| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzieñ) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wys³any: 06-02-2014, 20:05 | #11
|
| | SchizeQ napisa³/a: | | kych0 napisa³/a: | | W okresie 3 lat frekwencja na Mayday zostaÅ‚a podwojona i do dziÅ› systematyczne roÅ›nie. To najlepszy dowód na to, ze obrano prawidÅ‚owy kierunek rozwoju imprezy. |
aaaaa to jest mega chujowe podejście! Równie dobrze mogą na main dać justina biebera a ludzi przyjdzie 10 razy tyle, ale czy to bedzie wlasciwy kierunek? |
Justin śpiewa prawdziwe techno i leczy ludziom raka, więc weź go zostaw. #SWAG
A poważniej w temacie: to prawda zawsze leży gdzieś po środku. Anthemy ostatnie od MoM dupy nie urywały. O grze Westbama czytało się więcej negatywnych niż pozytywnych komentarzy. Ale pójście na kase a nie klase to niestety słabo. Tak jak zostało powiedziane: organizator to moloch, który doskonale wie jak zarabiać więcej. Na dobrą sprawe Westbam walczy, ale jednocześnie strzelił sobie w stope, bo jak go wywalą z tej imprezy, to za 2-3 lata świat zapomni o nim, że był stałym rezydentem Mayday, a pare lat później, będzie już tylko na kartach historii . Smutna prawda, ale prawda. Zresztą, kto pamięta jeszcze Dr Motte? | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | | Ostatnio zmieniony przez Daron37 06-02-2014, 20:10, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzieñ) Piwa: 521 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 06-02-2014, 21:17 | #12
|
| | Daron37 napisa³/a: | | Na dobrÄ… sprawe Westbam walczy, ale jednoczeÅ›nie strzeliÅ‚ sobie w stope, bo jak go wywalÄ… z tej imprezy, to za 2-3 lata Å›wiat zapomni o nim, że byÅ‚ staÅ‚ym rezydentem Mayday, a pare lat później, bÄ™dzie już tylko na kartach historii |
Westbam miał mało do gadania od 2004 r, odkąd przejęło I-Motion. Był tylko DJ'em i jest ikoną Mayday, ale właśnie, będzie już zapomnianą ikoną, bo stary Mayday = starzy ludzie, a młodzi? Westbama łatwo teraz krytykować bo sprzedał markę, ale nie zauważyliśmy, że Mayday ma konkurencji w chuj, a Westbam swoje lata. Pewnych rzeczy nie ogarniesz sam, zwłaszcza, jeśli się rozrastają do niebotycznych rozmiarów (ta frekwencja np, sceny itd). Hymny Westbama zmieniały się wraz z komercjalizacją Mayday czyli pójściem w kasę, nie w muzykę. Teraz już pewne jest że Rebel to nowy szit czyli radio eska elektroniki, który spowoduje, że historia Mayday będzie trwała, ale nie dla tych, co pamiętają Love Paradę i lata Mayday do 2004.. | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 18 Pa¼ 2009 Wiek: 37 Posty: 1732 (0,28/dzieñ) Piwa: 611 Sk±d: RÅšL <WrK>  | Wys³any: 11-02-2014, 13:53 | #13
|
| Officjalne stanowisko napisane po polsku przez Westbama
| Drodzy przyjaciele z Polski. Jak zapewne już sÅ‚yszeliÅ›cie zarówno Members of Mayday jak i ja nie wystÄ…pimy na Mayday Dortmund 2014 oraz na żadnym innym evencie Mayday w przyszÅ‚oÅ›ci. Niestety ta smutna wiadomość dotyczy również Mayday Polska, choć przyczyny tego leżą nie po stronie Polskiej, a wyłącznie po stronie niemieckiego wÅ‚aÅ›ciciela I-Motion. Moje stosunki z tÄ… organizacjÄ… z roku na rok ulegaÅ‚y znacznemu pogorszeniu. Jeżeli jesteÅ›cie zainteresowani dokÅ‚adnymi przyczynami konfliktu oraz uzasadnieniem tego, dlaczego opuÅ›ciÅ‚em mojÄ… imprezÄ™ „dziecko“, możecie siÄ™ zapoznać z moim oficjalnym oÅ›wiadczeniem w jÄ™zyku angielskim: http://www.westbam.de/dt/...bam-steigenbei- mayday-aus-offizielles-statement-von-westbam/ Musicie wiedzieć, że zawsze byÅ‚em bardzo szczęśliwy grajÄ…c dla Was, niestety coraz mniej szczęśliwy grajÄ…c dla I-Motion… WÅ‚aÅ›ciciel I-Motion twierdzi, że Polacy w ogóle siÄ™ mnÄ… nie przejmujÄ…. Uważam jednak, że jest to kolejne kÅ‚amstwo, które rozgÅ‚aszajÄ… w stosunku do mnie. Gdyby rzeczywiÅ›cie I-Motion okazywaÅ‚oby tÄ… samÄ… sympatiÄ™, szacunek oraz otwartość umysÅ‚u, jakÄ… zawsze otrzymywaÅ‚em od Was - od Polskiej publicznoÅ›ci a także od Kuby – polskiego organizatora oraz jego zaÅ‚ogi, taka sytuacja nigdy by nie wystÄ…piÅ‚a. Tak czy inaczej, to już niestety koniec…Mam jednak nadziejÄ™, że zobaczymy siÄ™ podczas kolejnych imprez w Polsce, na których bÄ™dÄ™ wystÄ™powaÅ‚ w niedalekiej przyszÅ‚oÅ›ci. Raz jeszcze dziÄ™kujÄ™ Wam za wasze wsparcie podczas tych wszystkich lat! Do zobaczenia wkrótce! Peace Westbam P.S. Każdy koniec jest jednoczeÅ›nie poczÄ…tkiem czegoÅ› nowego. Aktualnie pracujÄ™ wraz z przyjaciółmi nad nowym projektem. Zapraszam Was do odwiedzenia naszej strony i polubienia profilu na fb: Uebersound – www.fb.com/uebersound |
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 20 Sty 2010 Posty: 647 (0,11/dzieñ) Piwa: 132 Sk±d: Opo  | Wys³any: 13-02-2014, 17:45 | #14
|
| Westbam mnie pozytywnie zaskoczył | _________________ GUNZ FOR HIRE | |
| |
 | |
| |