| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 18 Lip 2011 Wiek: 34 Posty: 200 (0,04/dzień) Piwa: 84 Skąd: KrakĂłw  | Wysłany: 23-02-2012, 14:05 Catatonic Overload - koniec projektu? | #1
|
| Z oficjalnego konta na FB od CO2:
| Catatonic Overload Decides To Quit
We are very sorry to inform you that the formation Catatonic Overload will no longer exist. Due to personal differences Marc and Tim have pulled the plug out of this successfull project. Next Saturday (25 February 2012) will be the last Catatonic Overload performance at Hard Definition, De Loft XL, Hengelo.
With their first release Heavyweight, Catatonic Overload made an incredible first impression. The Sexual Thrill became a huge raw hardstyle classic and Catatonic Overload became the first Theracords artists to have a #1 chart hit with their first release. In fact, every single release from Catatonic Overload reached the #1 spot in the charts. Bookingwise CO2 have performed at numerous parties like Loudness, XXlerator RAW, Quake Dance, Ground Zero Festival and Indicator to name a few.
We would like to thank all the fans for their amazing support of Catatonic Overload and we hope to see you next Saturday at Hard Definition where you can catch the final Catatonic Overload performance. |
oraz
| I'd like to thank everybody for the uplifting words. It really means a lot to me and it's great to see all the love and support you guys offered us with our project. Also I would like to give a special thanks to Pieter (Thera) who has always believed in what we could achieve. You're a great guy and I really hope Theracords will continue to be one of the best and diverse hardstyle labels worldwide. Also big ups to the rest of the crew and artists. Was great working with you all!
I can't predict the future and I don't know what it holds for me or for Marc, so I can't say anything about that. But the love for the music and the scene will always stay!
Grtz, Tim |
| |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 06 Lip 2009 Wiek: 27 Posty: 3062 (0,49/dzień) Piwa: 833 Skąd: ---  | Wysłany: 23-02-2012, 14:08 | #2
|
| Szkoda, mieli kilka fajnych kawaĹkĂłw | _________________ Pozdrawiam | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzień) Piwa: 1013 Skąd: WrocĹaw  | Wysłany: 23-02-2012, 15:07 | #3
|
| Byli jedynymi artystami z Theracords, ktĂłrzy na prawdÄ miÄli zajebiaszcze kawaĹki. Szkoda, wielka szkoda bo Catatonic dla mnie byli w pierwszej trĂłjce jeĹźeli chodzi o wszystkich producentĂłw Hardstylu Ubolewam | |
| |
Podziękowali: | SchizeQ |
Informacje Dołączył: 16 Maj 2011 Wiek: 35 Posty: 1521 (0,27/dzień) Piwa: 557 Skąd: Katowice  | Wysłany: 23-02-2012, 16:02 | #4
|
| No, nie spodziewaĹem siÄ akurat ich rozpadu. Wielka szkoda, gdzieĹ po gĹowie mi chodziĹo Ĺźe mogliby wystÄ
piÄ u nas... Pewnie z biegiem czasu przejdÄ
na solowe projekty, oby | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 18 Lip 2011 Wiek: 34 Posty: 200 (0,04/dzień) Piwa: 84 Skąd: KrakĂłw  | Wysłany: 23-02-2012, 16:58 | #5
|
| | Regain napisał/a: | | Byli jedynymi artystami z Theracords, ktĂłrzy na prawdÄ miÄli zajebiaszcze kawaĹki. |
O to dyskusja mogĹaby siÄ toczyÄ w nieskoĹczonoĹÄ, bo oczywiĹcie kwestiÄ
gustu jest czyje tracki do kogo najbardziej przemawiajÄ
Niemniej jednak szkoda, Ĺźe ich projekt dobiegĹ koĹca. W ciÄ
gu roku wydali tyle zajebistych relkĂłw na wysokim poziomie o ilu inni artyĹci mogÄ
pomarzyÄ.
SwojÄ
drogÄ
przesĹanie "Make Raw not War" bardzo do mnie przemĂłwiĹo. Cholernie mÄ
dra myĹl, ktĂłrÄ
przekazali poprzez produkcjÄ, za to w szczegĂłlnoĹci ich szanujÄ. Mam nadziejÄ, Ĺźe tak jak UbeX wspomniaĹ - niedĹugo powrĂłcÄ
czy to solo czy pod innym aliasem do produkcji | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzień) Piwa: 1013 Skąd: WrocĹaw  | Wysłany: 23-02-2012, 18:23 | #6
|
| | Ray Destino napisał/a: | | Regain napisał/a: | | Byli jedynymi artystami z Theracords, ktĂłrzy na prawdÄ miÄli zajebiaszcze kawaĹki. |
O to dyskusja mogĹaby siÄ toczyÄ w nieskoĹczonoĹÄ, bo oczywiĹcie kwestiÄ
gustu jest czyje tracki do kogo najbardziej przemawiajÄ
|
ZapamiÄtaj jedno - zawsze piszÄ za siebie
Jakby przeszli na solowe projekty to byĹoby nieĹşle, nie chcÄ Ĺźeby caĹkiem zniknÄli ze sceny. A ktoĹ wie jaka byĹa przyczyna rozpadu CO2? Bo ja nie doczytaĹem nigdzie. | | Ostatnio zmieniony przez Regain 23-02-2012, 18:24, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
Podziękowali: | Ray Destino |
Informacje Dołączył: 18 Lip 2011 Wiek: 34 Posty: 200 (0,04/dzień) Piwa: 84 Skąd: KrakĂłw  | Wysłany: 23-02-2012, 18:26 | #7
|
| Poza zdaniem "Due to personal differences Marc and Tim have pulled the plug out of this successfull project." (z pierwszej wiadomoĹci - pierwszego posta) niestety nie udaĹo mi siÄ dotrzeÄ do takowej. Poszperam i poczytam, moĹźe gdzieĹ ktoĹ siÄ na ten temat wypowiedziaĹ/wypowie, chyba Ĺźe ktoĹ juĹź posiada takie info
W kaĹźdym razie nie wydaje mi siÄ, Ĺźeby to byĹa kĹĂłtnia na poziomie Bioweapon, CO2 jak widaÄ grajÄ
poĹźegnalnÄ
imprezÄ razem, wiÄc moĹźe problemy prywatne? Kto wie... byÄ moĹźe czas pokaĹźe.
Edit: nawet na Harderstate nie ma odpowiedzi jeszcze jednoznaczniej. Tutaj topic: http://hardstyle.harderst...its-t12975.html na ten temat na wszelki wypadek. | | Ostatnio zmieniony przez Destino 23-02-2012, 18:29, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 14 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 3140 (0,46/dzień) Piwa: 547 Skąd: Strefa Zieleni  | Wysłany: 23-02-2012, 18:54 | #8
|
| osz kurde, no wielka szkoda... konkretni zawodnicy, zawsze mieli zajebiste produkcje... mam nadziejÄ, Ĺźe jeszcze kiedyĹ powrĂłcÄ
, moĹźe solo, moĹźe pod innym a moĹźe pod tym samym aliasem | _________________

Peee I Wuuu O PIWO, lubie schĹodzone wiesz piÄ je na Ĺźywo | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 16 Cze 2010 Wiek: 33 Posty: 2894 (0,49/dzień) Piwa: 485 Skąd: WrocĹaw  | Wysłany: 23-02-2012, 19:58 | #9
|
| Pewnie ĹmierÄ RyĹka wywarĹa na nich tak ogromny wpĹyw, Ĺźe rozpadajÄ
siÄ
No szkoda, bo porzÄ
dne tracki robili, mam nadziejÄ, Ĺźe nie zrezygnujÄ
w ogĂłle z produkcji, tylko przejdÄ
do solowej dziaĹalnoĹci | _________________
 Everything you hear, is real... | |
| |
Podziękowali: | ResQ |
Informacje Dołączył: 22 Sty 2010 Wiek: 38 Posty: 591 (0,1/dzień) Piwa: 343 Skąd: Warszawa  | Wysłany: 23-02-2012, 20:04 | #10
|
| Mocna formacja na zajebistym poziomie.. Sporo ciekawych trackĂłw.. Szkoda ale tak siÄ zdarzaĹo juĹź i zdarza nie raz.. JeĹli bÄdÄ
solowe projekty to jestem ich bardzo ciekaw | _________________
 http://www.facebook.com/djkonablack | |
| |
 | |
| |