1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
chociaĹź kawaĹek wydaje mi siÄ doĹÄ komercyjny
hahahaha komercja to dziaĹalnoĹÄ nastawiona na zyski.. z tego co wiem wszystkie moje kawaĹki moĹźna ĹciÄ gnÄ Ä for free i raczej to siÄ nie zmieni.. wiÄc o jakiej komercji tu mowa? powiedzmy taki pure andergrandowy grajek X wydajÄ cy na cd/vinylu promujÄ cy siÄ gdzie popadnie jest bardziej komercyjny od wszystkich darmowych mashupĂłw lady gagi razem wziÄtych.
chociaĹź kawaĹek wydaje mi siÄ doĹÄ komercyjny
hahahaha komercja to dziaĹalnoĹÄ nastawiona na zyski.. z tego co wiem wszystkie moje kawaĹki moĹźna ĹciÄ gnÄ Ä for free i raczej to siÄ nie zmieni.. wiÄc o jakiej komercji tu mowa? powiedzmy taki pure andergrandowy grajek X wydajÄ cy na cd/vinylu promujÄ cy siÄ gdzie popadnie jest bardziej komercyjny od wszystkich darmowych mashupĂłw lady gagi razem wziÄtych.
Nie miaĹem na myĹli zyskĂłw z tego tracka. KomercyjnoĹÄ to nie tylko kasa (przynajmniej w moim mniemaniu). ChodziĹo mi raczej o grono osĂłb, ktĂłre tego tracka moĹźe sĹuchaÄ. Wszystkie Twoje wczeĹniejsze tracki byĹy tworzone dla bardzo wÄ skiej grupy odbiorcĂłw. Ten track bez problemĂłw przyjmie szersze grono osĂłb. Dlatego uznaĹem go za nieco bardziej komercyjny od Twoich pozostaĹych utworĂłw.
Wiem, Ĺźe wszystkie Twoje utwory sÄ darmowe i chwaĹa Ci za to.
_________________ Jestem traktorem! RobiÄ w holiĹudzie!!
choÄ i tak szaĹu ni ma beat ,lady gaga,alice deejay i to tyle
Zawsze mnie rozbawiajÄ takie teksty!
miniol napisał/a:
przynajmniej w moim mniemaniu
Twoje mniemanie to jedno.. a ogĂłlnie przyjÄta definicja komercji to drugie. Od zawsze komercja ĹÄ czyĹa siÄ z kasÄ . StwierdziÄ Ĺźe ktoĹ jest komercyjny moĹźna dopiero wtedy gdy dana jednostka dziaĹaÄ bÄdzie wyĹÄ cznie z chÄci zarobienia kasy. WiÄc Twoje stwierdzenie iĹź ten kawaĹek jest komercyjny jest nadal nietrafne.
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)