Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: audio, dzwiekowa, interface, karta

Karta Dzwiekowa
Autor Wiadomo¶æ
dominik1946 

Informacje
Do³±czy³: 10 Kwi 2011
Piwa: 2
Sk±d: UK

Wys³any: 19-07-2012, 02:46   Karta Dzwiekowa #1

witam wszystkich dawno nie miałem okazji zaglądac na to forum, szkola, nauka praca i wgl nie mialem na nic czasu, teraz mam wakacje i wlasnie zakupilem sobie Monitorki KRK Rokit6 G2 lecz mam laptopa i nie mam jak ich podłączyc. Moje pytanie polega glownie na wyborze i jakosci karty dzwiekowej ponieważ chce sobie zlozyc jakis komputer i zastanawiam sie nad kupnem karty ktora bedzie w miare dobra co do kwoty jaka dysponuje. A wiec teraz napisze kilka punktow i mam nadzieje ze znajdzie sie osoba ktora bedzie w stanie odpowiedziec mi na kazdy z nich.

a wiec:

wybrac karte muzyczna czy audio interface?

Jaka jest pomiedzy nimi roznica?

Lepiej kupic karte usb czy taka montowanÄ… do komputera? Mam teraz laptopa ale kupuje jak mowilem bede skladal komputer stacjonarny tak wiec moge poczekac i kupic karte mmontowana

Czym rozni sie karta montowana do komputera a karta połączona usb czy jest jakas roznica w jakosci predkosci przetwarznia czy tylko roznia sie laczeniem a wszystko inne jest takie samo?

Prosil bym o porade jaka karte lub interface kupic moj budzet to ok 150 funtow to na polskie bedzie ok. 795zł, Wejscia jakie mi beda potrzebne w karcie to jak juz mowilem 2xKRK Rokit 6 + Midi Keyboard i chce tez kupic mikrofon pojemny jakis.

I ostatnie pytanie to juz nie w sprawie karty tylko monitorow, jakim kabel kupic aby podłączyc je do tej karty lub interface i zeby jakosc byla jak najlepsza?

Bede wdzieczny za odpowiedzi.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 1153
Odpowiedzi: 0
Odwiedzin z google: 128
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: