 jak napisal kolega.Magic jest naprawde swietnym klubem na hardstyle. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Wiek: 42 Posty: 118 (0,02/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: brać tÅ‚uste pojary ?  | Wys³any: 15-08-2007, 11:27 | #96
|
| | Mati_Lu napisa³/a: | Moja opinia jest taka
1. Wiekszosci nie chodzi o dobre miejsca na hs ale do zabawy 2. Co zatym idzie a) jest Wam wszystko jedno kto i jak gra pod warunkiem ze bilet nie jest za drogi b) ma byc napierdalanka i jazda c) naglosnienie moze harczec byle lasery po galach napierdzielaly
|
Nie wiem jak ty ale myśle ze ci co siedza na tym forum sa w temacie i o takich sprawach jak wixa nie rozmawia się juz bo mało kto z nas to lubi ( a mysle ze 99%), wiec tak czy siak obrażasz niektórych userów( jak napisałas wiekszośc) | _________________ Listen to slow music turns U into a Fuckin' idiot
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 15-08-2007, 13:18 | #97
|
| | DropsNH napisa³/a: | | Mati_Lu napisa³/a: | Moja opinia jest taka
1. Wiekszosci nie chodzi o dobre miejsca na hs ale do zabawy 2. Co zatym idzie a) jest Wam wszystko jedno kto i jak gra pod warunkiem ze bilet nie jest za drogi b) ma byc napierdalanka i jazda c) naglosnienie moze harczec byle lasery po galach napierdzielaly
|
Nie wiem jak ty ale myśle ze ci co siedza na tym forum sa w temacie i o takich sprawach jak wixa nie rozmawia się juz bo mało kto z nas to lubi ( a mysle ze 99%), wiec tak czy siak obrażasz niektórych userów( jak napisałas wiekszośc) |
J.W.
1. Mam tylko chodzi o HS !!! pobawić to się moge iść do parku na filipinki na bani lub do innego klubu co pusza muze z plantey
2.
A) LoL Musi grać HS :-P Reszta odpada B) Noo musi konkretnie walić bassssem no i jazda ten musi być ale zależ o jaką Ci chodzi bo jeśli o krzyczenie " jazzzzda jazda jedziesz prophet " to nie bardzo
3. Nie !!! Nagłośnienie na pierwszym miejscu !!! co mi dają lasery jak muza ch*jowo gra zreszta jest taki teamt tu już :mrgreen: | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 15-08-2007, 21:38 | #98
|
| Magic buehehehe... i kto by sie tam bawił W większosci te miejscowe małolaty przesiąknięte trancem, a wiecie że trance do hardstylu nie ma sie jak kupa do klozetu więc pomysł zorganizowania tam hs biby to nieporozumienie, to tak jakby np w ekwadorze zrobiono taką impreze. Tam to nie ma prawa bytu, całkiem inne gusta ludzie mają, to samo tyczy sie Magica, a że klub dobry... ja byłem i mi sie nie podobało :-P | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 15-08-2007, 21:57 | #99
|
| | cartel1-> a byś się zdziwił! kiedyś tam często bywałam no i zdarzało się, że grali HS, a na sali wcale nie było pusto no i ludzie się zajebiście bawili! Wiekowo też w miarę jest a klub naprawdę przyzwoity. HardstyleManiak- zgadzam sie i wspieram cię :-D (ale nic za darmo ;-) ) | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Posty: 144 (0,02/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: OBERSCHLESIEN  | Wys³any: 15-08-2007, 23:39 | #100
|
| Z tego co Wy piszecie to naprawde za duzo filmów sie naogladaliscie z laserkami :-P LASERKI MUSZÄ? BYÄ?, LASERKI TO PODSTAWA, LASERKI... Jeżeli w Mega nie było laserku" to była zje**ana impreza?? wątpie... szukamy klubu a nie sprzeczajmy sie który był by lepszy bo to i tak nie od Was zależy... Znacie jakiej fajne miejsca to wymieniajcie...
Soory za surowość :-P | |
| |
 | |
| |