| |
| Kto wpadnie na impreze? | | Bede na bank! | | 82% | [ 135 ] | | Jeszcze sie zastanowie | | 11% | [ 19 ] | | W życiu się tam nie pojawię! | | 6% | [ 10 ] | | | Gosowa: 164 | | Wszystkich Gosw: 164 | | | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 27 Sty 2008 Posty: 499 (0,07/dzie) Piwa: 81 Skd: Mysłowice  | Wysany: 01-10-2008, 15:08 | #721
|
| | Dla mnie tak samo MC to tylko dodatek do imprezy i nie ma to dla mnie,aż takiego znaczenia,który MC będzie na tej imprezie.Oczywiście rozumie osoby,które go bardziej cenią i faktycznie mogą być rozczarowane zmianą Ruffiana na innego MC. | _________________ Jeśli chcesz być kimś najpierw musisz być sobą. | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzie) Piwa: 2448 Skd: Chorzów Batory  | Wysany: 01-10-2008, 15:15 | #722
|
| nawet o dobrze ze nie bedzie Ruffiana bo jakis on sztywny jest na Q07 jak bylem to raz na ruski rok cos powiedzial a jak wszedl Dv8 to od razu sie publika ożywiła i po co te glupie i zaczepliwe posty ze "znow" walki ? nie pasi komus to niech nie idzie i odda bilet i bedzie miec 50 dych w kapsi i stracona piekna impre | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 24 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 506 (0,07/dzie) Piwa: 6 Skd: Katowice  | Wysany: 01-10-2008, 15:16 | #723
|
| wg mnie w Polsce MC na imprezie jest mało potrzebny, bo my się sami potrafimy rozkręcić :-D choć sama chciałam usłyszeć/zobaczyć w akcji, na naszym "podwórku" Ruffian'a to nie jest to największa strata, większość zna go właśnie z imprez Q-Dance i dlatego niektórzy myślą, że on jest najlepszy... a może jest ktoś lepszy? tylko, że jego akurat Q-Dance wypromowało i jest najbardziej znanym MC wsród słuchaczy HS'u więc ludzie dajcimy się wykazać MC M-Shane i nie przekreślajmy go od razu | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 01 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 997 (0,15/dzie) Piwa: 2 Skd: Zabrze  | Wysany: 01-10-2008, 15:22 | #724
|
| | Grizmoo napisa/a: | Resq wrote: MC M-Shane - nooo i sie zaczyna robic ciekawie... czemu ? bo ruffian owszem - legenda itd, ale Shane to typowo MC z sceny HC a ci panowie potrafia rozkrecic tez impreze jedyne co by mi nie pasowalo - to to zeby Brightness ktora miala HC grac, nie zaminic na kogos z HS ...
KTO TO WOGOLE JEST SHANE !!??
Jak nie bd Rufiana TO JUZ LEPIEJ JAK JA BD MC ,zapewne bd wiekszy ro....ol
SoLDieR ciesze sie ze nie ma Rufiana . To wybiez sie na Disco Polo ROz...ol tam napewno bd Shan :mrgreen: Powodzenia |
Te pajacu, chamuj dupe dobra!!! ? Co Ty mi tu wyjezdzasz z takim tekstem, mi on nie jest potzebny i to napisałam , jak ci cos nie pasi to mozesz ku***a w mega do mnie podejsc, to se ,, pogadamy '' !!! Nie bede sie dalej rozpisywac bo smiszny dla mnie jestes
Sora i RoOzi + 1000!!! | _________________

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 02 Mar 2008 Wiek: 36 Posty: 217 (0,03/dzie) Piwa: 1 Skd: Tychy  | Wysany: 01-10-2008, 15:24 | #725
|
| zreszta i tak nie my ustalamy line up, dji i mc ... wiec tutaj mozna tylko gdybać i marzyc hehehe a wszystko sie pewnie niedlugo okaze jak to w koncu bedzie ... | _________________ That's the sound of your brain cracking | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzie) Piwa: 894 Skd: Gliwice  | Wysany: 01-10-2008, 15:28 | #726
|
| ja chce tylko hardkoru do oporu, czy to naprawdę tak wiele ? czekam na info kto za brightness ) nie zawiedzcie nas, żołnierzy hardkoru organizatorzy !! ha ha ha
siema! | _________________ Nowenna Pompejańska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
miniol www.melbshuffle.pl

Informacje Doczy: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 1935 (0,28/dzie) Piwa: 288 Skd: Siemianowice Śl.  | Wysany: 01-10-2008, 15:29 | #727
|
| | Thao napisa/a: | | jakos potrafie sie bez niego bawic | thao przeciez ty zawsze cala impreze na lozy siedzisz, nawet jak hc leci | _________________ Jestem traktorem! Robię w holiłudzie!! | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 31 Pa 2007 Wiek: 40 Posty: 610 (0,09/dzie) Piwa: 25 Skd: Katowice/Kraków  | Wysany: 01-10-2008, 15:34 | #728
|
| | SoLDieR napisa/a: | | Grizmoo napisa/a: | Resq wrote: MC M-Shane - nooo i sie zaczyna robic ciekawie... czemu ? bo ruffian owszem - legenda itd, ale Shane to typowo MC z sceny HC a ci panowie potrafia rozkrecic tez impreze jedyne co by mi nie pasowalo - to to zeby Brightness ktora miala HC grac, nie zaminic na kogos z HS ...
KTO TO WOGOLE JEST SHANE !!??
Jak nie bd Rufiana TO JUZ LEPIEJ JAK JA BD MC ,zapewne bd wiekszy ro....ol
SoLDieR ciesze sie ze nie ma Rufiana . To wybiez sie na Disco Polo ROz...ol tam napewno bd Shan :mrgreen: Powodzenia |
Te pajacu, chamuj dupe dobra!!! ? Co Ty mi tu wyjezdzasz z takim tekstem, mi on nie jest potzebny i to napisałam , jak ci cos nie pasi to mozesz ku***a w mega do mnie podejsc, to se ,, pogadamy '' !!! Nie bede sie dalej rozpisywac bo smiszny dla mnie jestes
Sora i RoOzi + 1000!!! |
bijcie sie na gole klaty xDDDDD hahahaha | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 01 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 997 (0,15/dzie) Piwa: 2 Skd: Zabrze  | Wysany: 01-10-2008, 15:36 | #729
|
| | lukasz napisa/a: | | bijcie sie na gole klaty xDDDDD hahahaha |
hahaha! dostałby i juz by nie wstał .... i po co mu to ? haha Jak chce Hardcore to ja mu moge to zapewnić :-D a nawet terrorcore lol2 | _________________

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzie) Piwa: 215 Skd: ChoRzów  | Wysany: 01-10-2008, 15:36 | #730
|
| | miniol napisa/a: | | Thao napisa/a: | | jakos potrafie sie bez niego bawic | thao przeciez ty zawsze cala impreze na lozy siedzisz, nawet jak hc leci | odezwal sie ten co sie na lunie bawil, aa sorry, nie bylo cie | _________________ Thao aka Tało aka Taho aka Tarło aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka |
| |
| |
 | |
| |