Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: hardstyle, masters, of, solo, thilo, tour, world

Przesuniêty przez: Troi
22-06-2008, 20:02
Masters of Hardstyle - Thilo Solo World Tour!
Autor Wiadomo¶æ
Rafir 
Hate all humans!

Informacje
Do³±czy³: 29 Cze 2007
Piwa: 471
Sk±d: DÄ…browa Górnicza

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6)

Wys³any: 22-06-2008, 13:59    #511

koko123 napisa³/a:
hehe widze, że zdania są srogo podzielone, to bardzo ciekawe, że jednym sie tak podobało, a innym wcale :) )

Każdy ma swój gust + współczynnik bani na imprezie i stąd różne zdania :-P

Damian85 
Cichy Bob :D

Informacje
Do³±czy³: 22 Maj 2007
Piwa: 0
Sk±d: Bytom

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 22-06-2008, 14:02    #512

ee tam jak dla Mnie bylo wypasnie, a moj wspolczynnik bani nie byl zbyt wysoki... :-P :-P :-P

lukasz 

Informacje
Do³±czy³: 31 Pa¼ 2007
Piwa: 25
Sk±d: Katowice/Kraków

Wys³any: 22-06-2008, 14:05    #513

Dobra ja doszlem juz do siebie :-) jak dla mnie mpreza byla zaj*bista :-D jedyny minus to brak klimy przez co nie dalo sie wytrzymac na parkiecie i na balkoniku ale dobrze ze ogrodek byl otwarty to mozna bylo odetchnac ale za to duzy plus za pozytywne nastawienie ludzi i klimat :-D oczywiscie milo bylo poznac nowe osoby nie bede wymieniac z wiadomych przyczyn i special thanks dla Froga za opaske dla mojej siostry aka Elwira ;-)

koko123 

Informacje
Do³±czy³: 05 Wrz 2007
Piwa: 894
Sk±d: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 22-06-2008, 14:06    #514

mój współczynnik bani był zerowy bo przez całą noc wypiłem jedno piwo na początku i bawiłem sie zaje bisice (poza tym hc, na który czekałem od 4, oczekując aż mnie rozyebie i sie doczekalem:/) więc chyba nie było źle :D :D:D

bebol 
_Hardstyle_

Informacje
Do³±czy³: 03 Mar 2008
Piwa: 2
Sk±d: Lipiny

Wys³any: 22-06-2008, 14:36    #515

A jo tam bani nie miol a impreze zaliczam do udanych :D Jezeli chodzi o muze to mi sie podobala, bylo kilka starych ale jarych utworkow poszczanych ktorych juz od dawna nie slyszalem na imprezie. Fajnie bylo poznac nowe mordki i znow bawic sie zas z wami wszystkimi . Dozobaczenia na kolejnym MoHu

asik 

Informacje
Do³±czy³a: 15 Pa¼ 2007
Piwa: 254
Sk±d: SR

Wys³any: 22-06-2008, 16:07    #516

koko123, w pelni rozumie twoje rozczarowanie. tez sie niezle wkurzylam, bo czekalam na mocne pir*olniecie a tu ni c*ja! ;/ (ps- milo bylo Cie poznac :) )
jesli chodzi o sety to podobalo mi sie tylko to co zagral dj w pomaranczowej koszulce (nie pamietam jak mu bylo). reszta do bani.
ochrona do dupy! kur*wa za co oni maja placone do cholery? mamy farta ze nikomu nic nie zajebano z balkonu, bo wejsc mogl tam kto chcial.
a! dziekuje thilo (?) za "mani-x"!!!!!!!!!! jak to uslyszalam to myslalam, ze oszaleje z radosci! :mrgreen:
z przyczyn osobistych juz nie bede jezdzila na zadne moh-y, byl to moj ostatni. takze jak cos, to do zobaczenia w szarotach, lost highway-ach itp ;)

ps- dziekuje za zyczenia i ze nawet abstyneci wypili moje zdrowie na before :mrgreen:

AngeL-a 

Informacje
Do³±czy³a: 18 Lut 2008
Piwa: 0
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 22-06-2008, 16:44    #517

DefQon.1 napisa³/a:
mega porazka ;//
jedyna impreza w zyciu która prawie nic sie nie bawilem :(

po 1 ochrona na wielki ogromny minus -
nie dosc ze nie pilnowala zeby nie wchodzilo duzo osob na balkon, to czasem sobie przyszedł jeden i połozył na lozy naszej ;| i jeszcze pierwszy raz widzialem jak ochroniarz pierdolną komus za darmo w ryj :/ to dla mnie byl koniec imprezy, mega wku.... i odebrał mi ochote do zabawy :(

po 2 klima... zero zero i zeroooo jedynie to ogrodek ;/

po 3 muzyka (od dzis mam koniec z HS na amen), po tym wkur,,,, przez tego miska z ochrony czekalem tylko na tÄ… zapowiadanÄ… godzine HC, po drodze Mailo mi powiedzial ze nikt z NL nie mam zadnych plyt HC ;/ no i sie bardzo wku,,,,, :( jakbym mial busa do domu to bym o 2:00 pojechal juz...

po 4 oczywiscie duzo ludzi sie bawi, ale czas konczyc .... :/

dla mnie najgorszy MoH i dlugo bede czekac do nastepnego jak w ogole pojade jeszcze na jakiegos...

Ajjjjc :( BiedaKuu :( Ale kurCze Klima do duuupy calkowice ;/;/ No kur** potanialam 10min i sie ze mnie lalo wtf ;/

Chyba zwichnelam sobie noge wogole bo kuva rozlali piwo na Djce i sie posliznelam :( Boliiii :( Utrudnilo mi to tanianie ale troszke jeszcze potanialam :P Ale na Pounding senses za co bardzo dziekuje mmm... (My favourite song <3) dalam za duzy ucisk na ta kostke i z bolem poszlam sobie usisc :( Nie wytanialam sie ;/

Buhahaha o HC nawet nie wspominam bo jeb** mi sie z tego chcialo ;/ "Bo zapomieli plyt" no kuva nie od dzis widomo ze niektorzy jada ogolem na ta wlasnie wysmienita godzinke HCu :| ehhh .....

No pozniej jak lecial "HC" buhaha .... siedzialam przynajmniej i sluchalam muzy to nagle bum cisza i KONIEC :o Te cale gadki ze bd dluzej jak bd sie ludziki jeszcze bawic hehe ....

Ogolnie imprezka mi sie nie podobala .... jakos nie bylo tej atmosfery hmmmm .... :( 1-szy raz sie NUDZILAM :o :o ehhh ....

Ale ..... :D
Sora & Grzyb ---> No Qrrce KOOOCHANI :* Pierwszy raz mialam okazje tak sobie z Wami pogawedzic ;) Ogromne buziaki dla Was :* HARD_WeseLe sasasa :D
JoJo ---> Milo bylo poznac :) )
Q-bus ---> Nast razem sie uda hehhehe :P :* **
Dybek ---> za kamikadze i za rozmowe hehe ;) )
..... wielu osobkom mialam podziekowac ale wyszlo mi z glowki :(

Ahaaaa a jak wygladala ta dziewCzyna co sie z Thilo calowala ??? :P

Donix 

Informacje
Do³±czy³: 22 Pa¼ 2007
Piwa: 7
Sk±d: Kalety

Wys³any: 22-06-2008, 16:50    #518

to teraz ja cos napisze:P
tego moha zaliczam do udanych, mimo ze po b4 mialem lekko kape:/ ale zdrzemnolem sie na balkonku i na szczescie przeszlo:)a potem sie sie bawilem prawie caly czas, tylko pod koniec braklo mi juz sil i nie bylem w stanie choc bardzo chcialem... muzycznie mi sie bardzo podobalo, od kiedy wszedl Thilo do 5 bo potem juz poszlem na pociag. Jedyny minus to to ze bylo zdecydowanie za goraco:/ na parkecie jak i na balkonie:/ dobrze ze byl ogrodek i mozna bylo tam troche ochlonac. to by bylo chyba tyle:) dozobaczenia 12 xD

Thao 
Fuck happy!

Informacje
Do³±czy³: 11 Lip 2007
Piwa: 215
Sk±d: ChoRzów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 22-06-2008, 16:51    #519

AnGela_HS napisa³/a:
Ogolnie imprezka mi sie nie podobala .... jakos nie bylo tej atmosfery hmmmm .... :( 1-szy raz sie NUDZILAM :o :o ehhh ....
no to nie jestes sama ;)

[Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka

;DD

koko123 

Informacje
Do³±czy³: 05 Wrz 2007
Piwa: 894
Sk±d: Gliwice

Wys³any: 22-06-2008, 18:07    #520

asik napisa³/a:
koko123, w pelni rozumie twoje rozczarowanie. tez sie niezle wkurzylam, bo czekalam na mocne pir*olniecie a tu ni c*ja! ;/ (ps- milo bylo Cie poznac :) )

mi też było bardzo miło, ale nie złożyłem Ci życzeń bo nie wiedziałem, że masz urodziny więc WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !! (spóźnione ale szczere) :mrgreen:

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 20719
Odpowiedzi: 607
Odwiedzin z google: 5700
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: