Zamkniêty przez: ROoZi 24-11-2013, 16:09 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 20 Kwi 2007 Wiek: 36 Posty: 1612 (0,23/dzieñ) Piwa: 464 Sk±d: Kraków  | Wys³any: 21-11-2013, 15:36 | #81
|
| Przy takiej liczbie chętnych to nawet nie opłaca mi się tego robić w styczniu.
[ Dodano: 23-11-2013, 12:41 ] Mam nadzieję, że potem nikt nie będzie jojczeć, że w Krakowie się nic nie dzieje. Chciałem zrobić imprezę dla Was, ale jak widzę, to każdy ma taką imprezkę gdzieś. No cóż, nie ma nic na siłę. | _________________ www.facebook.com/overbizzdjofficial | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 26 Lut 2012 Wiek: 36 Posty: 61 (0,01/dzieñ) Piwa: 16 Sk±d: Krk  | Wys³any: 23-11-2013, 19:48 | #82
|
| | Overbizz napisa³/a: | Przy takiej liczbie chÄ™tnych to nawet nie opÅ‚aca mi siÄ™ tego robić w styczniu.
[ Dodano: 23-11-2013, 12:41 ] Mam nadzieję, że potem nikt nie będzie jojczeć, że w Krakowie się nic nie dzieje. Chciałem zrobić imprezę dla Was, ale jak widzę, to każdy ma taką imprezkę gdzieś. No cóż, nie ma nic na siłę. |
ale nie może też być tak ze wszystkie imprezy HS/HC w Polsce są organizowane jedynie wokół userów tego forum. Ciężko chyba zakładać że każdy kto słucha i mógłby ewentualnie wziąć w tego typu eventach udział jest tutaj zarejestrowany. Także kluczem powinna być reklama na zewnątrz. A jestem przekonany że w całym Krakowie chętnych na takie klimaty na pewno nie brak | |
| |
Podziêkowali: | vulcan |
Informacje Do³±czy³: 19 Mar 2011 Wiek: 33 Posty: 1403 (0,25/dzieñ) Piwa: 624 Sk±d: Knurów  | Wys³any: 23-11-2013, 21:41 | #83
|
| | Darkfrog napisa³/a: | | np. frekwencja ... |
tak i na pewno przerwa w kohach pozytywnie wpłynie na większa frekwencje | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 20 Kwi 2007 Wiek: 36 Posty: 1612 (0,23/dzieñ) Piwa: 464 Sk±d: Kraków  | Wys³any: 24-11-2013, 11:58 | #84
|
| | CeeJay napisa³/a: | | Overbizz napisa³/a: | Przy takiej liczbie chÄ™tnych to nawet nie opÅ‚aca mi siÄ™ tego robić w styczniu.
[ Dodano: 23-11-2013, 12:41 ] Mam nadzieję, że potem nikt nie będzie jojczeć, że w Krakowie się nic nie dzieje. Chciałem zrobić imprezę dla Was, ale jak widzę, to każdy ma taką imprezkę gdzieś. No cóż, nie ma nic na siłę. |
ale nie może też być tak ze wszystkie imprezy HS/HC w Polsce sÄ… organizowane jedynie wokół userów tego forum. Ciężko chyba zakÅ‚adać że każdy kto sÅ‚ucha i mógÅ‚by ewentualnie wziąć w tego typu eventach udziaÅ‚ jest tutaj zarejestrowany. Także kluczem powinna być reklama na zewnÄ…trz. A jestem przekonany że w caÅ‚ym Krakowie chÄ™tnych na takie klimaty na pewno nie brak | ImprezÄ™ kierujÄ™ głównie do userów forum którzy bÄ™dÄ… wiedzieli na jakÄ… imprezÄ™ idÄ…. Za czasów Lost Highway czy Mish Mash byÅ‚o podobnie, reklama na mieÅ›cie byÅ‚a, ale ludzie byli głównie z forum i ich znajomi wiÄ™c nie pisz mi co jest kluczem, bo sam o tym doskonale wiem. Jak zapÅ‚acisz za mnie resztÄ™ hajsu dla klubu gdyby impreza nie wypaliÅ‚a, bo bÄ™dÄ™ kierować imprezÄ™ głównie do przypadkowych osób z ulicy, to spoko, zorganizuje jÄ…. PamiÄ™taj, że klub jest przy rynku głównym wiÄ™c ludzie bÄ™dÄ… woleli iść na haÅ‚sy niż na hard. | _________________ www.facebook.com/overbizzdjofficial | | Ostatnio zmieniony przez Overbizz 24-11-2013, 12:00, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lis 2008 Wiek: 38 Posty: 988 (0,15/dzieñ) Piwa: 616 Sk±d: Chrzanów  | Wys³any: 24-11-2013, 14:17 | #85
|
| Szkoda, że nie było jakiś zakładów bukmacherskich odnośnie odbycia się tej imprezy, bo bym się w chuj wzbogacił.
Dla ścisłości: OVERBIZZ --> miał wizje -> organizacji -->imprezy =>HS<= -->dla HF. Przy czym na HF jest dziennie 150 użytkowników(sic!) z podziałem na wiek/miejsce zamieszkania/rodzaj lubianej muzyki/aktualna sytuacja(szkoła/praca/studia/finanse itp ITP!) Jednym słowem GROTESKA.
Jeszcze to zdanie które idealnie opisuje cały temat:
| Overbizz napisa³/a: | | bo sam o tym doskonale wiem |
Over skoro wszystko tak doskonale wiesz to dlaczego dojście do wniosku o fiasko organizowanej imprezy zajęło Ci tak dużo czasu?
Patrz jak inni organizują jakieś imprezy np Ciacho prawdziwy weteran, nawet Hayer który zorganizował jedną imprezkę (o tylu wiem) ma większą wiedzę i zapał do pracy niż Ty. Przykro mi ale tak z mojej perspektywy to wygląda. Nie traktuj mojego postu jak jakieś ofensywy, jest to tylko zimna kalkulacja na podstawie faktów.
| | Ostatnio zmieniony przez ADEN 24-11-2013, 14:21, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 20 Kwi 2007 Wiek: 36 Posty: 1612 (0,23/dzieñ) Piwa: 464 Sk±d: Kraków  | Wys³any: 24-11-2013, 14:36 | #86
|
| | ADEN napisa³/a: |
| Overbizz napisa³/a: | | bo sam o tym doskonale wiem |
Over skoro wszystko tak doskonale wiesz to dlaczego dojście do wniosku o fiasko organizowanej imprezy zajęło Ci tak dużo czasu?
| Po pierwsze szukałem dobrego klubu, po drugie, gdy już znalazłem odpowiedni klub, to czekałem na informacje na jakich zasadach mogę tam zorganizować imprezę. Pisałem o tym wcześniej.
| ADEN napisa³/a: | Hayer który zorganizowaÅ‚ jednÄ… imprezkÄ™ (o tylu wiem) ma wiÄ™kszÄ… wiedzÄ™ i zapaÅ‚ do pracy niż Ty. : | Tak, porównuj jego b-day do zwykÅ‚ej imprezy.
| ADEN napisa³/a: | | ma wiÄ™kszÄ… wiedzÄ™ i zapaÅ‚ do pracy niż Ty. : | Na czole mam to wypisane? Nie wiesz co robiÅ‚em w tej sprawie wiÄ™c nie oceniaj mnie w ten sposób. Pisanie poÅ›cików na forum, to nie wszystko, ale jeżeli Ty w ten sposób potrafisz stwierdzić kto ma zapaÅ‚ i wiedzÄ™, to gratulujÄ™ takich zdolnoÅ›ci. | _________________ www.facebook.com/overbizzdjofficial | | Ostatnio zmieniony przez Overbizz 24-11-2013, 14:53, w ca³o¶ci zmieniany 4 razy | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lis 2008 Wiek: 38 Posty: 988 (0,15/dzieñ) Piwa: 616 Sk±d: Chrzanów  | Wys³any: 24-11-2013, 15:09 | #87
|
| Jak widać nie skomentowałeś tej skutecznej liczby użytkowników forum a ma to spore znaczenie skoro impreza tylko dla wtajemniczonych. Nie wątpię że szukałeś i tak dalej, ale szukać a przejść do konkretnych kroków droga daleka. Czy B-day czy nie b-day jak dla mnie impreza to impreza bez względu na motyw przewodni. Skoro pytasz do odpowiem. Domniemam że nie masz nic na czole. Ale ja nie oceniam co masz wypisane na czole a to co zrobiłeś. Z mojej perspektywy wygląda to tak: trochę postów na forum, kilka telefonów, może nawet przeszedłeś się obejrzeć jakiś klub i to tyle. Rzeczywiście zajob w chuj.
Aha, jedno twoje zdanie zaważyÅ‚o że w ogóle tu coÅ› napisaÅ‚em a mianowicie: "Mam nadziejÄ™, że potem nikt nie bÄ™dzie jojczeć, że w Krakowie siÄ™ nic nie dzieje. ChciaÅ‚em zrobić imprezÄ™ dla Was, ale jak widzÄ™, to każdy ma takÄ… imprezkÄ™ gdzieÅ›. No cóż, nie ma nic na siłę" | | Ostatnio zmieniony przez ADEN 24-11-2013, 15:11, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 20 Kwi 2007 Wiek: 36 Posty: 1612 (0,23/dzieñ) Piwa: 464 Sk±d: Kraków  | Wys³any: 24-11-2013, 15:21 | #88
|
| | ADEN napisa³/a: | | Jak widać nie skomentowaÅ‚eÅ› tej skutecznej liczby użytkowników forum a ma to spore znaczenie skoro impreza tylko dla wtajemniczonych. | A czy ja gdzieÅ› napisaÅ‚em, że ta impreza miaÅ‚a by być w 100%ach dla ludzi z forum? Nie napisaÅ‚em tak wiÄ™c nie wmawiaj mi takich rzeczy. NapisaÅ‚em, że kierujÄ™ głównie imprezÄ™ dla ludzi z forum, ale każda przypadkowa osoba mogÅ‚aby siÄ™ pojawić na tej imprezie. Przecież nie bÄ™dÄ™ robić zamkniÄ™tej imprezy dla dziesiÄ™ciu czy tam dwudziestu ludzi z forum. Tak czy inaczej impreza siÄ™ odbÄ™dzie po nowym roku.
| ADEN napisa³/a: | | Czy B-day czy nie b-day jak dla mnie impreza to impreza bez wzglÄ™du na motyw przewodni. | Może dla Ciebie.
| ADEN napisa³/a: | | Z mojej perspektywy wyglÄ…da to tak: trochÄ™ postów na forum, kilka telefonów, może nawet przeszedÅ‚eÅ› siÄ™ obejrzeć jakiÅ› klub i to tyle. RzeczywiÅ›cie zajob w chuj. | Nie wiesz co robiÅ‚em poza forum wiÄ™c siÄ™ nie wypowiadaj na ten temat skoro masz o nim zerowe pojÄ™cie.
| ADEN napisa³/a: | | może nawet przeszedÅ‚eÅ› siÄ™ obejrzeć jakiÅ› klub i to tyle. | MusiaÅ‚bym być skoÅ„czonym idiotÄ… by obejrzeć tylko jeden klub. Za kogo Ty mnie masz czÅ‚owieku. | _________________ www.facebook.com/overbizzdjofficial | | Ostatnio zmieniony przez Overbizz 24-11-2013, 15:25, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 24-11-2013, 15:30 | #89
|
| | rozumiem obawy Overa, ja po SIL jestem w plecy 500zł ... LU, nagłośnienie, lokalizacja - wyglądało że wypali a tu kredki, robić imprezy, sceny dla 50 osób to chyba mija się z celem | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
Podziêkowali: | Overbizz, Daron37 |
Informacje Do³±czy³: 11 Lis 2008 Wiek: 38 Posty: 988 (0,15/dzieñ) Piwa: 616 Sk±d: Chrzanów  | Wys³any: 24-11-2013, 15:51 | #90
|
| Over dialog z Tobą jest na zasadzie odbicia piłeczki. Zresztą cały temat tak wygląda. Każdy kto tu się udzielał pisząc jakieś spostrzeżenie był traktowany w ten sam sposób "że ty to wiesz". Ale wychodzi na to że jednak jest zupełnie na odwrót skoro przedsięwzięcie upadło.
| Overbizz napisa³/a: | | Nie wiesz co robiÅ‚em poza forum wiÄ™c siÄ™ nie wypowiadaj |
No pewnie że nie wiem Sherloku. Po to właśnie za każdym razem podkreślam jak to wygląda z mojej perspektywy czyli perspektywy zwykłego "czytacza" forum. Natomiast Ty zamiast pisać konkrety, mnie próbujesz sprowadzić do parteru zdaniami "się nie wypowiadaj". Nic tak nie ucisza natrętnego rozmówcy jak fakty i celne argumenty
| Overbizz napisa³/a: | ADEN napisaÅ‚/a: może nawet przeszedÅ‚eÅ› siÄ™ obejrzeć jakiÅ› klub i to tyle. MusiaÅ‚bym być skoÅ„czonym idiotÄ… by obejrzeć tylko jeden klub. Za kogo Ty mnie masz czÅ‚owieku. |
Za kogoś kto mieszka w Krakowie i widział już co nieco dużo WCZEŚNIEJ.
Dla sportu odbijam piłeczkę
| Overbizz napisa³/a: | | ADEN napisa³/a: | | Jak widać nie skomentowaÅ‚eÅ› tej skutecznej liczby użytkowników forum a ma to spore znaczenie skoro impreza tylko dla wtajemniczonych. | A czy ja gdzieÅ› napisaÅ‚em, że ta impreza miaÅ‚a by być w 100%ach dla ludzi z forum? Nie napisaÅ‚em tak wiÄ™c nie wmawiaj mi takich rzeczy. NapisaÅ‚em, że kierujÄ™ głównie imprezÄ™ dla ludzi z forum, ale każda przypadkowa osoba mogÅ‚aby siÄ™ pojawić na tej imprezie. Przecież nie bÄ™dÄ™ robić zamkniÄ™tej imprezy dla dziesiÄ™ciu czy tam dwudziestu ludzi z forum. Tak czy inaczej impreza siÄ™ odbÄ™dzie po nowym roku. |
A czy ja napisałem, że Ty napisałeś że impreza 100% dla HF? A tak z innej beczki "głównie dla HF" to jaki to stosunek 90:10% a moze 80:20% ??? Max 51:49% chyba ??
beka :D:D | | Ostatnio zmieniony przez ADEN 24-11-2013, 15:59, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
Podziêkowali: | Daron37 |
| |