Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 2000, deepack, energy, hardstyle, in, kings, of

Kings of Hardstyle- Deepack in Energy 2000
Autor Wiadomo¶æ
HardForum

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 1
Sk±d: HF

Wys³any: 23-09-2007, 09:56    #541

heh, będzie mniejszy tłok ;) , a czemu zraziłeś sie pafcik? nie podobało Ci sie ? Dużo osób nawet przylazło. ja byłem już pod klubem przed 8.. i o 8 nawet napis energy si enie świecił.. troche wstyd, bo to prądu przecież im dużo nie żre, a ludzie przejeżdzali i za kija nie mogli zgadnąc że ten budenk to budynek e2k :) (ja byłem pierwszy raz, na butach ledwo co zauwazyłem jak było pogaszone wszystko)
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

Mala Czarna 

Informacje
Do³±czy³a: 24 Kwi 2007
Piwa: 2
Sk±d: Glasgow

Wys³any: 23-09-2007, 10:08    #542

DefQon.1 napisa³/a:
niewiem co ona brała ale bardzo mi sie podobalo jak Mała tanczyła:)

sorki ale jo sie ni faszeruja :-P

Defkon 
Hardcore Hooligan

Informacje
Do³±czy³: 31 Mar 2007
Piwa: 58
Sk±d: Berza, Ruda Åšl

Wys³any: 23-09-2007, 11:08    #543

Mala Czarna napisa³/a:
DefQon.1 napisał/a:
niewiem co ona brała ale bardzo mi sie podobalo jak Mała tanczyła:)

sorki ale jo sie ni faszeruja

no i tak trzymac moja krew :)

fleshu 

Informacje
Do³±czy³: 31 Mar 2007
Piwa: 0
Sk±d: Glasgow

Wys³any: 23-09-2007, 11:22    #544

DefQon.1 napisa³/a:
no i tak trzymac moja krew :)

nie twoja tylko moja krew.. :D :P

Danen 

Informacje
Do³±czy³: 23 Wrz 2007
Piwa: 2
Sk±d: Kraków

Wys³any: 23-09-2007, 11:35    #545

tak jak wszyscy popieram...impreza była miażdżąca :D :D od 23 do samego koĹ?ca na parkiecie przy scenie:D Ja chce wiecej:D:D Zmiazdzylo mnie jak jeden z duetu Deepacka zrobil mine jak Enigmato przejol konsole i puścił nute swoja :D :D chyba ze mi sie przewidzialo:P:P pozdro i wiecej takich imprez:D

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Do³±czy³: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 23-09-2007, 12:25    #546

Naga-Suka napisa³/a:
ja sie chyba przywitalem z wiekszoscia z hardforum ktorzy byli kolo lozy na dole, a kto mial koszulke " de puta madre " i " dont trust me im fucking ... "

FROG I ROOZI ;P

Krulas 
party lover

Informacje
Do³±czy³: 24 Cze 2007
Piwa: 4
Sk±d: Kraków - Golkocity

Wys³any: 23-09-2007, 12:41    #547

Pitterekk napisa³/a:
a ludzie przejeżdzali i za kija nie mogli zgadnąc że ten budenk to budynek e2k :)

ja też byłem pierwszy raz, jechaliśmy samochodem ale tak od dupy strony jakoś od skawiny, żadnego drogowskazu, znaku, nic. Jechałem w stronę słupa światła i jakoś się udało bez błądzenia.

Sora 
Trolololo

Informacje
Do³±czy³a: 24 Cze 2007
Piwa: 6
Sk±d: Katowice

Wys³any: 23-09-2007, 12:48    #548

no dobra... czytam te Wasze posty a sama sie nie wypowiedziałam jeszcze xD

więc tak...
Po pierwsze nasz Happy Bus był na prawdę baaardzo Happy xD i cieszę sie, że jechałam właśnie w nim :-P
Przyjechaliśmy na miejsce a tam łaadna kolejka xD no to my "hop siup" pod barierkami i na wreda się wciśliśmy całkiem do przodu i na bramce jak to już ktoś skwitował, te paski, troszkę mnie to zdziwiło no ale ok... ochrona full professional xD
Więc kupuję bilet, wchodzę do środka i... szczena na zolu (kto by pomyślał, że tam będzie Kings of Hardstyle :-/ ) typowaa komercha z Energy2000, ale powiedzmy, że się nawet bawiłam, aż tu nagle dj wrzeszczy "łapy do góry i klaaaszczeeeeeemyyyy" no to wtedy już wogóle :shock: no cóż... i niech mi nikt nie mowi, że tam wixy nie ma, bo go wysmieję xD (przykład... pełno dresow i szalejących 15-stek, nie zabrakło też białych rękawiczek i nawet gwizdek się słyszalo iiiii coś co mnie wogole zbulwersowało... zużyte gumki na parkiecie :shock: :shock: zal.pl :-/ )
No ale... w koĹ?cu do konsoli dorwal się Deepack, jak zwykle Marcel udowodnił, że każdy HS Maniaq to świr xD na parkiecie w tym czasie był ścisk jak cholera i troche kapa, bo się nawet poruszyć nie dało xD muzycznie było very good, ale tego się właśnie spodziewałam po nich , secik spowodował wypadnięcie mojego mózgu :] Co do oświetlenia, to rzeczywiście jest dobre nawet bardzo ale za dużo bajerow jak na taki klub, za mało miejsca i przez to bylo aż za jasno jak na dyskotekę... a ta klima... mieliśmy loże akurat pod nawiewem to normalnieeee zimno mi było :o
Eni... coz ja moge powiedzieć, rozwija się i z każda imprezą jest coraz lepszy :]
Driver także zagrał good chociaż było pare momentów, ktore wybiły mnie z rytmu.

Special Thanks 4:
Deepack - za Atrocity, Ride With Us i Only Heaven Above
Enigmato - za Soundfuck xD
Dręęiver - za Hardsound Blitz

No i tu miejsce na pozdrowienia wśśćśiÄ?Ä? 4: (Happy Bus) HardTech, Wendeta, Grzyb :* , Fleshu, Mala Carna (laskaaa alee Ty wymiatasz na parkiecie, szacun), lew, HardLola, maniaczka, Yoshko, Frog, ROoZi, Majka, potem reszty w Ĺ?rodku: Krakoff, Netya, Naga-Suka, Defqon.1, theHSgirl, Pafcik i jeĹ?li kogoĹ? pominelam to baardzo przepraszam

niech bass bÄ?dzie z Wami
Puta Madreeeeeee ;-)
Ostatnio zmieniony przez Sora 23-09-2007, 12:50, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

HardForum

Informacje

Wys³any: 23-09-2007, 12:49    #549

heh, chodziło mi o godzinke 19,45 :) ciemno jak w d** tam było :P światłow niebo musi byc.. bo by nikt nie trafił tam :D przytkowice to energy pare domów na krzyż i 3 ulice :D track listy szukam z całej nocy :] bo brakuje mi kilku kawałków.. :)
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

HardForum

Informacje

Wys³any: 23-09-2007, 13:16    #550

no to ja tez dorzuce swoje 3 grosze...

ja już tam nigdy nie jade, chocby nawet showtek sprowadzili :-P pelno cpunów, dresiarzy i no i ludzi, co nie maja zielonego pojecia czym jest HS- znaja 'the prophecy' i wielcy fani HS z nich, wstyd tylko przynosza swoim zachowaniem. teraz to sie wcale nie dziwie, ze niektorzy ludzie nas kojarza z hołotą :-/ jakby nie HF, to chyba bym sie wrocila spowrotem...

deepack- bardzo fajny set, nie moglam sie naskakac :-)
enigmato- tu najwieksze zaskoczenie; set mi sie ogromnie podobal ;-)
driver- cos mu sie muza tła, ale pozytywne wrazenia. ogolnie pozdro dla niego za zarazenie mnie Hs-em ("prawo jazdy" w okay-u- pamietasz jeszcze? heheh)
pod koniec to juz skakac nawet nie moglam bo mi cos w kolanie je*nęlo :-( tak to jest jak sie łamie zakazy lekarza i jezdzi na imprezy wbrew jego zaleceniom...

jak juz sie tak pozdrawiamy to pozdrawiam cale HF (nie chce nikogo pominac ;-) ), ale szczególnie pafcika, defqon-a i michala za przygarniecie mnie (dzieki, że mnie nie porzuciliscie jak wypadlam z pociagu :mrgreen: ) i dla krakoff-a oraz jego dwóch kumpli za to, że doprowadzili nas do celu :-)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 40876
Odpowiedzi: 619
Odwiedzin z google: 6677
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: