Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 01, 10, 2009, club, kayem, mega

Kayem @ Mega Club 10.01.2009
Autor Wiadomość
HardForum

Informacje
Piwa: 1

Wysłany: 11-01-2009, 16:58    #151

Resq napisał/a:
SpydA napisał/a:
Kayem..... Kate Perry - I Kissed A Girl(tatanka remix) FAIL !

to byl inny remix :)

Czyzby Kayem Remix?? :D
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

absynenth 
Acolyte !

Informacje
Piwa: 18

Wysłany: 11-01-2009, 17:12    #152

jojo napisał/a:
Resq napisał/a:
SpydA napisał/a:
Kayem..... Kate Perry - I Kissed A Girl(tatanka remix) FAIL !

to byl inny remix :)

Czyzby Kayem Remix?? :D

raczej tak :)

Defkon 
Hardcore Hooligan

Informacje
Piwa: 58

Wysłany: 11-01-2009, 17:21    #153

Radialsie, nie przypominam sobie bym Ci dawal opaske ;p

Daron nmzc :)

ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Piwa: 634

$ wspomagacz (Ilość: 4)

Wysłany: 11-01-2009, 17:24    #154

absynenth napisał/a:
Resq napisał/a:
Eres napisał/a:
ResQ rozwaliles mnie ... pomagier dj'a

hahaha ano i tak nie bylo z czego wybierac :P sama hujnia nuHS hujnia w tym segregatorze :D

jak sie nie ma co sie lubi ...

jak mozna miec ino jedna plyte HC ? :P

Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore

primeczq 

Informacje
Piwa: 86

$ wspomagacz (Ilość: 3)

Wysłany: 11-01-2009, 18:11    #155

miniol napisał/a:

szkoda tylko że ktoś mi zjebał opinie na całym hf.pl Dla osób które usłyszały jakieś plotki, też się nie spodziewałem że zachowają się jak obrażone 13latki i nie będą chciały nawet tego wyjaśnić. A wiele rzeczy na pewno by się wyjaśniło, bo z tym kłamcą rozmawiałem tylko na gg i mam wszystkie archiwa zachowane. I mogę przesłać całe to archiwum primeczce żeby się przekonała jaka jest prawda. Jest tam opisana ta cała sytuacja.
Prawdę mówiąc nie wiem dlaczego opowiadał takie rzeczy, skoro nigdy z nim nie miałem żadnego większego konfliktu. Podczas rozmowy też nie potrafił mi podać powodu, dla którego to mówił. Mam nadzieję, że osoby bardziej dojrzałe na drugi raz najpierw będą chciały wyjaśnić takie sprawy a potem mnie będą o coś oskarżać.
I mam nadzieję, że w końcu będę mógł jakoś to wyjaśnić.

Miniol to ja nie rozumie jak mozesz rozpowiadac wszystkim dookola takie bdury !!!
sory, ale nie spodziewalabym sie czegos takiego nigdy po Tobie, do tej pory Cie lubilam, nic do Ciebie nie mialam ale po tym co sie dowiedzialam na temat moj i Agaci straciles w moich oczach, przeje**les sobie na calej lini !!!!!! jest zalosnym ciulem !!!!!!!
ciekawe o kim jeszcze tak mowiles ??!!?? ktora jeszcze laska z forum jest na Twojej rzekomej liscie ??!!?? no powiedz, moze jeszcze jakas dziewczyna sie dowie ze sie z Toba dupila nic o tym nie wiedzac !!!!!!!!!
i wcale sie nie zachowuje jak obrazona 13-latka, licz sie lepiej z slowami !!!! liscie w ryj to za malo, powinienes sie leczyc, bo Twoje zachowanie nie jest normalne !!!!!!!
a po co ja mam cokolwiek wyjasniac z Toba ?!? wierze osobie ktora mi to powiedziala, bo niby po co mialaby klamac ? pewnie napiszesz ze po to, zeby caly swiat sie od Ciebie odwrocil, tylko zastanow sie czy juz tak nie bylo wczesniej !!!
i mam dla Ciebie dobra rade, wez nie rozpowiadaj takich bzur, bo kiedys skonczy sie to dla Ciebie gorzej niz wczoraj, aaaaaa i jeszcze jedno ... nawet sie do mnie nie zblizaj na zadnej imprezie !!!!!!!!!!!!
i skoro potrafiles rozpowiedac takie glupoty, to teraz miej odwage by sie przyznac ze klamales, i skoncz ku*wa bezpodstawnie niszczyc innych dobre imie !!!
znajdz sobie jakas prawdziwa, a nie fikcyjna panne, dup sie z nia a potem sobie o tym gadaj komu i kiedy bedziesz chcial !!!! tylko i tak watpie zeby wtedy ktos Ci uwierzyl, bo juz teraz wiele osob ma Cie za KŁAMCE !!!!!!!!!!!!
tyle ode mnie na ten temat !!!!!!!!

a jesli chodzi o imprezke, to bardzo mi sie podobalo :D
Kayem jak zwykle, rewelacyjny set :D
Eres poczatek mi sie nie podobal, ale pozniej juz przyspieszyles i bylo ok :)

Dzieki dla Agaci za wszystko ;***
Celcia ja tez dziekuje za konwersacje w kibelku :*
Netya wariatka z Ciebie :D :*
Abstynenth po raz kolejny dziekuje za wypozyczenie barka xD
Bebol dziekuje, bedziesz wiedzial za co :D

i moglabym tak dziekowac i dziekowac w nieskonczonosc, ale zeby juz tak nie zanudzac, napisze w skrocie, dziekuje wszystkim za wspolna imprezke i dozobaczenia na nastepnej :*

aaaaaaa, i Rozalinda, jak zwykle miazdzyles :D pamietaj, ja chce hardcore na skrzypcach :D

Thao, Daron jeszcze raz najlepszego :*

AgaciA 
Industrial <3

Informacje
Piwa: 79

Wysłany: 11-01-2009, 18:33    #156

primeczq napisał/a:
Miniol to ja nie rozumie jak mozesz rozpowiadac wszystkim dookola takie bdury !!!
sory, ale nie spodziewalabym sie czegos takiego nigdy po Tobie, do tej pory Cie lubilam, nic do Ciebie nie mialam ale po tym co sie dowiedzialam na temat moj i Agaci straciles w moich oczach, przeje**les sobie na calej lini !!!!!! jest zalosnym ciulem !!!!!!!
ciekawe o kim jeszcze tak mowiles ??!!?? ktora jeszcze laska z forum jest na Twojej rzekomej liscie ??!!?? no powiedz, moze jeszcze jakas dziewczyna sie dowie ze sie z Toba dupila nic o tym nie wiedzac !!!!!!!!!
i wcale sie nie zachowuje jak obrazona 13-latka, licz sie lepiej z slowami !!!! liscie w ryj to za malo, powinienes sie leczyc, bo Twoje zachowanie nie jest normalne !!!!!!!
a po co ja mam cokolwiek wyjasniac z Toba ?!? wierze osobie ktora mi to powiedziala, bo niby po co mialaby klamac ? pewnie napiszesz ze po to, zeby caly swiat sie od Ciebie odwrocil, tylko zastanow sie czy juz tak nie bylo wczesniej !!!
i mam dla Ciebie dobra rade, wez nie rozpowiadaj takich bzur, bo kiedys skonczy sie to dla Ciebie gorzej niz wczoraj, aaaaaa i jeszcze jedno ... nawet sie do mnie nie zblizaj na zadnej imprezie !!!!!!!!!!!!
i skoro potrafiles rozpowiedac takie glupoty, to teraz miej odwage by sie przyznac ze klamales, i skoncz ku*wa bezpodstawnie niszczyc innych dobre imie !!!
znajdz sobie jakas prawdziwa, a nie fikcyjna panne, dup sie z nia a potem sobie o tym gadaj komu i kiedy bedziesz chcial !!!! tylko i tak watpie zeby wtedy ktos Ci uwierzyl, bo juz teraz wiele osob ma Cie za KŁAMCE !!!!!!!!!!!!
tyle ode mnie na ten temat !!!!!!!!

Lepiej bym tego nie ujeła ;]

A co do imprezki .. ogolnie na duży pluss .. chodz nie powiem że bywały lepsze;P
Co do HS to moge sie wypowiedziec tylko co do setu Kayem'a oczywiscie jak najbardziej na wielki plus;D bo reszty nawet zabardzo nie słuchałam, więc nie wiem. :D
A co do samego HC to na początku Mi nie podszedł wogóle, ale od połowy to już miodzio :D

Dzięki wszystkim zktórymi sie bawiłam, gadałam, piłam :D :D:D bo nie chce Mi sie zabardzo wymieniac :D :* ********:********

PrimeczQ Dziękuje rowniez za wszystko;**
Celcia Masz znana ..... ??:D:D:D:D haha :* *

To by w sumie było na tyle, bo nie chce Mi sie więcej produkować, bo i tak ten post jest bezsensu, ale Musicie Mi to wybaczyc bo jeszcze zabardzo nie jestem do zycia:D:D

Do następnej;***

KaMoL 
Hands Records

Informacje
Piwa: 2

Wysłany: 11-01-2009, 18:44    #157

Aby bylo wiadome ten typek to ja :)
@miniol
zaluje jednego ze tej sprawy dluzej nie przeciaglem bo byl bym ciekaw ile materialu by sie uzbieralo aby napisac ksiazke o twoim kolorowym swiecie jaki mi przedstawiales
uwazalem cie za sensownego goscia ale zaczelo sie od jednej pani o ktorej opowiadales ze daje jak stuknieta ze leci na kase...(niektorzy wiedza o kogo chodzi) pozniej byly opowiesci z HSNa listopadowego ze zmacales jakas panne OK niech ci bedzie ale jak dowiedzialem sie ze byla noc przedslubna z Primeczqiem to juz wysiadlem dzien pozniej rozmowa i inna dziewczyna(jak chce to sie przedstawi :D ) ktora postawiles w stanie ze jest mistrzynia w sztuce zabawy kutasem(tzn.lodziara,obciagara) to juz mnie powalilo na leb :)
najbardziej drazni mnie tylko fakt co czuje sie tez odpowiedzialny ze niepotrzebnie te dziewczyny ucierpialy przez twoja glupote i moj wybuch agresji do ciebie :)

Majac 21 lat jak mozna opowiadac takie glupoty ale niema zle przynajmniej zrobilem to co uznalem za sluszne a czy ludzie uwierza mi czy tobie mam na to W-Y-J-*-*-N-E!!

bo tym poszkodowanym przedstawilem jak sprawa wyglada w swietle dziennym :)
argumenty sa znikome ale nie tylko ja przedstawilem ta wersje tylko takze ktosa inny albo inni bo nie wiem ile osob moglo im to powiedziec

zalje tylko ze wczoraj sciemnialem ze nie wiem o co chodzi itd bo sfrajerzylem siebie tylko i przyznalem sie dzien pozniej :) ( bo w tym momencie zaprzeczam swoim wlasnym poglądom ale coz tak to bywa
Ciesz sie ze nie pusciles sciemy o jakiejs lasce ktora ma synka, bo jesli chopak by mial troche wiecej sily i byl agresywny :) to jestes juz poszkodowany przez niego :)

Moze nauczysz sie myslec :) i zaczniesz uzywac glowy do powazniejszych celow

@ impreza podobalo mi sie Nu STyle troche mulacy byl ale dalo sie rozkrecic
HC ktory lecial pozniej bylo zaj****ie ale owiele bardziej podobal mi sie na ostatnim HSie w Mega Clubie 27.12.08 :) nie pamietam kto wtedy gral ale to bylo kozackie:D
biba uber tyle power upu jeszcze nie mialem do tanczenia :)
Ostatnio zmieniony przez KaMoL 11-01-2009, 18:49, w całości zmieniany 1 raz  

Hardwave 
Dj & Producer

Informacje
Piwa: 0

Wysłany: 11-01-2009, 18:47    #158

DefQon.1 napisał/a:
Radialsie, nie przypominam sobie bym Ci dawal opaske ;p

Eres to nie Radials Def :D FAIL

Hardwave & Crackman

AgaciA 
Industrial <3

Informacje
Piwa: 79

Wysłany: 11-01-2009, 18:50    #159

KONIEC GADKI NA TEN TEMAT, FORUM NIE JESTEM TEGO TYPU MIEJSCEM ZEBY O TYM PISAC!

primeczq 

Informacje
Piwa: 86

Wysłany: 11-01-2009, 18:52    #160

AgaciA napisał/a:
KONIEC GADKI NA TEN TEMAT, FORUM NIE JESTEM TEGO TYPU MIEJSCEM ZEBY O TYM PISAC!

+1 !!!

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)