Przesuniêty przez: Troi 22-06-2008, 20:02 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzieñ) Piwa: 471 Sk±d: DÄ…browa Górnicza  | Wys³any: 22-06-2008, 13:59 | #511
|
| | koko123 napisa³/a: | hehe widze, że zdania sÄ… srogo podzielone, to bardzo ciekawe, że jednym sie tak podobaÅ‚o, a innym wcale ) |
Każdy ma swój gust + współczynnik bani na imprezie i stąd różne zdania :-P | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 22 Maj 2007 Wiek: 40 Posty: 278 (0,04/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 22-06-2008, 14:02 | #512
|
| | ee tam jak dla Mnie bylo wypasnie, a moj wspolczynnik bani nie byl zbyt wysoki... :-P :-P :-P | _________________ "We Live For The Music..." | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 31 Pa¼ 2007 Wiek: 40 Posty: 610 (0,09/dzieñ) Piwa: 25 Sk±d: Katowice/Kraków  | Wys³any: 22-06-2008, 14:05 | #513
|
| | Dobra ja doszlem juz do siebie :-) jak dla mnie mpreza byla zaj*bista :-D jedyny minus to brak klimy przez co nie dalo sie wytrzymac na parkiecie i na balkoniku ale dobrze ze ogrodek byl otwarty to mozna bylo odetchnac ale za to duzy plus za pozytywne nastawienie ludzi i klimat :-D oczywiscie milo bylo poznac nowe osoby nie bede wymieniac z wiadomych przyczyn i special thanks dla Froga za opaske dla mojej siostry aka Elwira ;-) | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzieñ) Piwa: 894 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 22-06-2008, 14:06 | #514
|
| mój współczynnik bani był zerowy bo przez całą noc wypiłem jedno piwo na początku i bawiłem sie zaje bisice (poza tym hc, na który czekałem od 4, oczekując aż mnie rozyebie i sie doczekalem:/) więc chyba nie było źle :D:D | _________________ Nowenna Pompejańska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 03 Mar 2008 Wiek: 38 Posty: 265 (0,04/dzieñ) Piwa: 2 Sk±d: Lipiny  | Wys³any: 22-06-2008, 14:36 | #515
|
| A jo tam bani nie miol a impreze zaliczam do udanych Jezeli chodzi o muze to mi sie podobala, bylo kilka starych ale jarych utworkow poszczanych ktorych juz od dawna nie slyszalem na imprezie. Fajnie bylo poznac nowe mordki i znow bawic sie zas z wami wszystkimi . Dozobaczenia na kolejnym MoHu | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 15 Pa¼ 2007 Wiek: 39 Posty: 2708 (0,39/dzieñ) Piwa: 254 Sk±d: SR  | Wys³any: 22-06-2008, 16:07 | #516
|
| koko123, w pelni rozumie twoje rozczarowanie. tez sie niezle wkurzylam, bo czekalam na mocne pir*olniecie a tu ni c*ja! ;/ (ps- milo bylo Cie poznac ) jesli chodzi o sety to podobalo mi sie tylko to co zagral dj w pomaranczowej koszulce (nie pamietam jak mu bylo). reszta do bani. ochrona do dupy! kur*wa za co oni maja placone do cholery? mamy farta ze nikomu nic nie zajebano z balkonu, bo wejsc mogl tam kto chcial. a! dziekuje thilo (?) za "mani-x"!!!!!!!!!! jak to uslyszalam to myslalam, ze oszaleje z radosci! :mrgreen: z przyczyn osobistych juz nie bede jezdzila na zadne moh-y, byl to moj ostatni. takze jak cos, to do zobaczenia w szarotach, lost highway-ach itp
*** ps- dziekuje za zyczenia i ze nawet abstyneci wypili moje zdrowie na before :mrgreen: | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 18 Lut 2008 Posty: 275 (0,04/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 22-06-2008, 16:44 | #517
|
| | DefQon.1 napisa³/a: | mega porazka ;// jedyna impreza w zyciu która prawie nic sie nie bawilem
po 1 ochrona na wielki ogromny minus - nie dosc ze nie pilnowala zeby nie wchodzilo duzo osob na balkon, to czasem sobie przyszedł jeden i połozył na lozy naszej ;| i jeszcze pierwszy raz widzialem jak ochroniarz pierdolną komus za darmo w ryj to dla mnie byl koniec imprezy, mega wku.... i odebrał mi ochote do zabawy
po 2 klima... zero zero i zeroooo jedynie to ogrodek ;/
po 3 muzyka (od dzis mam koniec z HS na amen), po tym wkur,,,, przez tego miska z ochrony czekalem tylko na tÄ… zapowiadanÄ… godzine HC, po drodze Mailo mi powiedzial ze nikt z NL nie mam zadnych plyt HC ;/ no i sie bardzo wku,,,,, jakbym mial busa do domu to bym o 2:00 pojechal juz...
po 4 oczywiscie duzo ludzi sie bawi, ale czas konczyc ....
dla mnie najgorszy MoH i dlugo bede czekac do nastepnego jak w ogole pojade jeszcze na jakiegos... |
Ajjjjc BiedaKuu Ale kurCze Klima do duuupy calkowice ;/;/ No kur** potanialam 10min i sie ze mnie lalo wtf ;/
Chyba zwichnelam sobie noge wogole bo kuva rozlali piwo na Djce i sie posliznelam Boliiii Utrudnilo mi to tanianie ale troszke jeszcze potanialam Ale na Pounding senses za co bardzo dziekuje mmm... (My favourite song <3) dalam za duzy ucisk na ta kostke i z bolem poszlam sobie usisc Nie wytanialam sie ;/
Buhahaha o HC nawet nie wspominam bo jeb** mi sie z tego chcialo ;/ "Bo zapomieli plyt" no kuva nie od dzis widomo ze niektorzy jada ogolem na ta wlasnie wysmienita godzinke HCu ehhh .....
No pozniej jak lecial "HC" buhaha .... siedzialam przynajmniej i sluchalam muzy to nagle bum cisza i KONIEC Te cale gadki ze bd dluzej jak bd sie ludziki jeszcze bawic hehe ....
Ogolnie imprezka mi sie nie podobala .... jakos nie bylo tej atmosfery hmmmm .... 1-szy raz sie NUDZILAM :o ehhh ....
Ale ..... Sora & Grzyb ---> No Qrrce KOOOCHANI Pierwszy raz mialam okazje tak sobie z Wami pogawedzic Ogromne buziaki dla Was HARD_WeseLe sasasa JoJo ---> Milo bylo poznac ) Q-bus ---> Nast razem sie uda hehhehe ** Dybek ---> za kamikadze i za rozmowe hehe ) ..... wielu osobkom mialam podziekowac ale wyszlo mi z glowki
Ahaaaa a jak wygladala ta dziewCzyna co sie z Thilo calowala ??? | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 22 Pa¼ 2007 Wiek: 38 Posty: 326 (0,05/dzieñ) Piwa: 7 Sk±d: Kalety  | Wys³any: 22-06-2008, 16:50 | #518
|
| to teraz ja cos napisze:P tego moha zaliczam do udanych, mimo ze po b4 mialem lekko kape:/ ale zdrzemnolem sie na balkonku i na szczescie przeszlo:)a potem sie sie bawilem prawie caly czas, tylko pod koniec braklo mi juz sil i nie bylem w stanie choc bardzo chcialem... muzycznie mi sie bardzo podobalo, od kiedy wszedl Thilo do 5 bo potem juz poszlem na pociag. Jedyny minus to to ze bylo zdecydowanie za goraco:/ na parkecie jak i na balkonie:/ dobrze ze byl ogrodek i mozna bylo tam troche ochlonac. to by bylo chyba tyle:) dozobaczenia 12 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzieñ) Piwa: 215 Sk±d: ChoRzów  | Wys³any: 22-06-2008, 16:51 | #519
|
| | AnGela_HS napisa³/a: | Ogolnie imprezka mi sie nie podobala .... jakos nie bylo tej atmosfery hmmmm .... 1-szy raz sie NUDZILAM :o ehhh .... | no to nie jestes sama | _________________ Thao aka TaÅ‚o aka Taho aka TarÅ‚o aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka |
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzieñ) Piwa: 894 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 22-06-2008, 18:07 | #520
|
| | asik napisa³/a: | koko123, w pelni rozumie twoje rozczarowanie. tez sie niezle wkurzylam, bo czekalam na mocne pir*olniecie a tu ni c*ja! ;/ (ps- milo bylo Cie poznac )
|
mi też było bardzo miło, ale nie złożyłem Ci życzeń bo nie wiedziałem, że masz urodziny więc WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !! (spóźnione ale szczere) :mrgreen: | _________________ Nowenna Pompejańska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
| |