1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Flahu ma rację. To nie żadne talent show tylko dreamhack - największe LAN party na świecie rozgrywane dwa razy do roku. W sumie hard są tam na każdej edycji. Grają jakieś hedzie, wildstylez, noisecontrollers, adrenalize, no cukierki same, ale w tutaj to pojechali Zwykle wygląda to mniej więcej tak Link
#edit Doczytałem, i trochę nieścisłości. Fakt to jest Dreamhack, ale talent show też jest. Zrobili konkurs dla graczy no i każdy mógł pokazać coś co chciał. To tłumaczy jego skilla i zasyp sprzętu
_________________ This is your life, don't let it pass you by Enjoy each moment, before you die
27.09.14 - Supremacy @ Brabanthallen, Den Bosh 22.11.14 - Qlimax @ Gelredome, Arnhem
Ostatnio zmieniony przez rychz 18-02-2014, 11:15, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Ktoś chłopu wmówił że wystarczy soft i można na festiwal bić
A swoją drogą Dj chęci ma, to że nie ma sprzętu to nie ważne bo i tak stara się jakoś publike poderwać do zabawy, ale trafił na dobry kawał drewna.
A swoją drogą Dj chęci ma, to że nie ma sprzętu to nie ważne bo i tak stara się jakoś publike poderwać do zabawy, ale trafił na dobry kawał drewna.
No sorry, jakbym widział typa, który puszcza nagranego seta z lapa, udaje że coś klika (na filmie widać że ledwie lapa dotyka) i macha ręką jakby jechał tramwajem, no to nawet po srogich pigułach Sebastiana by mnie to nie porwało. To nie publika jest drewniana, tylko ten koleś jest drewniany.
_________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
No sorry, jakbym widział typa, który puszcza nagranego seta z lapa, udaje że coś klika (na filmie widać że ledwie lapa dotyka) i macha ręką jakby jechał tramwajem, no to nawet po srogich pigułach Sebastiana by mnie to nie porwało. To nie publika jest drewniana, tylko ten koleś jest drewniany.
A to co on tam klika to w sumie nie zwracałem uwagi ale masz racje
No ja pierd***, szkoda mi tego gościa. Widać, że się starał. Nie jest jakimś sztywnym snobem, tylko chce się bawić. Ja myślałem, że on przez 6 minut będzie same intro puszczał. Do momentu pojawienia się kick'u myślałem, że zrobił z siebie niemałe pośmiewisko, ale moim zdaniem po prostu to nie jest MC DV8 i chciał poszaleć razem z tłumem, to puścił jakieś swoje nutki. Muza może nie do końca w moim stylu, ale jak dla mnie to tylko ci ludzie zrobili z siebie jakichś niedorobionych nudziarzy. Tylko pojedyncze osoby odważyly się podnieść ręce.
Jakby to były urodziny mojej babci, to bym się nie dziwił tak bardzo reakcji tłumu, ale osobiście postawiłbym na tego gościa, jakby miał mi rozkręcić imprezę
_________________ "I choose to rise, not fall! I choose to live, not die! And I know what's within me is also within you! That's why I ask you now... to join me..."
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 1444 Odpowiedzi: 16 Odwiedzin z google: 81