1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
No tak ale jeśli kupujemy w internecie tracki to można je grać tylko i wyłącznie z komputera bo na niego jest zapisywany dany utwór tak więc nawet kupione tracki legalnie nagrane na CD to już przestępstwo tak ? bo ja już sie gubię ... tak czy siak byśmy mieli przeje....
_________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać
Chciał bym żeby taki pan do mnie podszedł jak gram ha ha ha wyśmiał bym go prosto w twarz bo gram tylko i wyłącznie SWOJE produkcje więc mogą mi nacmokać nioch nioch nioch
mimo wszystko nie masz licencji na granie (nawet własnych wałków)
mimo wszystko nie masz licencji na granie (nawet własnych wałków)
Ta licencja na granie upoważnia tylko i wyłącznie do kopiowania na inne nośniki legalnie zakupionych tracków (z .mp3 na CD czy może na odwrót), więc raczej Noisy nie ma czego się bać no chyba, że zaczną przyglądać się na czym tworzy wałki.
bede mial mniejsza konkurencje na rynku jak was zamkna
Pamiętaj że nas młodych jest więcej i nawet ta duża torba Ci nie pomoże żeby nas ogarnąć jak w ciebie wszyscy wlecimy !
od dziś robie tak jak Schiz nagrywam tylko to czym chce grać i tyle ! 2 płyty i huj a jak już do mnie podejdą to wyciągam płyte z plaera łamie ją i mówię "ups, złamała się"