Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 10, 2000, energy, hardstyle, kings, of, pazdziernika

Przesunięty przez: Troi
11-10-2008, 15:18
Kings Of Hardstyle - Energy 2000 - 10 PaĹşdziernika
Autor Wiadomość
Danen 

Informacje
Piwa: 2

Wysłany: 11-10-2008, 16:56    #101

Overbizz, ta z ktora sie bawile s w Loscie :P :P:P:P hehehe

Overbizz 

Informacje
Piwa: 464

Wysłany: 11-10-2008, 17:45    #102

Danen napisał/a:
Overbizz, ta z ktora sie bawile s w Loscie :P :P:P:P hehehe

aha :P

evvellina 

Informacje
Piwa: 9

Wysłany: 11-10-2008, 17:51    #103

kurcze jestem taka zmiazdzona ze nie wiem jak ja dzisiaj dam rade na mohu :/ w ogole to rozgladalam sie ale nie widzialam nikogo z hf ale widze ze malo osob bylo a ci co byli to twrzy nie znam :P ogolnie bylo fajnie, muzyka mi sie bardzo podobala, co prawda troche oklepana i na kazdym kohu taka sama ale moze byc ;) juz nigdy nie pojade na weekend na 2 imprezy, zreszta sie okaze jak to bedzie dzisiaj ;P denerwuja mnie niektorzy ludzie ktorzy jezdza do energy. nie chodzi tu o wyglad, czy jak ktos tanczy ale to ze niektorzy urzadzaja sobie konkurs kto zajmie jak najwiecej miejsca podczas tanczenia, a bylo dojebane ludzi wiec to mnie strasznie denerewowalo bo co chwila ktos mnie uderzal, a raz dostalam butelka w zeba ale na szczescie tak bardziej kolo dziasla i mi nie zlamal sie. teraz zamiast JAZDA na imprezie hardstylowej krzyczy sie do siebie "hardstajl bejbe". to tez mnie denerwowalo bo jakis fajny moment byl, cisza przed burza hehe, a tu nagle za mna chlop do chlopa "hardstajl bejbe" i rzucaja sie po tej sai jakby mieli padaczke....a jakiego widzialam chlopaczka!!! ooo nie to musze skomentowac!! miał on moze z 14-15 lat!!! na pczatku zdawalo mi sie ze moze mlodo wyglada ale jego koledzy to samo!! 3 gimnazjum jak nic!! i taki nacpurany ze lapal tylko mlodymi lapkami lasery.... a reszta jak zwykle- seks na lozy, ochroniarze skopali kogos, male kurewki itd :P w ogole kolezanka mi mowila ze jej kuzynka jechala busem z siemanowic czy tam skads i ochorniarz powiedzial ze caly ich bus nie wchodzi... dziwne to, tym bardziej ze niektorym sprawdzali dowody przed wejsciem, ale takim starszym chlopakom przewaznie, a taki gowniarz 15letni lajtowo sobie wszedl.... aaa koniec juz bo sie rozpisalam a i tak nic ciekawego nie napisalam hehe. zbieram sie na moha pomalu, bo nastapila zmiana planow i jade dopiero o 19:45 :/

Szakall69 
a3-club.net

Informacje
Piwa: 24

Wysłany: 12-10-2008, 13:44    #104

swietna impreza , Isaac zmasakrował wszysko - to co wyprawial z playerem to kosmos :-P :-P własnie słucham seta z tej imprezy :) Miazga

Danen 

Informacje

Wysłany: 12-10-2008, 20:53    #105

evvellina, to trzeba bylo wpasc na loze VIP to bys mnie poznala:P:P:P hehehe

Krulas 
party lover

Informacje
Piwa: 4

Wysłany: 12-10-2008, 21:43    #106

MSZ kolejna impreza w energy na dobrym poziomie. Wbiłem tylko na jakieś 3,5 godzinki i mogę ocenić wszystko całkowicie trzeźwym okiem ;-) Zdążyłem na samą końcóweczkę seta Enigmato, akurat wałek, który bardzo lubię czyli MF HS. Isaac wielka gwiazda, powiem szczerze, jakoś mnie nie porwał swoim setem. Nie było źle ale szału też nie. No, może poza ostatnią nutą, Wilde Gullie Bas, która miała wykop i była dobrze zapuszczona oraz Waiting for (wokal), Hausensation i oczywiście In my veins ;-) . Przeszkadzało mi za dużo dymu i światła walące po oczach, które w dymie świeciły mocniej. Poza tym było dość sporo ludzi, co było widać na parkingu (prawie cały pełny), przy kasie (nie wiem dlaczego tylko jedna kasa jest zawsze czynna? :/ ) i przede wszystkim przy męskim WC :P 5 cm wody (mam nadzieję, że wody :-> ) na podłodze a czynne tylko 6 pisuarów i bodajże 5 toalet na taką masę ludzi. Trochę żal.
evvellina napisał/a:
denerwuja mnie niektorzy ludzie ktorzy jezdza do energy. nie chodzi tu o wyglad, czy jak ktos tanczy ale to ze niektorzy urzadzaja sobie konkurs kto zajmie jak najwiecej miejsca podczas tanczenia,
Heh, dobrze napisane. Sam kilka razy spotkałem się z typkami, którzy hasali sobie jakby parkiet był cały ich, oczywiście taranując wszystkich pozostałych. Poza tym, mz, niestety wiele ze stereotypu o energy2K jest prawdziwe. Wystarczy sie rozglądnąć i wokół albo łysi przypakowani (co prawda nie w dresach, ale jednak), dzieci też można spotkać, w piątki również gorące 3nastki. Trochę mi się nie podoba jak na KoHa przyjeżdżają ludzie, którzy HS traktują jako mocniejszą techniawkę i nie do końca rozumieją ocb. No, cudów nie wymagajmy, źle nie było na pewno 8-)

Danen 

Informacje

Wysłany: 13-10-2008, 00:03    #107

a ma ktos calego seta ??:D bo chetnie bym sobie jeszcze raz posluchal:D

HardForum

Informacje
Piwa: 1

Wysłany: 13-10-2008, 00:09    #108

Set Isaaca :)

http://www.sendspace.pl/file/krE8G9PT/

Dj Isaac:

1. Dj Isaac - Afterworld
2. Tuneboy - I will Growl
3. D-Block & S-te-Fan - Total Eclipz
4. Tuneboy - Housenation (dj isaac rmx)
5. Brennan Heart - Faith in Your Dj (in-q edit)
6. Headhunterz - Subsonic
7. ID
8. Dj Activator - June
9. Dozer - The Legacy
10. Dj Zany - Thugs (noisecontrollers rmx)
11. Showtek - Dominate
12. Technoboy - Oh My God (technoboy dib dub)
13. G-Town Madness vs The Viper - Here it comes (d-block & s-te-fan rmx)
14. ID
15. 2 Best Enemies - Phases (harpless mix)
16. Tat & Zat - Gold medley with Strange
17. Project One - The Story Unfolds
18. Tuneboy - Dirty (wildstylez rmx)
19. Dj Isaac - In My Veins
20. Tatarola - Insane (??? rmx/edit)
21. Dutch Master - Insomnia
22. Showtek feat MC DV8 - Hold Us Back
23. The Prophet feat Wildstylez - Cold Rockking
24. Dj Isaac - Impressed (edit)
25. Activator & Zatox - Still Drunk
26. ID
27. Dj Isaac - Waiting for
28. Zany feat MC DV8 - Wilde Gullie Bas
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!
Ostatnio zmieniony przez HardForum 13-10-2008, 11:43, w całości zmieniany 1 raz  

evvellina 

Informacje
Piwa: 9

Wysłany: 13-10-2008, 10:07    #109

Danen napisał/a:
evvellina, to trzeba bylo wpasc na loze VIP to bys mnie poznala:P:P:P hehehe)

mialam sobie przed wyjsciem sprawdzic na forum gdzie bedzie siedzialo hf zeby sie w koncu zapoznac ale jakos za bardzo sie spieszylam i sie nie wyrobilam

Krulas napisał/a:
Poza tym było dość sporo ludzi, co było widać na parkingu (prawie cały pełny), przy kasie (nie wiem dlaczego tylko jedna kasa jest zawsze czynna? :/ )

jak ja przyjechalam czyli okolo 21 to obydwie kasy byly otwarte, ale przyznam ze mnie to zdziwilo bo faktycznie zawsze jest tylko jedna.

smiac mi sie chcialo z ochroniarza na bramce [chyba jakis nowy, w kazdym razie widzialam go pierwszy raz] krzyczacego "groznym" glosem: szyyyyybko, telefony, paski pieniadze na stoly, szyyyyybko, ruszajcie sieeee.... ale to sie darl tak jakby to byla jakas ewakuacjas do bunkra, a zaraz stanie sie cos strasznego i on nas musi ochronic i sieje wielka panike. strasznie sie wczul w swoja role hahaha.

jeszcze dodam, ze impreze sobie troche zepsulam przez diablo ktorego bylo troche za duzp i nie czulam sie zbyt dobrze....

Rafir 
Hate all humans!

Informacje
Piwa: 471

$ wspomagacz (Ilość: 6)

Wysłany: 13-10-2008, 10:43    #110

evvellina napisał/a:

smiac mi sie chcialo z ochroniarza na bramce [chyba jakis nowy, w kazdym razie widzialam go pierwszy raz] krzyczacego "groznym" glosem: szyyyyybko, telefony, paski pieniadze na stoly, szyyyyybko, ruszajcie sieeee.... ale to sie darl tak jakby to byla jakas ewakuacjas do bunkra, a zaraz stanie sie cos strasznego i on nas musi ochronic i sieje wielka panike. strasznie sie wczul w swoja role hahaha.

On już był wcześniej :) W sierpniu byłem w Energy i tak samo krzyczał ;-) A robił wielkie halo zapewne dlatego , żeby było pusto przed nadejściem głównej fali ludzi :mrgreen:

tracklista Enigmato :

1. Citizen - 1980 (Marshall mix)
2. Vetka Feat Mr Eyez - Eardrums (Audio Damage Remix)
3. Bulldozer Project - Arise (The Beholder & DJ Zany)
4. Dark by Design - Loops N Things
5. The Prophet vs Deepack - Stampuhh!!
6. DJ Activator - Sound of the bass (ID remix)
7. Cherry Moon Traxx - Acid Dream (The Prophet Remix)
8. ID - Beatbox
9. Tornadozzer - Big Bad Fucker (Dark Version)
10. Tornadozzer - MF Bass
11. The Kgb's - Superdisco (Technoboy Remix)
12. Brainkicker - Queen Must Go Down

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)