Przesuniêty przez: Nemek 29-06-2007, 20:09 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 01 Kwi 2007 Wiek: 40 Posty: 33 (0/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Myszków  | Wys³any: 11-04-2007, 14:29 | #51
|
| No to że tak powiem zatkało mnie troszki drogie to jak cholera w GG tylko 50 000zł beznadziejny banerek ;-/ szok..... może za parę lat. jak 73e się dorobi to zancznie szaleć z takimi reklamami | _________________ "A ja ganiam zapier*** jakąś taką świecą dymną po planie jakiegoś h*** filmu" | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzieñ) Piwa: 58 Sk±d: Berza, Ruda Åšl  | Wys³any: 11-04-2007, 16:12 | #52
|
| no jest to drogie ale czemu reklama odrazu na rmf fm przeciez to jedno z najwiekszych polskich radyj lepiej na planecie dac i to starczy
a po 2 po co reklama jak i tak bedzie full ludzi i beda tylko Ci co sie znajÄ… na HS a nie Ci co przyjezdzaja pozwiedzac ;/ | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 11-04-2007, 16:18 | #53
|
| na planecie reklama bedzie - bo sa w koncu partnerem medialnym, ale nie na 2,5 msc przed impreza | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 01 Kwi 2007 Wiek: 40 Posty: 33 (0/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Myszków  | Wys³any: 11-04-2007, 19:20 | #54
|
| A jak z Vivą albo MTV moze by dało coś z nimi się dogadać bo dobra promocja to podstawa a co do tego czy potrzebna mi się wydaje że tak i to bardzo.Nawet jak by mieli tylko relacje z imprezki zrobić to i tak to bedzie duża inwestycja na przyszłość oczywiście jak MOH będzie miał jakies kozackie efekty świetlne a nie 2 panów z latarkami będzie stało Bo line up mało mówi laikowi kto zagra.A jak zobaczy grę świateł plusk dobry podkładzik muzyczny to nie ma bata ze się nie wkręci
A jak nic konkretnego nigdzie nie usłyszę w tv to sobie pomyśle ze w tym chorym kraju jest spisek i układ który nie chce dopuścić hollenderskich dj' do zaistnienia i tylko bedziemy mieć trzepane głowy westbamem, dr motylem i imprezkami typu Mayday i trens energi czy cuś takiego | _________________ "A ja ganiam zapier*** jakąś taką świecą dymną po planie jakiegoś h*** filmu" | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 40 Posty: 619 (0,09/dzieñ) Piwa: 20 Sk±d: MysÅ‚owice  | Wys³any: 11-04-2007, 19:36 | #55
|
| Ja tem uwazam ze dobra reklama jest dzwignia handlu, a w tym przypadku imprezy...ale niestety jej koszta sa duze :-( A taki Mayday tez od razu nie byl niewiadomo jak znany (kiedys) No i jest tez druga strona medalu, zobaczcie w jakim tempie znikaja wejsciowki na MoH EE a w jakim na Mayday do Dortmundu albo jak szybko znikaly na Tiesto (wiem bo sam w drugiej puli bilecik kupowalem bo otwarty jestem na kazda muze ze wskazaniem na HS oczywiscie) i wtedy macie obraz popularnosci HS w Polsce a co za tym idzie wiaze sie z tym slaba reklama bo ta grupa osob ktora juz slucha HS i tak sie dowie o MoH EE :-) i napewno sie w Zabrzu pojawi :mrgreen: | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 31 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 44 (0,01/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Glasgow  | Wys³any: 11-04-2007, 20:03 | #56
|
| hehe grzyb, 2 osoby będą na tej imprezie które bedą w pl ze wzgledu na nią.. hehe czyli ja i moja dziewczyna.. tzn ja już jestem w pl (zdam maturke i tchnika:PP) i moja dziewczyna specjalnie z glasgow wraca.. ona ma duzo znajomych którzy chcą jechać na tą impreze, ale bilety zamówią dopiero jakos w połowie maja.. a co do reklamy to czekamy na jakieś plakaty.. no i zobaczymy jak sie sprawdzi reklama drogą radiową akurat na tą impreze.. mam nadzieje ze jak najlepiej.. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzieñ) Piwa: 58 Sk±d: Berza, Ruda Åšl  | Wys³any: 11-04-2007, 21:17 | #57
|
| | MAIN napisa³/a: | na planecie reklama bedzie - bo sa w koncu partnerem medialnym, ale nie na 2,5 msc przed impreza |
na trance connection juz reklama byla 2 miesiace przed impreza to na moh tez moze juz byc za jakies pol roku | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Posty: 26 (0/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Chorzów  | Wys³any: 12-04-2007, 00:02 | #58
|
| | DefQon.1 napisa³/a: |
a po 2 po co reklama jak i tak bedzie full ludzi i beda tylko Ci co sie znajÄ… na HS a nie Ci co przyjezdzaja pozwiedzac ;/ |
No wlasnie bez wiekszej reklamy to jak narzie chyba wiedza o tej imprezie tylko ludzie ktorzy sa na ktoryms z forum hardstyleowych a wieksza reklama zawsze sie przyda | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 12-04-2007, 00:20 | #59
|
| | Nie marudzcie - reklama bedzie taka jak wystarcza srodkow i powinna byc OK, niestety z tego co mi wiadomo zadna telewizja nie jest zainteresowana patronatem tej imprezy. Nie porownujmy jej do Tiesto - bo tego Pana kazdy zna i maja dobrego sponsora oraz marke. Nie sposob wydac 200000 na reklame (a to wcale nie jest duzo przy reklamie w radio o szerszym zasiegu czy TV) - tylko jak te pieniadze zarobic. Wszystko musi byc odpowiednio skalkulowane i sporo spraw sie nie przeskoczy - jesli siedzicie na jakichs forach to pomozcie w promocji i starajcie sie wszedzie umieszczac info o tej imprezie - proponuje wpisywac portale o tematyce muzycznej gdzie mozna by taka reklame umiescic | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 01 Kwi 2007 Wiek: 40 Posty: 33 (0/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Myszków  | Wys³any: 12-04-2007, 00:50 | #60
|
| I tyle w temacie.
MOh EE młode party i bilet nie drogi. Bo z drugiej strony nie wiem czy byłbym gotów wydać z 250 zł na bilet (chyba bym sie zaj** w worku ) na Sensation Black czy Qlimax PL jak by było organizowane bo to jednak większość kosztów to prawa do znaczka itp. A jak byśmy chcieli info w TV czy RMFfm to bilecik nie kosztował by te 60zł tylko 120 czy 160. Więc tak źle tak nie dobrze . Teraz to już nasza w tym głowa by propagować IMPREZKÄ? I gatunek jakim jest HARDSTYLE. Więc musze przyznać racje MAINowi nie marudzmy tylko wspierajmy 73e.pl :mrgreen: :mrgreen: | |
| |
 | |
| |