Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 2000, deepack, energy, hardstyle, in, kings, of

Kings of Hardstyle- Deepack in Energy 2000
Autor Wiadomo¶æ
Datan 

Informacje
Do³±czy³: 01 Kwi 2007
Piwa: 0
Sk±d: Myszków

Wys³any: 22-09-2007, 08:45    #501

no ja też zgrane mam wszystko znaczy secik ok 300minut deepacka enigmato i drivera jak bedzie jakiś odzew od hardforum to zapodam linka zajmuje tylko 100mega ;] jakoś obleci jak to z 46kb radia ;] No i potwierdzę MC makaron to tragedia "jazda,hej jazda, hej hej jazda" jak sie słucha w domu to tak się to odczuwa nie wiem jak bylo w środku moze to jednak jakiś klimat dawało no może i przez to że z 3 promili nie miałem jak tego słuchałem no ale jedno pewne daleko do MC DV8 czy Raffiana heheh

HardForum

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 1
Sk±d: HF

Wys³any: 22-09-2007, 11:46    #502

no ja byłem. Klimat był odpowiedni, na przodzie ciasno było jak nie wiem gdzie xD Muzyka była przednia, raczej pojawiły sie wszystie kawałki które sa "obowiązkowe" i "klasyczne" dla ludzi kochających te klimaty. niektóre kawałki miażdżyły publike :) jak deepack grał przez te 1,5 czy tam 2 godziny (nie orientuje sie teraz, mam jeden wielkis zum w głowie :D ) to wszyscy szaleli jak nie wiem co :D Uważam że takie hardstylowe party od czasu do czesu sie przydaje, nie było na sali raczej takich co chcieli by komerche, deepack był przyjęty bardzo fajnie, widac że też byli uhahani z reakcji publiki :) Ogólnie bomba jak dla mnie, wiadomo to nie jest niewiadomo co, jak chcesz niewiadomo co to na imprezy od q-dance ;) (będe starszy to napewno sie przejade :D ) a narazie jak dla mnie naprawde wielka BOMBA :D każdy kto nie był ma czego żałować. ale nie rozdawali niczego byłem cały czas przed scena i nie rzucali niczego :( nawet płytek zwykłych :( a strasznie chciałem wyrwac płyte winylowa, a dali z autografami 2 albo 3 osobom co stam sie ryły na przód.. :( tylko deepack autografy dawał :D ja chce jeszcze raz !! :D // ojojo.. nogi mi wchodza do d** :)

jak komus sie nie podobało, i wg. niego była wielka kupa, i ma zamiar tylko krytykować, to niech tak zrobi, ale ciekawe czy sam by zaprosił deepack, i zorganizował imprezke lepiej:)

Pozdrawiam wszystkich którzy wczoraj byli ;)

P.S. dojechałem busem, na przyszłosc lepiej sie zabierac busem z borku fałeckiego jak co :D jak ktoś ma bliżej, większość busów przejezdza przez przytkowice (ja czekałem na busa 20 sekund :D )

Daron37 
HARDróżnik

Informacje
Do³±czy³: 29 Mar 2007
Piwa: 2350
Sk±d: z Ukrainy

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 22-09-2007, 12:17    #503

Ogólnie bomba jak dla mnie, wiadomo to nie jest niewiadomo co, jak chcesz niewiadomo co to na imprezy od q-dance ;)

o.O!?!?!!!?

HardForum

Informacje

Wys³any: 22-09-2007, 12:35    #504

no że w polsce zrobic prawdziwe hardstyle party ciezko.. tymbardziej że większość bawiących sie na codzieĹ? w klubach nie słyszała nawet o takich mocnych klimatach.. ;) hard kochają tylkow ariaci :) chodziło mi ze jak chcesz sie naprawde pobawic bez jakis niedogodności to se jedź na Qlimaxa :P choć chętni esam bym sie wybrał np. jeszcze na sensation blck, ktoś tam u góry juz pisał ze kupa była z muzyką... ja sie swietnie bawiłem :) właśnie słucham sobie całego seta z wczoraj - miazga totalna :) co innego słuchać hardu w domu, niż iść sie zabawić :D ale goście z Deepacku są fenomenalni :D potrafią sie bawić i zabawić innych :D

Jak kogoś uraziłem moim postem czy coś... przez moją własną niewiedze to przepraszam, prosiłbym mi tego nie wypominac przez połowe tematu później :P

majka2680 
only hardstyle

Informacje
Do³±czy³a: 06 Lip 2007
Piwa: 0
Sk±d: Ruda Ĺ?lÄ…ska

Wys³any: 22-09-2007, 13:03    #505

A ja mam plytke i wcale sie nie musialam cisnac hehehe

Rafir 
Hate all humans!

Informacje
Do³±czy³: 29 Cze 2007
Piwa: 471
Sk±d: DÄ…browa Górnicza

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6)

Wys³any: 22-09-2007, 13:06    #506

No imprezka była gruuubaaaaaa :mrgreen: Nie ma co sie rozpisywac ;]

Pozdro dla Ciebie netya ;) trzeba to powtórzyc :mrgreen: Oraz dla Froga Rooziego Krakoffa i Yoshko ;) Tylu pamietam ludzi z którymi rozmawiałem :-) Jesli kogoś zapomnialem to sory ;]
Do nastepnego Hs-u :!:

Daron37 
HARDróżnik

Informacje
Do³±czy³: 29 Mar 2007
Piwa: 2350
Sk±d: z Ukrainy

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 22-09-2007, 13:27    #507

Pitterekk napisa³/a:
no że w polsce zrobic prawdziwe hardstyle party ciezko.. tymbardziej że większość bawiących sie na codzieĹ? w klubach nie słyszała nawet o takich mocnych klimatach.. ;) hard kochają tylkow ariaci :) chodziło mi ze jak chcesz sie naprawde pobawic bez jakis niedogodności to se jedź na Qlimaxa :P choć chętni esam bym sie wybrał np. jeszcze na sensation blck, ktoś tam u góry juz pisał ze kupa była z muzyką... ja sie swietnie bawiłem :) właśnie słucham sobie całego seta z wczoraj - miazga totalna :) co innego słuchać hardu w domu, niż iść sie zabawić :D ale goście z Deepacku są fenomenalni :D potrafią sie bawić i zabawić innych :D

Jak kogoś uraziłem moim postem czy coś... przez moją własną niewiedze to przepraszam, prosiłbym mi tego nie wypominac przez połowe tematu później :P

Stary, raczej nikogo nie obrażasz bo każdy ma tu prawo mieć własne zdanie. Tylko weź człowieku stosuj odpowiednio kropki i przecinki bo ja wogóle nie czaje twoich wypowiedzi. Nie wiem może niedospanie u mnie czy coś, ale robisz chaos w poscie totalny :P . Pisz mniej a konkretniej ;) .

HardForum

Informacje

Wys³any: 22-09-2007, 13:59    #508

ok, sory. ja mam tylko nadzieje że będzie luna :) mogli by donkey rollers może jeszcze sprowadzić..

krakoff 
=>!CrAcKoFf!<=

Informacje
Do³±czy³: 02 Lip 2007
Piwa: 31
Sk±d: Rotterdam

Wys³any: 22-09-2007, 14:54    #509

<zieeew> wstalem wlasnie obudzony przez matke ;/ no ale przechodzac do sedna sprawy ;]

Impreza jak dla mnie w pelni udana, tylko jej poczatek taki sredni, najpierw podroz w pociagu z NowÄ… HutÄ… (kto jechal pociagiem to juz wie jak to w Krakowie bywa), pozniej oczywiscie jak to NRG musieli puscic troche tej swojej wixiarskiej nuty.. ale od polnocy to juz czysta poezja byla :) naglosnienie tak jak pisalo sie wczesniej zajebiste, lasery robily swoje no i do tego secik Deepacka <mniam> pozdraa dla Froga, Yoshka, Pestka, Rooziego, theHSgirl, Maniaczki i nowo poznanej Majki i Malej Czarnej :) a calemu hardforum dziekuje za jak zawsze udana impreze :) i do zobaczenia za 3 tygodnie ;)

PS. pogryzlem sie strasznieeee :-( :-D

HardForum

Informacje

Wys³any: 22-09-2007, 14:54    #510

Pitterekk napisa³/a:
jak komus sie nie podobało, i wg. niego była wielka kupa, i ma zamiar tylko krytykować, to niech tak zrobi, ale ciekawe czy sam by zaprosił deepack, i zorganizował imprezke lepiej:)

Dokłądnie...zgodzę się z Tobą w 100%. Sama słuchałam relacji i muszę stwierdzić że wrażenie było ogromne. A wierz mi że znajdą się osoby, które skrytykują Deepa. Według mnie to są królowie HS i nikt im nie dorówna...pozdrawiam Was wszystkich, którzy się tam bawili oraz tych co słuchali relacji na żywo z klubu Energy.

Jedynie co mi się tam nie podobało to ten Dj, który non stop nawijał (grubo przed występem Deepa) :-/
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 40873
Odpowiedzi: 619
Odwiedzin z google: 6677
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: