| |
| Kto wpadnie na impreze? | | Bede na bank! | | 82% | [ 135 ] | | Jeszcze sie zastanowie | | 11% | [ 19 ] | | W życiu siÄ™ tam nie pojawiÄ™! | | 6% | [ 10 ] | | | G³osowañ: 164 | | Wszystkich G³osów: 164 | | | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 02-10-2008, 14:32 | #801
|
| | Rafir napisa³/a: | | Mnie na deepackach i Lunie nie byÅ‚o w Mega ale ten filmik mnie przeraża ;/ |
buahaha najlepsze to ze ja bym sobie dala reke odciac ze byles i razem balowalismy xDDD cos mi imrpezy juz sie myla ostro hahah bez kitu tylko teraz na ktorej zesmy balowali hmmm chyba myli mi sie to z SMM z marca oj netya co ty masz w tej glowie
no a co do ilosci to kochani ilosc sprzedanych biletow daje do zrozumeinia ze bedzie wiecej ludzi.ofc jest nadzieja ze tyle nieprzyjdzie mimo biletow;p
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Posty: 144 (0,02/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: OBERSCHLESIEN  | Wys³any: 02-10-2008, 14:37 | #802
|
| Dobra skończmy gadać o tym co by było gdybym zarabiał 20 000tys na miesiąc... ile przyjdzie ludzi to tyle przyjdzie i już
Pozdrawiam | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 02-10-2008, 17:50 | #803
|
| | Troi napisa³/a: | Dobra skoÅ„czmy gadać o tym ... ile przyjdzie ludzi to tyle przyjdzie i już |
+1 po poscie Troi'a skasowalem 4 posty znow ile ludu bedzie ... nastepny post z tym zwiazany = ostrzezenie | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzieñ) Piwa: 484 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 02-10-2008, 22:47 | #804
|
| Orzesz... orzeszki... ale zescie napierd... postow... Nie zagladalem w ten temat dlugo i tera czy tania mialem a czytania. Widze ze byly sjakies problemy co do placenia za BALKON.... i inne.. Ja powiem tyle. W sumie tak jak @Krakoff napisal. Solenizant jak dawal na BALKON (sam dawalem na swoich ur.) To nie dlatego zeby nie wiem tez kiedys miec free czy wyjsc na zero cus ale dla tego zeby wlasnie ZAZNACZYC ZE TO ON WYSTAWIA URODZINY tej NOCY i to ON chce WAS WSZYSTKICH (tu osoby z list) ZAPROSIC na LOZE i miec WAS w urodzinowym HARD GRONIE. Plus do tego jakis %%% od siebie na BEforze. Mysle tak kazdy solenizant skladajacy sie myslal zawsze a przynajmniej POWINIEN. Oczywiscie nikt nikogo nigdy nie zmuszal i nie bedzie zmuszal.. Skladaja sie ci ktorzy CHCA WYSTAWIC swoje urodziny i CHCA miec SWOJA HARD EKIPE przy sobie na TEN MOMENT. Na szczescie solenizanci do mnie juz napisali i jutro lub pojutrze ujrzycie HARD EKIPE ktora obecni solenizanci beda chcieli zobaczyc na swych urodzinach ! I mysle ze mimo ze nie bedzie RUFFIANA (i w sumie sie ciesze bo jego to juz chyba kazdy widzial w akcji LIVE albo nie LIVE) a NOWY MC zawsze to ciekawostka... a ze HCowy to moze byc naprawde CIEKAWIE. No a Britness ma nadzieje kims HCowym sie zastapi, a jak nie to niech ENDYMIONY maja zagrac 2xlong SET i bedzie GIT !!! hehe ;> Takze powoli szykujmy sie na chyba BEST MOH in THIS YEAR !
P.S. Ludziska mamy ZAJEFISTa LOZE jest ONA TYLKO DLA NAS a wy ostatnimi czasy robicie zawsze jakies PROBLEMY i sie KUPSO zaczyna robic a nie nasz ELITARNY BALKON Ze az mi sie odechciewa organizowac i dbac o to za kazdym razem.... Jeszcze jeszcze.... ale w 2k9 zostawie WLADZE w RECE LUDU i sami bedziecie gospodarowac jak chcecie.... HARDSTYLE ELITE FOREVER !!! | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 24 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 506 (0,07/dzieñ) Piwa: 6 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 03-10-2008, 10:50 | #805
|
| | Frog napisa³/a: | | ale w 2k9 zostawie WLADZE w RECE LUDU |
tylko mi nie mów, że na emeryturę się wybierasz?
w ogóle to Froguśny dobrze rzecze, jak zwykle z resztą, po co się ludzie tak martwicie? wszystko będzie git, gitarra i bez niepotrzebnych "a jak cos się nie uda" bo osobiście na MoH'u komuś dam w morde (xD)
@ Frog a Ciebie to i tak muszę dorwać na rocznicy i pilnie się czegoś dowiedzieć
i teraz do wszystkich... cieszmy się póki MoH'y mamy tak blisko, bo jak już pewnie każdy zauważył ta muza jest coraz bardziej rozpoznawalna i sluchamy jej nie tylko my, więc jak już MAIN napisal, że może coś się odbedzie nad morzem to jeszcze się okaże, że bedziemy tam jeździć na imprezy, więc powtarzam... cicho sza i cieszmy się i bawmy aż nam braknie sił
CU @ MEGA ;-) | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzieñ) Piwa: 484 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 03-10-2008, 14:37 | #806
|
| | Sora napisa³/a: | | tylko mi nie mów, że na emeryturÄ™ siÄ™ wybierasz? |
Kiedys trzeba ;>
| Sora napisa³/a: | @ Frog a Ciebie to i tak muszÄ™ dorwać na rocznicy i pilnie siÄ™ czegoÅ› dowiedzieć |
Oki, tylko w pierwszych etapach imprezy prosze bo potem moge juz byc NO COMPRENDE | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzieñ) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wys³any: 03-10-2008, 17:32 | #807
|
| Aleście nasrali postów
Ja moge sie już pochwali że bilecik mam
Co do zmiany w Line-Up'ie: to nie płacze za Ruffian'em a wręcz się ciesze że go nie będzie, bo raz że z chęcią posłucham "innego" MC, a dwa Ruffian to jest w zasadzie taka ozdobna pacynka która od czasu do czasu beknie cos do mikrofonu i tyle. Kto słyszał go na live to wie . Mniej cieszy usunięcie Brithness bo raz że HC, a dwa ktoś zupełnie nowy. Ale mówi się trudno, mam nadzieje że zastąpią to innym HC DJ'em
netya&krakowski-madafaka sqad, wy jedziecie prosto na before'a pod rułe czy jakoś inaczej?? | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 03-10-2008, 17:43 | #808
|
| Daron37, my raczej sie wszyscy spotykamy na peronie ale krakoff pisal ze juz od 13:30 mniej wiecej na akademikach before jak cos dla przyjezdnych wiec wiesz:) pociag bedziemy po 15 mieli i pewnie tym pojedziemy .takze jak wolisz albo przyjedziesz wczesniej i krakoff bedzie odbieral ludzi i na akademiki albo juz odrazu na dworzec i jedziemy
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
claudiucha Industrial/Terror

Informacje Do³±czy³a: 04 Lut 2008 Wiek: 35 Posty: 338 (0,05/dzieñ) Piwa: 24 Sk±d: Venlo  | Wys³any: 03-10-2008, 17:43 | #809
|
| ja też przybędę na 1000000000000000000000000000000000000000% :-D | _________________ Die bass moet je niet horen, die moet je VOELEN!

| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzieñ) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wys³any: 03-10-2008, 17:44 | #810
|
| No ja prawdopodobnie zjawiam się w krakowie w piątek i ide na impreze bo kumpel robi. A następnego dnia to z chęcią sie dostosuje . | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
| |