| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 01 Kwi 2007 Wiek: 40 Posty: 33 (0/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Myszków  | Wys³any: 22-09-2007, 08:45 | #501
|
| | no ja też zgrane mam wszystko znaczy secik ok 300minut deepacka enigmato i drivera jak bedzie jakiś odzew od hardforum to zapodam linka zajmuje tylko 100mega ;] jakoś obleci jak to z 46kb radia ;] No i potwierdzę MC makaron to tragedia "jazda,hej jazda, hej hej jazda" jak sie słucha w domu to tak się to odczuwa nie wiem jak bylo w środku moze to jednak jakiś klimat dawało no może i przez to że z 3 promili nie miałem jak tego słuchałem no ale jedno pewne daleko do MC DV8 czy Raffiana heheh | _________________ "A ja ganiam zapier*** jakąś taką świecą dymną po planie jakiegoś h*** filmu" | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 22-09-2007, 11:46 | #502
|
| no ja byłem. Klimat był odpowiedni, na przodzie ciasno było jak nie wiem gdzie Muzyka była przednia, raczej pojawiły sie wszystie kawałki które sa "obowiązkowe" i "klasyczne" dla ludzi kochających te klimaty. niektóre kawałki miażdżyły publike jak deepack grał przez te 1,5 czy tam 2 godziny (nie orientuje sie teraz, mam jeden wielkis zum w głowie ) to wszyscy szaleli jak nie wiem co Uważam że takie hardstylowe party od czasu do czesu sie przydaje, nie było na sali raczej takich co chcieli by komerche, deepack był przyjęty bardzo fajnie, widac że też byli uhahani z reakcji publiki Ogólnie bomba jak dla mnie, wiadomo to nie jest niewiadomo co, jak chcesz niewiadomo co to na imprezy od q-dance (będe starszy to napewno sie przejade ) a narazie jak dla mnie naprawde wielka BOMBA każdy kto nie był ma czego żałować. ale nie rozdawali niczego byłem cały czas przed scena i nie rzucali niczego nawet płytek zwykłych a strasznie chciałem wyrwac płyte winylowa, a dali z autografami 2 albo 3 osobom co stam sie ryły na przód.. tylko deepack autografy dawał ja chce jeszcze raz !! // ojojo.. nogi mi wchodza do d**
jak komus sie nie podobało, i wg. niego była wielka kupa, i ma zamiar tylko krytykować, to niech tak zrobi, ale ciekawe czy sam by zaprosił deepack, i zorganizował imprezke lepiej:)
Pozdrawiam wszystkich którzy wczoraj byli
P.S. dojechałem busem, na przyszłosc lepiej sie zabierac busem z borku fałeckiego jak co jak ktoś ma bliżej, większość busów przejezdza przez przytkowice (ja czekałem na busa 20 sekund ) | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzieñ) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wys³any: 22-09-2007, 12:17 | #503
|
| | Ogólnie bomba jak dla mnie, wiadomo to nie jest niewiadomo co, jak chcesz niewiadomo co to na imprezy od q-dance |
o.O!?!?!!!? | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 22-09-2007, 12:35 | #504
|
| no że w polsce zrobic prawdziwe hardstyle party ciezko.. tymbardziej że większość bawiących sie na codzieĹ? w klubach nie słyszała nawet o takich mocnych klimatach.. hard kochają tylkow ariaci chodziło mi ze jak chcesz sie naprawde pobawic bez jakis niedogodności to se jedź na Qlimaxa choć chętni esam bym sie wybrał np. jeszcze na sensation blck, ktoś tam u góry juz pisał ze kupa była z muzyką... ja sie swietnie bawiłem właśnie słucham sobie całego seta z wczoraj - miazga totalna co innego słuchać hardu w domu, niż iść sie zabawić ale goście z Deepacku są fenomenalni potrafią sie bawić i zabawić innych
Jak kogoś uraziłem moim postem czy coś... przez moją własną niewiedze to przepraszam, prosiłbym mi tego nie wypominac przez połowe tematu później | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 06 Lip 2007 Wiek: 45 Posty: 49 (0,01/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Ruda Ĺ?lÄ…ska  | Wys³any: 22-09-2007, 13:03 | #505
|
| | A ja mam plytke i wcale sie nie musialam cisnac hehehe | _________________ Hardstyle Is My Style!!! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzieñ) Piwa: 471 Sk±d: DÄ…browa Górnicza  | Wys³any: 22-09-2007, 13:06 | #506
|
| No imprezka była gruuubaaaaaa :mrgreen: Nie ma co sie rozpisywac ;]
Pozdro dla Ciebie netya trzeba to powtórzyc :mrgreen: Oraz dla Froga Rooziego Krakoffa i Yoshko Tylu pamietam ludzi z którymi rozmawiałem :-) Jesli kogoś zapomnialem to sory ;] Do nastepnego Hs-u | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzieñ) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wys³any: 22-09-2007, 13:27 | #507
|
| | Pitterekk napisa³/a: | no że w polsce zrobic prawdziwe hardstyle party ciezko.. tymbardziej że wiÄ™kszość bawiÄ…cych sie na codzieĹ? w klubach nie sÅ‚yszaÅ‚a nawet o takich mocnych klimatach.. hard kochajÄ… tylkow ariaci chodziÅ‚o mi ze jak chcesz sie naprawde pobawic bez jakis niedogodnoÅ›ci to se jedź na Qlimaxa choć chÄ™tni esam bym sie wybraÅ‚ np. jeszcze na sensation blck, ktoÅ› tam u góry juz pisaÅ‚ ze kupa byÅ‚a z muzykÄ…... ja sie swietnie bawiÅ‚em wÅ‚aÅ›nie sÅ‚ucham sobie caÅ‚ego seta z wczoraj - miazga totalna co innego sÅ‚uchać hardu w domu, niż iść sie zabawić ale goÅ›cie z Deepacku sÄ… fenomenalni potrafiÄ… sie bawić i zabawić innych
Jak kogoś uraziłem moim postem czy coś... przez moją własną niewiedze to przepraszam, prosiłbym mi tego nie wypominac przez połowe tematu później |
Stary, raczej nikogo nie obrażasz bo każdy ma tu prawo mieć własne zdanie. Tylko weź człowieku stosuj odpowiednio kropki i przecinki bo ja wogóle nie czaje twoich wypowiedzi. Nie wiem może niedospanie u mnie czy coś, ale robisz chaos w poscie totalny . Pisz mniej a konkretniej . | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 22-09-2007, 13:59 | #508
|
| ok, sory. ja mam tylko nadzieje że będzie luna mogli by donkey rollers może jeszcze sprowadzić.. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzieñ) Piwa: 31 Sk±d: Rotterdam  | Wys³any: 22-09-2007, 14:54 | #509
|
| <zieeew> wstalem wlasnie obudzony przez matke ;/ no ale przechodzac do sedna sprawy ;]
Impreza jak dla mnie w pelni udana, tylko jej poczatek taki sredni, najpierw podroz w pociagu z NowÄ… HutÄ… (kto jechal pociagiem to juz wie jak to w Krakowie bywa), pozniej oczywiscie jak to NRG musieli puscic troche tej swojej wixiarskiej nuty.. ale od polnocy to juz czysta poezja byla naglosnienie tak jak pisalo sie wczesniej zajebiste, lasery robily swoje no i do tego secik Deepacka <mniam> pozdraa dla Froga, Yoshka, Pestka, Rooziego, theHSgirl, Maniaczki i nowo poznanej Majki i Malej Czarnej a calemu hardforum dziekuje za jak zawsze udana impreze i do zobaczenia za 3 tygodnie
PS. pogryzlem sie strasznieeee :-( :-D | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 22-09-2007, 14:54 | #510
|
| | Pitterekk napisa³/a: | | jak komus sie nie podobaÅ‚o, i wg. niego byÅ‚a wielka kupa, i ma zamiar tylko krytykować, to niech tak zrobi, ale ciekawe czy sam by zaprosiÅ‚ deepack, i zorganizowaÅ‚ imprezke lepiej:) |
Dokłądnie...zgodzę się z Tobą w 100%. Sama słuchałam relacji i muszę stwierdzić że wrażenie było ogromne. A wierz mi że znajdą się osoby, które skrytykują Deepa. Według mnie to są królowie HS i nikt im nie dorówna...pozdrawiam Was wszystkich, którzy się tam bawili oraz tych co słuchali relacji na żywo z klubu Energy.
Jedynie co mi się tam nie podobało to ten Dj, który non stop nawijał (grubo przed występem Deepa) :-/ | _________________
| |
| |
 | |
| |