| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 13-07-2008, 18:32 | #431
|
| Sora, hihihi
Thao no ale niema powiedziane ze go NIEbedzie itp:D :P:P a o nic mi niebiega:P ja niemysle dzis w 100% logicznie itp wiec wybacz haha D:P wiaodmo jak to jest XD
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzień) Piwa: 215 Skąd: ChoRzĂłw  | Wysłany: 13-07-2008, 18:36 | #432
|
| loozik
Btw. Sasi, jak noga? | _________________ Thao aka TaĹo aka Taho aka TarĹo aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyĹ Rozi na hardwindzie napisaĹ: Always mam, a to byĹa nazwa tracka |
| |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 40 Posty: 619 (0,09/dzień) Piwa: 20 Skąd: MysĹowice  | Wysłany: 13-07-2008, 19:00 | #433
|
| ciesze sie ze udalo sie mi (nam) zawitac na tej imprezie, tu special danke for GuGens :mrgreen:
dziwn asprawa z tym Luna... ale fajnie ze sie pojawil i bylem naprawde pod wrazeniem jak zagral HC --->>> nawet mi sie podobalo i se potancowalem przy hardcorowym umcy umcy :mrgreen: bo zagral akurat takie HC kawalki ktore mi sie podobaja i dlatego ze zagral tez troche starego hardcore'u ktory mi bardziej podchodzi niz ten nowy :-P
Kevin tez zagral fajny secik na duzy + Nasi chlopcy tez ladnie zagrali i fajnie ze mieli okazje zagrac przed kims takim jak Luna i widzialem ze spora wymiana zdan czy pogladow podczas ich seta sie narodzila :-)
Ali B praktycznie gral to samo to co na GG wiem ze to niby byl After GG Party ale bez przesady bo i tu i tam zagral slabiutko...
MC lepiej napieral na GG niz w Mega i jak to Sora stwierdzila chyba mu Polska przy drugiej wizycie juz nie sluzy... :-P
ochrona tez wreszcie jakos lepiej sie sprawowala choc moglo byc lepiej, glownie tu o pilnowanie balkjonu chodzi, bo byc tam byli ale nie zawsze...
to tyle ode mnie :-D | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 550 (0,08/dzień) Piwa: 4 Skąd: WirekĹwirek  | Wysłany: 13-07-2008, 19:00 | #434
|
| No to ja cos naskrobie :d imprezka rewelacja
Befor totalna klapa chodzi o deszcz bo ludzi sporo jak na pogode przystaĹo i to sie chwali
iImprezka konkret ludzi byĹo w sam raz muzyka fest a fest mi sie podoboaĹa jak i HS i HC
fajnie ze poznaĹem nowychludzikĂłw Littl Miss , Zielonkeq, Sasiego co jeszcze hmm minus to klima no i ten koles co dobre 5 minut wisiaĹ na barierce centralnie przed dj a widziaĹem ze haj t staĹ przed nim i nic ojoj
obowaiom sie fotek hehe a no i nareszscie mm zdjecie z Agnel-Ä
dziekuje
no i to by byĹo na tyle kolejna udaba i to fest imprezka | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Mar 2008 Posty: 118 (0,02/dzień) Piwa: 7 Skąd: KrK  | Wysłany: 13-07-2008, 19:03 | #435
|
| moh ogolnie mozna by powiedziec ze posiekany strasznie. milosnicy HC wreszcie zadowoleni :-P ja sie pobawilem troche na poczatku HC, srodek jakos pozwiedzalem a potem juz az do one 1ooo BPM :-D
ogolnie imprezos + duzy mimo pewnych incydentow ale i tak lepiej sie bawilem na ostatnim mimo reki na 2 dzien w gipsie :-) | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 18 Lut 2008 Posty: 275 (0,04/dzień) Piwa: 0 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 13-07-2008, 19:04 | #436
|
| Wstalam haaa Takze recenzja aka AnGeL -a )
Imprezka zajoooo (ale HS mnie odziwo nie poruszyl w takim stopniu w jakim zazwyCzaj to robi) .... nadrobilam pogawedka z PipeCzkami
HARDCORE - aaaaaaaaaaa to bylo cosss pieeknego, cuudownego i normalnie sie wyzylam ze uff Szkoda ze musialam wCzesniej wyjsc i nie potaniac do konca Z tymi co sie nie pozegnalam to plasam ale nie widzialam na parkieCie a nie mialam czasu szukac
Jeszcze raz Systkiego Naj**** dla solenizantow
Eekhm - TOWARZYSTWO !!
* Thao - Noooo wkoooncu :P:P Heheh * Pumba - Ze sie wkoncu poznalimy hehe * Disiple - Hehehe koochanie nie zapomne Twojej miny jak Cie zawolalam Chcialam Ci zlozyc zyCzenia a podchodzilas z jakas taka obawa hehe 100 lat * DefQon - Haa i sie doczekales HCu sasasa Thx za pogawedke Buuziak * Motylek - Ijeee udalo nam sie wkoncu porozmawiac <jupi> .... Skoda ze nie moglas taniac z ta nozka ** * Damian - Tyy wariaCieee :D:D:D KrawaCik mega wypas hehehe Pamiatka ) Aaa i dziekuje za zabranie mnie na balkon * Pelap - Ojjjjoj Meezu Dziekuje za wsystko hehe Za sesje hehe, pogawedki, i najwazniejsze:
| jedynie koncowka HC z tylu |
Za wspolne tanianie do HC Ladnie ladnie Myslalam ze zaraz wybuchiesz hehe :-D
* Grzyb i Sora - Nooo i to mi sie podoba - bardzo ladnie za jednak wpadliscie! Grzyb ja nie wiedzialam ze Ty tak wymiatasz hehe * SchizeQ - Ajjjc Ty Moj Misiu Pysiu, SloneCzko Kochane hehe :* Kochanku hehehhe Ahaaaaaaaa koszulka PIEEEKNA !!!!! ;] Dziekuje za wspolne wyglupy itd wieesz jak jest heh *KALA_HS - Dziekuje Ci myszko za wspolne tanianie :*:* KC * DENZEL - Hahahahahahahahahhahahahahahahahahaha Tyyy oslikuuuuuuu Jak mogles mnie pomylic hhhe Ale wybaCzam i dziekuje za zapro na %%% * Hellboy - Zagadalm ale nie udalo sie zalatwic :(:(:(:( Kuvaaa Milo bylo lepiej poznac * Netya - Ty to dawalas czadu malenka Non stop Cie pod scena widzialam ajjc * Claudiusiia (Nie wiem czy dobrze napisalam :-P) - Dziekuje (Ty wiesz za co ) * *Racid - Tobie rowniez dziekuje za wspolne tanianie, pogawedki iiii za pojare hehehe * Q-bus - Plaaasam :*:* Oczywiscie Tobie rowniez dziekuje - zwlaszcza za foteCke :D:D Mmmm .... * Donix88 - Poznalimy sie wrescie hehe * Celcia - Tyy pieeknaa to masz jazdy hehehhe * yoshko - Tys mial banieCke PipeCzko :D:D Mam nadzieje ze na nast MOHu uda nam sie dluzej pogadac haha
Nooo Qrrce dziekuuje wszystkim za pogawedke - to byl Moj pierwszy MOH gdzie tak sobie pogadam z wszystkimi hehe GuGensik Tobie Tyz dziekuje neee
Wieem ze ominelam duuzo osobek ale nie umiem teraz sobie przypomniec :-P
MC - na koncu klaaapa max ;/ .... Przeca on ledwo stal hehe SympatyCzny ale za duzo %%%
Ps. Tylko ehhh przez te przesiadywanie na dworQ mam cosik z gardelkiem yyy ;| alee .... po co jest Cholinex
Takze podsumowujac dziekuje wszystkim za wspolna zabawe i do nastepnego sasasa
Ahaaa i dziekuje wszystkimi ktorzy mi zapinali ten nieszczesy stanik wrrry :[ Masacra !! | | Ostatnio zmieniony przez AngeL-a 13-07-2008, 19:19, w całości zmieniany 3 razy | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 550 (0,08/dzień) Piwa: 4 Skąd: WirekĹwirek  | Wysłany: 13-07-2008, 19:06 | #437
|
| | AnGela_HS napisał/a: | * SchizeQ - Ajjjc Ty Moj Misiu Pysiu, SloneCzko Kochane hehe :* Kochanku hehehhe Ahaaaaaaaa koszulka PIEEEKNA !!!!! ;] Dziekuje za wspolne wyglupy itd wieesz jak jest heh |
ijee zapamiaetam :P nawet o mnei nei wspomniaÄ
Ĺs | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 01 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 997 (0,15/dzień) Piwa: 2 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 13-07-2008, 19:16 | #438
|
| Teraz wstaĹam Hmmm...no powiem Wam ze impreza na + ale jakos nie mialam na poczÄ
tku siĹ tanczyc Claudiucha dzieki za dotrzymywanie towarzystwa na sofie ;* HC dopiero MAX postawil mnie na nogi i bylo piÄÄÄÄknie koncowka jak zwykle najpiekniejsza Dziekuje przekure***sko za ,,Ĺahaaaaaaaaaa'' hehe :mrgreen: ♥♥♥ MC mial potem banie MAX haha zreszta jak na Globalu :-P MiĹo bylo poznac Little Miss...fajnie ze podeszlas ;*
SchizeQ => BRAWO ZA KOSZULKE!!!! +100 Solenizantom jeszcze raz wszystkiego NAJJJJJJJ ;* Hellboy fajnie ze wpadles ale widzialam jak juz zasypiasz na tym barze hehe :-P
Hmmm...bylo pare niemiĹych incydentow (o jednym nawet slyszalam ...:/...) ale max sie wkur**m na lozy na dole. Siedze sobie ze swoim chlopakiem , a nagle na moich kolanach wyladowal koles z rozje**ym ryjem i zupeĹnie nietomny! no TRUP juz myslelismy ze nie zyje ale kumple po niego przyszli i go wyniesli ehhh... ( PS-dziekuje Kochanie za impreze )
Buhahaha ale jak zobaczylam te JAPONKI (nr. 41-42) to myslalam ze sie tam z RoOzim zesikamy na DJ'ce :-P no comment CzuĹam sie juz potem jak na specjalnych wydaniu ''HAWAII HARDSTYLE'' :-P
Jak mi sie cos przypomni to potem jeszcze napisze Buziaki dla Was ;* ... | _________________

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 40 Posty: 619 (0,09/dzień) Piwa: 20 Skąd: MysĹowice  | Wysłany: 13-07-2008, 19:24 | #439
|
| | AnGela_HS napisał/a: | Grzyb ja nie wiedzialam ze Ty tak wymiatasz hehe |
ano tez potrafie :-) :-P
ale to juz nie te lata hehe i nie ta forma jak 3-4 lata temu, wtedy to potrafilem calutka impreze na parkiecie przetaniac | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 01 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 997 (0,15/dzień) Piwa: 2 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 13-07-2008, 19:24 | #440
|
| | AnGela_HS napisał/a: | Ahaaa i dziekuje wszystkimi ktorzy mi zapinali ten nieszczesy stanik wrrry :[ Masacra !! |
To za maĹo powiedziane ze Masakra! Kup nowy stanik Myszko GrrRR Ja tu napier***lam se ostro ....HC... i nagle AngeL-a z takim spokojem - ,,Kala, zapnij mi stanik'' O_o Ahhhh.... nie no ale i tak Cie Kocham Myszko! i Chodz juz bo kolacja czeka a nie na HF siedzisz :-P
[ Dodano: 2008-07-13, 19:26 ]
| grzyb napisał/a: | | ano tez potrafie :-) :-P |
A Ty mi gdzies Grzyb uciekĹes z pola widzenia O_o i nawet nie widzialam jak taniasz oj
Ahaaaa => Q-bus => fajnie sie GODAĹO hahahah =>ZICHERKA<= lol2 | _________________

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* | |
| |
 | |
| |