Przesuniêty przez: ROoZi 01-06-2009, 16:36 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Legolek _-^-_ Piramida _-^-_

Informacje Do³±czy³: 12 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 1751 (0,25/dzieñ) Piwa: 88 Sk±d: Chorzów  | Wys³any: 09-05-2009, 14:22 Legolek - Produkcje | #1
|
| Witam!!!
A więc i przyszedł i czas na mnie Zabrałem się za produkcję hahaha Brzmi to bardzo śmiesznie i sam mam niezły ubaw ale po długim czasie kiedy nic nie wychodziło postanowiłem się zabrać za produkcję odpaliłem FL-A i powstały nazwijmy to ala produkcje Trance-owe. Dlaczego ala?
Bo hmmm są poniżej jakiejś oceny według mnie. Ale czuję że nabieram po prostu wprawy i kolejne produkcje będą o wiele wiele lepsze. Ale do jakiegoś poziomu obiecującego mam nadzieje że dojdę
Póki co powstały 2 tracki nie miały być nigdzie publikowane ale jednak postanowiłem je opublikować by zainteresowani mogli odsłuchiwać moje postępy w produkcji.
Legolek - Expression
Legolek - Experience
Odsłuch:
http://myspace.com/djlegoolek
Zapraszam do komentowania oczekuje nawet na najgorsze komentarze bo te mnie przynajmniej z motywujÄ… do dalszej pracy | _________________
 | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzieñ) Piwa: 215 Sk±d: ChoRzów  | Wys³any: 09-05-2009, 14:37 | #2
|
| | No wiec ja tam sie nie znam na technicznych sprawach, ale jedno co zauwazylem to sa fest monotonne te kawalki. I z obu Experience mi bardziej przypadl do gustu jak juz. | _________________ Thao aka Tało aka Taho aka Tarło aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka |
| |
| |
 | |

Informacje Do³±czy³: 12 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 1751 (0,25/dzieñ) Piwa: 88 Sk±d: Chorzów  | Wys³any: 09-05-2009, 16:22 | #3
|
| Dobrze zauważyłeś właśnie to na razie jedyna moja wada brak weny na coś bardziej oryginalnego
No i tu o dziwo Experience powstało jako pierwsze potem było Expression hehe czas po prostu wsiąść się za robotę i popracować porządnie
Ciągle tylko sobie wmawiam że w końcu stworzę mega kosę a kończy się na niczym specjalnym | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 08 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 1073 (0,16/dzieñ) Piwa: 12 Sk±d: Chorzów BatoRy  | Wys³any: 09-05-2009, 18:44 | #4
|
| kilka "zlotych" rad ode mnie na poczatek - staraj sie porownywac twoje produkcje z jakims dobrym pro kawalkiem i dazyc do tego aby twoj byl rownie dobry, oczywiscie nie staraj sie nasladowac, trzeba wykazac sie kreatywnoscia oraz zdobywaj wiedze techniczna (to niezbedne aby efektywnie wykorzystac swoje pomysly) | _________________ >> http://www.myspace.com/racidproductions
 | |
| |
 | |

Informacje Do³±czy³: 12 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 1751 (0,25/dzieñ) Piwa: 88 Sk±d: Chorzów  | Wys³any: 09-05-2009, 19:40 | #5
|
| | no akurat tak wlasnie robie delektuje sie jakas kosa i mysle ze sam moge takie cos zrobic to odrazu mnie pobudza do dzialania | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Sie 2007 Posty: 5 (0/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Ruda Ĺ?lÄ…ska  | Wys³any: 12-05-2009, 14:37 | #6
|
| | Ojjj no widac ze dopiero zaczynasz . Jezeli interesuje Cie produkcja muzyki trance to popatrz w jakis sposob sa takie trancowe kawalki zbudowane . Z jakich elementow sie skladaja . W Twoich kawalkach nie ma zadnej skladni . Leci i tyle , no do trance to duzo brakuje . Ale heh Ci powiem ze kiedys sam robilem cos bardzo podobnego . Bedziesz duzo siedzial na FL to sie nauczysz . | |
| |
 | |

Informacje Do³±czy³: 12 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 1751 (0,25/dzieñ) Piwa: 88 Sk±d: Chorzów  | Wys³any: 12-05-2009, 16:17 | #7
|
| Wiem wiem. Nie ma żadnej składki ale na błędach człowiek się uczy Z biegiem czasu będzie lepiej | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Cze 2008 Posty: 977 (0,15/dzieñ) Piwa: 172 Sk±d: North  | Wys³any: 30-05-2009, 20:37 | #8
|
| Jak dla mnie padaka, ponieważ mało tego że oba track'i są monotonne to dodatkowo nie kolidują z żadnym track'iem house/trance jakie dotąd słyszałem kiedykolwiek. Też uważam że dużo pracy przed tobą jeśli chodzi o produkcje (nie to żebym był hipokrytą ) . Odłóż te piszczące traczki gdzieś na bok, daj się im zakurzyć i za parę lat założe się, że stwierdzisz podobnie ;] powodzenia | _________________
 | |
| |
 | |
| |