Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 2000, deepack, energy, hardstyle, in, kings, of

Kings of Hardstyle- Deepack in Energy 2000
Autor Wiadomość
ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Piwa: 2448

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 20-08-2007, 18:30    #141

krakoff napisał/a:
Mala Czarna napisał/a:
Nie no mysle ze ktos by nas odebral nie xD bladzic to mi sie nie chce.. To jadymy pociagiem czy bierzemy prywatmy odrzutowiec

nie bedziecie bladzic bo jest pare osob na forum z Krakowa i wiadomo ze ustawimy sie wszyscy wczesniej i pojedziemy tam razem :-) takze naprawde sie nei ma o co martwic :)

no to spoko do Krakowa głownego i powinno byc good ... 8-)

[ Movies From Parties ]

Mala Czarna 

Informacje
Piwa: 2

Wysłany: 20-08-2007, 18:44    #142

krakoff napisał/a:
Mala Czarna napisał/a:
Nie no mysle ze ktos by nas odebral nie xD bladzic to mi sie nie chce.. To jadymy pociagiem czy bierzemy prywatmy odrzutowiec

nie bedziecie bladzic bo jest pare osob na forum z Krakowa i wiadomo ze ustawimy sie wszyscy wczesniej i pojedziemy tam razem :-) takze naprawde sie nei ma o co martwic :)

wiem wiem tylko chcialam zeby ktos to napisal :lol: :lol: xDDDD heeheh no to padac mi o kierej i gdzie mam byc w katowicach i bedzie wszysio ok xD

maniaczka 

Informacje
Piwa: 160

$ wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 20-08-2007, 18:51    #143

gzzmo napisał/a:
ja sie dolanczam w KRakowie :) mam nadzieje ze dadza mi poranna zmiane 21-ego i popoludniowa 22 bo nie wyrobie :D
o by mi tak samo.. bo sie zastrzela.. xD .. teĹź nie wyrobie... ppff....

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Piwa: 781

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 20-08-2007, 19:59    #144

troszke mi sie wydawalo ze bez obrazy ale ktos tu niedowidzi bo ja juz dawno napisalam ( w tym 3 innym temacie o imprezie w krk ) ze niema problemu z odebraniem kogokolwiek z dworca tymbardziej tak jak krakoff napisal my wkoncu tez z krk jedziemy i jakos tam sie dostac musimy.proste i logiczne heheh. wiec nie narzekac,nielamentowac i h... wie co jeszcze tylko spoko sie sprawe dogada i bedzie elegancko.

i wybaczcie zem nerwowa ale troszke zmeczona po weekendzie jestem i nielubie sie powtarzac jak i walkowac tego samego po raz n-ty.
skoro slaska ekipa mogla nas odebrac z katowic choc niewszyscy tam mieszkaja to tak samo my odbierzemy was i nima problema (szczegolnie ze na miejscu mieszkamy) :P

mam nadzieje ze teraz juz jest all jasne :) ajak nie to prze3tajta hehe sobie pare razy :P

aha! poza tym przypominam ze impreza jest 21 wrzesnia czyli mamy miesiac do niej !

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

maniaczka 

Informacje
Piwa: 160

Wysłany: 20-08-2007, 20:13    #145

netya napisał/a:
aha! poza tym przypominam ze impreza jest 21 wrzesnia czyli mamy miesiac do niej !
ja mapiętam.. jak było 4 mies do moh ee... a tu masz dwa miechy już PO :( ... xD to zleciałoooo.. a to zlecii jeszcze szybciej.. lepiej wcześniej niż na ostatnia chwila... bo by sie dopiero buredelo zrobił.. xD

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Piwa: 2448

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 20-08-2007, 20:20    #146

obadałem rozkład to mamy o 17:28 i 17:48 i ok. 19:30 w Krk więc takim chyba najlepiej jechać no nie ? :) Mały before i go ...

[ Movies From Parties ]

Mala Czarna 

Informacje
Piwa: 2

Wysłany: 20-08-2007, 20:55    #147

Netya dyc jo wiem zes pisala.. Nie denerwujta sie pikno ;p p

DropsNH 
Ultra HS Fan

Informacje
Piwa: 1

Wysłany: 20-08-2007, 21:29    #148

A łaj nie mozecie sobie ludzie ze ślunska wynając busa za kwote ok300-400zł do przytkowic, nocleg wliczony i dojeżdzacie na samo miejsce ,odjeżdzacie o której chcecie.. jedyny problem to kilkanascie chętnych, ja tak robie i przejazd do GOPu wyniósł mnie ostatnio całe 21 PLN w 2 strony... :-D :-D :-D (nowy sprinter z pionkiem opadanym nad kazdym, siedzeniem głośnik i nutka nap..ala :-P , do tego niebieskie lampeczki i inne gówniane zabwaki w środku... fajnie ?

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Piwa: 781

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 20-08-2007, 22:13    #149

RoOzi pociag spoko tylko o tej porze czyli 20 zostaje nam tylko bus do Przytkowic ... bo pociag jest kolo 19 (zreszta zaraz obadam bo zmieniali rozklad ostatnio ponoc) albo dopiero o 22 :| i na miejscu po 23 ;/ wiec troche dupa jka dla mnie bo lepiej byc wczesniej zwazywszy na to ze napenwo bedzie w cholere ludzi ...

wogole to wpadlam na pomysla ze mozna by zarezerwowac jakies loze ... mala loza tuz przy dj`ce gdzie ja zawsze siedze kosztuje 20zl ...a wieksza obok 30zl ... w piatek co prawda mysmy rzadko wynajmowali loze (tylko na specjalne biby) ale zakladam z gory ze bedzie troche ludzi a nas z forum tez niebedzie 5ciu osob tylko wiecej ...

mysle ze sie pogada w sobote na ten temat ale taki pomysl zly niejest bo i tak wychodzi to na glowe jakies smieszne pieniadze a bedzie gdzie spokojnie usiasc i to tuz kolo dj`ki i dancefloor`u . ale to juz wasza kmina ;]

DropsNH tez nad takim propozycja myslalam ale to juz kwestia organizacji slaska bo ja i tak wracam autem do zabrza po imprezie.

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

yoshko 
Infectious

Informacje
Piwa: 48

Wysłany: 20-08-2007, 23:35    #150

ja biore od 20stego urlop! :)

maniaczka napisał/a:
ja zawsze patrza jak na łątwizne iść... xD .... dlatego jade samochodem... ( kto kombinuje ten żyje.. ) ;-)

:)

netya napisał/a:
ja i tak wracam autem do zabrza po imprezie.

:D

musze juz szukać kogoś kto mi pożyczy pięniążki :|

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)