| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzień) Piwa: 31 Skąd: Rotterdam  | Wysłany: 03-07-2007, 22:53 | #81
|
| hehe chyba kazdy nie moze sie doczekac, ale to przez to ze nie ma u nas jeszcze tak duzo imprez hs... choc z drugiej strony jak sie troche poczekac to pozniej wszytsko lepiej smakuje :D wiec starajmy sie dostrzec ten plus w Polsce ;] | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 04-07-2007, 09:13 | #82
|
| To ja dodam dla tych ktĂłrzy nie sa przekonani aby jechac na Deepacka...Energy pod wzglÄdem technicznym jest najbardziej wypasionym, klubem w Polsce. Dodajcie do tego Hardstyle`a pĹynÄ
cego z gĹosnikow + multilaser show (chyba z osiem wyjeb... w kosmos laserow :-D )....jezeli ta impreza sie odbedzie to bedzie prawdziwa miazga :-)
Co do vixy w energy...bylem tam kilka razy (tylko w soboty, gdy wstep jest od 18 lat) i nie spotkalem sie z tym przykrym zjawiskiem, ale musze dodac ze klimat jaki tworza tam ludzie nie jest fajny. Widac ze znaczna czesc bawiacych sie to lanserzy (przyklad--->co drugi koles z 5 kg lancuchem na szyi :-P ), nalezy tez uwazac na ludzi z Nowej Huty bo bylo to kiedys ich ulubione miejsce imprez (nie wiem jak teraz)....bramka jest ostra i latwo o wpier..ol wiec lepiej nie skakac do nikogo (przy wejsciu jak stwierdza ze jestes juz mocno cykniety % to mozna zapomniec ze sie wejdzie do srodka)....ogolnie to panuje zasada "jak kogos tracisz barkiem to idziesz dalej i nie moiwsz sory :-P ".....
Ale mysle ze na HS zjawia sie raczej fani tego gatunku wiec nie powinno byc tak tragicznie :-D :-P
Z Katowic do Energy jest okolo 75 km...busy do klubu sa ale obecnie ich kursy sa zawieszone :-P jak ktos bedzie sie wybieral autem a nigdy tam nie byl to radze uwazac bo ciezko tam trafic :-P
Wjazd pewnie bedzie za 20/25 zĹ bo tyle zazwyczaj jest gdy jest jakas gwiazda w tym klubie. Klub miesci jakies 2-3 tys ludzi. Fajne beeery maja do wyboru : Ěżywiec, Warka albo Tatra A najwiÄkszy plus: LOKAL W CAĹOÄš?CI KLIMATYZOWANY :-D | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 24 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 506 (0,07/dzień) Piwa: 6 Skąd: Katowice  | Wysłany: 04-07-2007, 10:53 | #83
|
| | | Z Katowic do Energy jest okolo 75 km...busy do klubu sa ale obecnie ich kursy sa zawieszone jak ktos bedzie sie wybieral autem a nigdy tam nie byl to radze uwazac bo ciezko tam trafic |
no i wĹaĹnie z tego wzglÄdu nie wiem czy pojadÄ :-( po prostu nie mam auta na 100% do dyspozycji | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Mar 2007 Wiek: 42 Posty: 118 (0,02/dzień) Piwa: 1 Skąd: braÄ tĹuste pojary ?  | Wysłany: 04-07-2007, 15:37 | #84
|
| | MiaĹem zaproponowaÄ jazde PKP ale po namyĹle i sprawdzeniu rozkĹadu, nie ma sensu nawet o tym mysleÄ (choÄ na upartego sie wszystko da),mnie w ogĂłle miaĹźdzy jazda pociÄ
giem :-D samowolka totalna | _________________ Listen to slow music turns U into a Fuckin' idiot
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzień) Piwa: 31 Skąd: Rotterdam  | Wysłany: 04-07-2007, 16:45 | #85
|
| z tego co sie orientuje to NH juz tam nie przyjezdza zbyt czesto (podobno duzo przenioslo sie do Blue Stara), choc co jakis czas wypady sobie robia chlopaki i to wlasnie niestety czesto na te wieksze imprezy i to czego sie obawiam, to ze przyjedzie ich troche na deepacka i wtedy raczej zbyt dobrej opinii KrakĂłw i okolice nie zostawia po sobie wsrod fanow HSu ;/ co do jazdy pociagiem to sam sie nad tym zastanawialem ale jak zobaczylem ze podroz trwa z Krakowa GODZINE :D to juz prawie porzucilem ten pomysl ;] bedzie sie jakos kminilo auto.. a co do zdania kolegi Hardstyleeeeeeee o techniczym wyposazeniu klubu to wpelni sie zgadzam ;] dla tych ktorz nie byli nigdy w nrg polecam ogladniecie ktoregoss z najnowszych filmikow do ktorych dalem wczesniej link pozdr | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 25 Cze 2007 Wiek: 43 Posty: 890 (0,13/dzień) Piwa: 129 Skąd: ChorzĂłw  | Wysłany: 04-07-2007, 18:22 | #86
|
| no prosze czyli znaleziono juz miejsce na Hardstyle po naszej legendarnej Piramidzie... Z chÄciÄ
sie tam wybiore ....Ma ktĂłs wolne miejsce w aucie??? | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzień) Piwa: 160 Skąd: Bytom  | Wysłany: 04-07-2007, 21:21 | #87
|
| | DropsNH napisał/a: | | ),mnie w ogĂłle miaĹźdzy jazda pociÄ
giem :-D samowolka totalna |
hehehe mnie teĹź... :-D :-D.. ale tam pociÄ
giem nie pojade.. :mrgreen: | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 07-07-2007, 04:55 | #88
|
| Ja jade oczywiĹcie;) Auto skombinuje na pewno:):) ObecnosÄ obowiazkowa. Nie podoba mi sie energy 2000 ze wzgledu na NaĹok efektĂłw i nagĹosnienia na malutkiej salce;);) ale po tym co Deepack pokazali w Piramidzie, nie ma innego wyjscia. Takze jest okazja na odwiedzenie tego klubu po raz pierwszy.:);)
Jade na 100% | _________________
| |
| |
 | |
_-^-_sNeJk_-^-_ Ily KaLi <3 :*

Informacje Dołączył: 04 Maj 2007 Wiek: 39 Posty: 182 (0,03/dzień) Piwa: 7 Skąd: Chorzow/sNeJkoLaNdIa  | Wysłany: 07-07-2007, 16:42 | #89
|
| | Moander napisał/a: | Ja jade oczywiĹcie;) Auto skombinuje na pewno:):) ObecnosÄ obowiazkowa. Nie podoba mi sie energy 2000 ze wzgledu na NaĹok efektĂłw i nagĹosnienia na malutkiej salce;);) ale po tym co Deepack pokazali w Piramidzie, nie ma innego wyjscia. Takze jest okazja na odwiedzenie tego klubu po raz pierwszy.:);)
Jade na 100% |
czyli ty samochodzikiem smigasz?:o moze poskaladam sie z toba na paliwko i wio co ty na to??:> daj znac na gg czy cus | _________________ W blasku mojej zajebistosci to siÄ moĹźesz tylko poopalaÄ | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | |
| |
 | |
| |