1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
LukasH, Sytuacja wyglÄ da tak . Ja go w ogĂłle nie znalem ! on mi przyniĂłsĹ do Wiatraka swojÄ pĹytÄ na promo bo dowiedziaĹ siÄ od Szefa wiatraka Ĺźe ja to tam organizuje i Ĺźe chciaĹby tam zagraÄ ! nie miaĹem okazji jeszcze nic przesĹuchaÄ aĹź do dnia wczorajszego jak w PT chyba zobaczyĹem ten temat i wkoĹcu postanowiĹem to jak najszybciej zobaczyÄ !
STWIERDZAM ĹťE WSZYSTKO CO JEST NAGRANE NA TEJ PĹYCIE NIE MA NIC WSPĂLNEGO Z HARDSTYLEM !!!!!!!!!!!!!!!!!! KASZANA JAK HUJ!!!!!!
I N-STYLER MAM DO CIEBIE ZĹÄ WIADOMOĹÄ NIE ZAGRASZ NA ĹťADNEJ Z MOICH IMPREZ ..... WEĹš POZNAJ SIÄ NA HS-IE A MOĹťE WTEDY COĹ OSIÄGNIESZ bo to co sobÄ prezentujesz teraz to nic wiÄcej jak poziom dziecka z podstawĂłwki ktĂłry na silÄ chciaĹby graÄ na szkolnych dyskotekach i byÄ tam mega gwiazdÄ !
[ Dodano: 21-03-2011, 10:19 ] lukasz to bylo stare na plycie teraz idzie all co wycioram na yt + forum kolejnosc losowa zamykam??
_________________ In progress . . . like my hard(style) live Dajcie szanse Producentowi L Na Forum Uwaga (...) ku*rwa dziÄki teraz electro house krÄce szczerze nawet wolÄ od hs yo pozdro dj combo
[ Dodano: 21-03-2011, 10:40 ] ok lukasz/ciacho zapraszam yt mĂłj kanaĹ nustyler555 ostatni hs w przeciÄ gu 5 filmĂłw .dodam na forum nowe na bierzÄ co w ogg happy? zippyshare !:clap: na samplach wĹasnych pod samplami rozumiem TYLKO kick snare itp etc lead. ok niech wam bÄdziÄ czasem nexus w 1 fazie potem nie wiecie co ja z tym robiÄ i czarujÄ tylko macie efekt ostateczny.zresztÄ na yt nie wrzucam nic z pĹyty co ci daĹÄm <lol> raz wam i tobie mowiĹem ten wyjazd to byĹ spontan chciaĹem ci pokazaÄ plyta Ĺźe "coĹ"umiem a umiem robic hs bo mam ok dĹuĹźsza piĹka kilku prawdziwych przyjacióŠwielu kolegĂłw i od chuja znajomych chyba jak kaĹźdy w realu <LOL> ps w czÄstochowie znam tez dj i Ĺrodowisko muzyczne chcialem typowo hs dj ale cĂłz twoja strata a ja mam 2 projekty + habakuk pisaĹem o tym i puentÄ ci dam takÄ : (i sobie) znajomi jesteĹ zajebisty koledzy zajebisty weĹź wypierdalaj z tego forum przyjaciele bÄ dz sobÄ i tu pasujÄ napisaÄ hm pozdro!!
_________________ In progress . . . like my hard(style) live Dajcie szanse Producentowi L Na Forum Uwaga (...) ku*rwa dziÄki teraz electro house krÄce szczerze nawet wolÄ od hs yo pozdro dj combo
Po pierwsze, to naucz siÄ skĹadaÄ poprawnie zdania, bo piszesz jak 5 letnie dziecko (W sumie 5 letnie dziecko by juĹź lepiej zdania uĹoĹźyĹo).
chciaĹem ci pokazaÄ plyta Ĺźe "coĹ"umiem
Tak umiesz "coĹ". To "coĹ", to jest wĹÄ czenie FLa.
dj i Ĺrodowisko muzyczne chcialem typowo hs dj ale cĂłz twoja strata a ja mam 2 projekty
No to fajnie. Zacznij moĹźe z Nimi wspĂłĹpracowaÄ. Zagrajcie w otwarte karty. To co Ty "tworzysz", to nawet Hardstyle'm siÄ nazwaÄ nieda - wbij sobie to w koĹcu do tej gĹĂłwki.
znajomi jesteĹ zajebisty koledzy zajebisty weĹź wypierdalaj z tego forum przyjaciele bÄ dz sobÄ i tu pasujÄ napisaÄ hm pozdro!!
Hm i tu pasuje napisaÄ, Ĺźe masz coĹ chyba z gĹowÄ , bo aĹź rÄce opadajÄ jak Ty skĹadasz te zdania.
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)