Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 07, 12, 2008, hardstyle, masters, megaclub, of

Masters of Hardstyle - 12.07.2008 @ Megaclub
Autor Wiadomość
netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Piwa: 781

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 13-07-2008, 18:32    #431

Sora, hihihi :*

Thao no ale niema powiedziane ze go NIEbedzie itp:D :P :P :P:P
a o nic mi niebiega:P ja niemysle dzis w 100% logicznie itp wiec wybacz haha xD D:P wiaodmo jak to jest XD

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

Thao 
Fuck happy!

Informacje
Piwa: 215

$ wspomagacz (Ilość: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 13-07-2008, 18:36    #432

loozik :D

Btw. Sasi, jak noga?

[Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka

;DD

grzyb 
HS 4 Ever :)

Informacje
Piwa: 20

Wysłany: 13-07-2008, 19:00    #433

ciesze sie ze udalo sie mi (nam) zawitac na tej imprezie, tu special danke for GuGens :mrgreen:

dziwn asprawa z tym Luna... ale fajnie ze sie pojawil i bylem naprawde pod wrazeniem jak zagral HC --->>> nawet mi sie podobalo i se potancowalem przy hardcorowym umcy umcy :mrgreen: bo zagral akurat takie HC kawalki ktore mi sie podobaja i dlatego ze zagral tez troche starego hardcore'u ktory mi bardziej podchodzi niz ten nowy :-P

Kevin tez zagral fajny secik na duzy + :!:
Nasi chlopcy tez ladnie zagrali i fajnie ze mieli okazje zagrac przed kims takim jak Luna i widzialem ze spora wymiana zdan czy pogladow podczas ich seta sie narodzila :-)

Ali B praktycznie gral to samo to co na GG wiem ze to niby byl After GG Party ale bez przesady bo i tu i tam zagral slabiutko...

MC lepiej napieral na GG niz w Mega i jak to Sora stwierdzila chyba mu Polska przy drugiej wizycie juz nie sluzy... :-P

ochrona tez wreszcie jakos lepiej sie sprawowala choc moglo byc lepiej, glownie tu o pilnowanie balkjonu chodzi, bo byc tam byli ale nie zawsze...

to tyle ode mnie :-D

Q-bus 
....142bpm....

Informacje
Piwa: 4

Wysłany: 13-07-2008, 19:00    #434

No to ja cos naskrobie :d imprezka rewelacja :)

Befor totalna klapa :/ chodzi o deszcz bo ludzi sporo jak na pogode przystało :D i to sie chwali :P

iImprezka konkret ludzi było w sam raz :)
muzyka fest a fest mi sie podoboała jak i HS i HC :)

fajnie ze poznałem nowychludzików Littl Miss , Zielonkeq, Sasiego
co jeszcze hmm minus to klima :/ no i ten koles co dobre 5 minut wisiał na barierce centralnie przed dj :/ a widziałem ze haj t stał przed nim i nic ojoj :P

obowaiom sie fotek hehe :D a no i nareszscie mm zdjecie z Agnel-ą :) dziekuje :D

no i to by było na tyle kolejna udaba i to fest imprezka :)

FuRiOn 

Informacje
Piwa: 7

Wysłany: 13-07-2008, 19:03    #435

moh ogolnie mozna by powiedziec ze posiekany strasznie. milosnicy HC wreszcie zadowoleni :-P ja sie pobawilem troche na poczatku HC, srodek jakos pozwiedzalem a potem juz az do one 1ooo BPM :-D

ogolnie imprezos + duzy mimo pewnych incydentow ale i tak lepiej sie bawilem na ostatnim mimo reki na 2 dzien w gipsie :-)

AngeL-a 

Informacje
Piwa: 0

Wysłany: 13-07-2008, 19:04    #436

Wstalam haaa :D :P Takze recenzja aka AnGeL -a ;) )

Imprezka zajoooo (ale HS mnie odziwo nie poruszyl w takim stopniu w jakim zazwyCzaj to robi) .... nadrobilam pogawedka z PipeCzkami :*

HARDCORE - aaaaaaaaaaa to bylo cosss pieeknego, cuudownego i normalnie sie wyzylam ze uff :D Szkoda ze musialam wCzesniej wyjsc i nie potaniac do konca :( Z tymi co sie nie pozegnalam to plasam ale nie widzialam na parkieCie a nie mialam czasu szukac :(

Jeszcze raz Systkiego Naj**** dla solenizantow :*

Eekhm - TOWARZYSTWO !! :evil:

* Thao - Noooo wkoooncu :P :P:P Heheh
* Pumba - Ze sie wkoncu poznalimy hehe :D
* Disiple - Hehehe koochanie nie zapomne Twojej miny jak Cie zawolalam :P Chcialam Ci zlozyc zyCzenia a podchodzilas z jakas taka obawa hehe :* 100 lat ;) :*
* DefQon - Haa i sie doczekales HCu sasasa :D Thx za pogawedke ;) Buuziak :*
* Motylek - Ijeee udalo nam sie wkoncu porozmawiac <jupi> .... Skoda ze nie moglas taniac z ta nozka :( :* **
* Damian - Tyy wariaCieee :D :D:D:D KrawaCik mega wypas hehehe :D Pamiatka ;) ) Aaa i dziekuje za zabranie mnie na balkon :D
* Pelap - Ojjjjoj Meezu :* Dziekuje za wsystko hehe :D Za sesje hehe, pogawedki, i najwazniejsze:

jedynie koncowka HC z tylu :D

Za wspolne tanianie do HC :* Ladnie ladnie :D Myslalam ze zaraz wybuchiesz hehe :-D

* Grzyb i Sora - Nooo i to mi sie podoba - bardzo ladnie za jednak wpadliscie! :) Grzyb ja nie wiedzialam ze Ty tak wymiatasz hehe :D
* SchizeQ - Ajjjc Ty Moj Misiu Pysiu, SloneCzko Kochane hehe :* :* Kochanku hehehhe :D Ahaaaaaaaa koszulka PIEEEKNA !!!!! ;] Dziekuje za wspolne wyglupy itd :D wieesz jak jest heh :D
*KALA_HS - Dziekuje Ci myszko za wspolne tanianie :* :*:* KC :*
* DENZEL - Hahahahahahahahahhahahahahahahahahaha Tyyy oslikuuuuuuu :D Jak mogles mnie pomylic hhhe :D Ale wybaCzam i dziekuje za zapro na %%% ;) :*
* Hellboy - Zagadalm ale nie udalo sie zalatwic :( :(:(:(:( Kuvaaa :( Milo bylo lepiej poznac ;)
* Netya - Ty to dawalas czadu malenka :D Non stop Cie pod scena widzialam ajjc :*
* Claudiusiia (Nie wiem czy dobrze napisalam :-P) - Dziekuje (Ty wiesz za co ;) ) :* *
*Racid - Tobie rowniez dziekuje za wspolne tanianie, pogawedki iiii za pojare hehehe :D
* Q-bus - Plaaasam :* :*:* Oczywiscie Tobie rowniez dziekuje - zwlaszcza za foteCke :D :D:D Mmmm .... :*
* Donix88 - Poznalimy sie wrescie hehe :P
* Celcia - Tyy pieeknaa to masz jazdy hehehhe :D :*
* yoshko - Tys mial banieCke PipeCzko :D :D:D Mam nadzieje ze na nast MOHu uda nam sie dluzej pogadac haha :P

Nooo Qrrce dziekuuje wszystkim za pogawedke - to byl Moj pierwszy MOH gdzie tak sobie pogadam z wszystkimi hehe ;) GuGensik Tobie Tyz dziekuje neee :D

Wieem ze ominelam duuzo osobek ale nie umiem teraz sobie przypomniec :-P

MC - na koncu klaaapa max ;/ .... Przeca on ledwo stal hehe :P SympatyCzny ale za duzo %%% ;)

Ps. Tylko ehhh przez te przesiadywanie na dworQ mam cosik z gardelkiem yyy ;| alee .... po co jest Cholinex :D

Takze podsumowujac dziekuje wszystkim za wspolna zabawe i do nastepnego sasasa :)

Ahaaa i dziekuje wszystkimi ktorzy mi zapinali ten nieszczesy stanik wrrry :[ Masacra !!
Ostatnio zmieniony przez AngeL-a 13-07-2008, 19:19, w całości zmieniany 3 razy  

Q-bus 
....142bpm....

Informacje
Piwa: 4

Wysłany: 13-07-2008, 19:06    #437

AnGela_HS napisał/a:
* SchizeQ - Ajjjc Ty Moj Misiu Pysiu, SloneCzko Kochane hehe :* :* Kochanku hehehhe :D Ahaaaaaaaa koszulka PIEEEKNA !!!!! ;] Dziekuje za wspolne wyglupy itd :D wieesz jak jest heh :D

ijee zapamiaetam :P :P nawet o mnei nei wspomniaąłs :P

KaLa 
Lady Croft ;)

Informacje
Piwa: 2

Wysłany: 13-07-2008, 19:16    #438

Teraz wstałam ;) Hmmm...no powiem Wam ze impreza na + ale jakos nie mialam na początku sił tanczyc :/ Claudiucha dzieki za dotrzymywanie towarzystwa na sofie ;* HC dopiero MAX postawil mnie na nogi i bylo pięęęęknie ;D koncowka jak zwykle najpiekniejsza :D Dziekuje przekure***sko za ,,Łahaaaaaaaaaa'' hehe :mrgreen: ♥♥♥ MC mial potem banie MAX haha zreszta jak na Globalu :-P Miło bylo poznac Little Miss...fajnie ze podeszlas ;*

SchizeQ => BRAWO ZA KOSZULKE!!!! +100 ;)
Solenizantom jeszcze raz wszystkiego NAJJJJJJJ ;*
Hellboy fajnie ze wpadles ;) ale widzialam jak juz zasypiasz na tym barze hehe :-P

Hmmm...bylo pare niemiłych incydentow (o jednym nawet slyszalam ...:/...) ale max sie wkur**m na lozy na dole. Siedze sobie ze swoim chlopakiem , a nagle na moich kolanach wyladowal koles z rozje**ym ryjem i zupełnie nietomny! no TRUP :| juz myslelismy ze nie zyje ale kumple po niego przyszli i go wyniesli :| ehhh...
( PS-dziekuje Kochanie za impreze :* )

Buhahaha ale jak zobaczylam te JAPONKI (nr. 41-42) to myslalam ze sie tam z RoOzim zesikamy na DJ'ce :-P no comment ;P Czułam sie juz potem jak na specjalnych wydaniu ''HAWAII HARDSTYLE'' :-P

Jak mi sie cos przypomni to potem jeszcze napisze ;) Buziaki dla Was ;* ...

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* :threat:

grzyb 
HS 4 Ever :)

Informacje
Piwa: 20

Wysłany: 13-07-2008, 19:24    #439

AnGela_HS napisał/a:
Grzyb ja nie wiedzialam ze Ty tak wymiatasz hehe :D

ano tez potrafie :-) :-P

ale to juz nie te lata hehe i nie ta forma jak 3-4 lata temu, wtedy to potrafilem calutka impreze na parkiecie przetaniac xD

KaLa 
Lady Croft ;)

Informacje
Piwa: 2

Wysłany: 13-07-2008, 19:24    #440

AnGela_HS napisał/a:

Ahaaa i dziekuje wszystkimi ktorzy mi zapinali ten nieszczesy stanik wrrry :[ Masacra !!

To za mało powiedziane ze Masakra! Kup nowy stanik Myszko GrrRR :/ Ja tu napier***lam se ostro ....HC... i nagle AngeL-a z takim spokojem - ,,Kala, zapnij mi stanik'' O_o Ahhhh.... nie no ale i tak Cie Kocham Myszko! i Chodz juz bo kolacja czeka a nie na HF siedzisz :-P

[ Dodano: 2008-07-13, 19:26 ]
grzyb napisał/a:
ano tez potrafie :-) :-P

A Ty mi gdzies Grzyb uciekłes z pola widzenia O_o :( i nawet nie widzialam jak taniasz :( oj

Ahaaaa => Q-bus => fajnie sie GODAŁO ;) hahahah =>ZICHERKA<= lol2

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* :threat:

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)