1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
jak słuchałem to zaciekawiło mnie jak Tiesto się czuł robiąc ten kawałek. tzn o ile musiał się cofnąć w rozwoju do takiego kawałka - wstydziłby się! ale i tak się świetnie sprzeda, bo to idealny przedstawiciel nowożytnego trance.
0/10
_________________ Ironia - sposób wypowiadania się oparty na niezgodności, często przeciwieństwie dosłownego i ukrytego sensu wypowiedzi. Łączy się ją z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem.
fraza samego bitu, fraza arpowego basu, fraza przebijającej się melodii, fraza rozwiniętej melodii, brejkdałn itd itd itd
w dupie z takim schematycznym gównem w którym nie ma nic odkrywczego. takie kawałki już dawno temu mi się przeżarły, Tiesto stać na więcej
_________________ Ironia - sposób wypowiadania się oparty na niezgodności, często przeciwieństwie dosłownego i ukrytego sensu wypowiedzi. Łączy się ją z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem.
no i wolę szczere 'who wants to be alone' niż 'young lions' które udaje trans. może waszym zdaniem nie udaje, no ale cóż
Nie track dobry nie jest zero klimatu ale cieszy mnie to że chociaż nie jakieś electro-housowe gówno choć na jaego przyszłym albumie będzie większość tracków tych komercyjnych także z gwiazdami popu więc nie ma co się łudzić że wróci w pełni do trance...
Jedynie co mi się podoba to klimat a tak to prosta budowa, mógłby bardziej ją rozbudować. Sam w sobie track nie jest zły, ale to jest staje się nudne.
Stvo napisa/a:
Tiesto stać na więcej
Dokładnie, niech zacznie robić takie tracki jak kiedyś, Adagio For Strings, Traffic, Lethal Industry to był prawdziwy Tiesto...
Stvo napisa/a:
o ile musiał się cofnąć w rozwoju do takiego kawałka
Troche za bardzo się cofnał mógł ze 4 lata mniej
AzteK napisa/a:
cieszy mnie to że chociaż nie jakieś electro-housowe gówno choć na jaego przyszłym albumie będzie większość tracków tych komercyjnych także z gwiazdami popu
fajnie że zrobił jakiś trance, ale i tak trzyma z komerchą
lcniko napisa/a:
ostatnio coś w Trance ruszyło powoli wraca dawna moc.