Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: hard, impreza, krakowie.

Zamkniêty przez: ROoZi
24-11-2013, 16:09
Impreza HARD w Krakowie.
Autor Wiadomo¶æ
Overbizz 

Informacje
Do³±czy³: 20 Kwi 2007
Piwa: 464
Sk±d: Kraków

Wys³any: 21-11-2013, 15:36    #81

Przy takiej liczbie chętnych to nawet nie opłaca mi się tego robić w styczniu. ;)

[ Dodano: 23-11-2013, 12:41 ]
Mam nadzieję, że potem nikt nie będzie jojczeć, że w Krakowie się nic nie dzieje. Chciałem zrobić imprezę dla Was, ale jak widzę, to każdy ma taką imprezkę gdzieś. No cóż, nie ma nic na siłę. :D

CeeJay 

Informacje
Do³±czy³: 26 Lut 2012
Piwa: 16
Sk±d: Krk

HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 23-11-2013, 19:48    #82

Overbizz napisa³/a:
Przy takiej liczbie chętnych to nawet nie opłaca mi się tego robić w styczniu. ;)

Mam nadzieję, że potem nikt nie będzie jojczeć, że w Krakowie się nic nie dzieje. Chciałem zrobić imprezę dla Was, ale jak widzę, to każdy ma taką imprezkę gdzieś. No cóż, nie ma nic na siłę. :D

ale nie może też być tak ze wszystkie imprezy HS/HC w Polsce są organizowane jedynie wokół userów tego forum. Ciężko chyba zakładać że każdy kto słucha i mógłby ewentualnie wziąć w tego typu eventach udział jest tutaj zarejestrowany. Także kluczem powinna być reklama na zewnątrz. A jestem przekonany że w całym Krakowie chętnych na takie klimaty na pewno nie brak

Podziêkowali:vulcan
flahu 
Raw Beats !!!

Informacje
Do³±czy³: 19 Mar 2011
Piwa: 624
Sk±d: Knurów

Wys³any: 23-11-2013, 21:41    #83

Darkfrog napisa³/a:
np. frekwencja ...

tak i na pewno przerwa w kohach pozytywnie wpłynie na większa frekwencje

Overbizz 

Informacje

Wys³any: 24-11-2013, 11:58    #84

CeeJay napisa³/a:
Overbizz napisa³/a:

ale nie może też być tak ze wszystkie imprezy HS/HC w Polsce są organizowane jedynie wokół userów tego forum. Ciężko chyba zakładać że każdy kto słucha i mógłby ewentualnie wziąć w tego typu eventach udział jest tutaj zarejestrowany. Także kluczem powinna być reklama na zewnątrz. A jestem przekonany że w całym Krakowie chętnych na takie klimaty na pewno nie brak
Imprezę kieruję głównie do userów forum którzy będą wiedzieli na jaką imprezę idą. Za czasów Lost Highway czy Mish Mash było podobnie, reklama na mieście była, ale ludzie byli głównie z forum i ich znajomi więc nie pisz mi co jest kluczem, bo sam o tym doskonale wiem. Jak zapłacisz za mnie resztę hajsu dla klubu gdyby impreza nie wypaliła, bo będę kierować imprezę głównie do przypadkowych osób z ulicy, to spoko, zorganizuje ją. Pamiętaj, że klub jest przy rynku głównym więc ludzie będą woleli iść na hałsy niż na hard.
Ostatnio zmieniony przez Overbizz 24-11-2013, 12:00, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

ADEN 

Informacje
Do³±czy³: 11 Lis 2008
Piwa: 616
Sk±d: Chrzanów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 24-11-2013, 14:17    #85

Szkoda, że nie było jakiś zakładów bukmacherskich odnośnie odbycia się tej imprezy, bo bym się w chuj wzbogacił.

Dla ścisłości:
OVERBIZZ --> miał wizje -> organizacji -->imprezy =>HS<= -->dla HF.
Przy czym na HF jest dziennie 150 użytkowników(sic!) z podziałem na wiek/miejsce zamieszkania/rodzaj lubianej muzyki/aktualna sytuacja(szkoła/praca/studia/finanse itp ITP!)
Jednym słowem GROTESKA.

Jeszcze to zdanie które idealnie opisuje cały temat:
Overbizz napisa³/a:
bo sam o tym doskonale wiem

Over skoro wszystko tak doskonale wiesz to dlaczego dojście do wniosku o fiasko organizowanej imprezy zajęło Ci tak dużo czasu?

Patrz jak inni organizują jakieś imprezy np Ciacho prawdziwy weteran, nawet Hayer który zorganizował jedną imprezkę (o tylu wiem) ma większą wiedzę i zapał do pracy niż Ty. Przykro mi ale tak z mojej perspektywy to wygląda.
Nie traktuj mojego postu jak jakieś ofensywy, jest to tylko zimna kalkulacja na podstawie faktów.

:piwo:
Ostatnio zmieniony przez ADEN 24-11-2013, 14:21, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Overbizz 

Informacje

Wys³any: 24-11-2013, 14:36    #86

ADEN napisa³/a:

Overbizz napisa³/a:
bo sam o tym doskonale wiem

Over skoro wszystko tak doskonale wiesz to dlaczego dojście do wniosku o fiasko organizowanej imprezy zajęło Ci tak dużo czasu?
Po pierwsze szukałem dobrego klubu, po drugie, gdy już znalazłem odpowiedni klub, to czekałem na informacje na jakich zasadach mogę tam zorganizować imprezę. Pisałem o tym wcześniej. ;)
ADEN napisa³/a:

Hayer który zorganizował jedną imprezkę (o tylu wiem) ma większą wiedzę i zapał do pracy niż Ty. :
Tak, porównuj jego b-day do zwykłej imprezy. :thumbup:

ADEN napisa³/a:
ma większą wiedzę i zapał do pracy niż Ty. :
Na czole mam to wypisane? Nie wiesz co robiłem w tej sprawie więc nie oceniaj mnie w ten sposób. Pisanie pościków na forum, to nie wszystko, ale jeżeli Ty w ten sposób potrafisz stwierdzić kto ma zapał i wiedzę, to gratuluję takich zdolności. :clap:
Ostatnio zmieniony przez Overbizz 24-11-2013, 14:53, w ca³o¶ci zmieniany 4 razy  

ADEN 

Informacje

Wys³any: 24-11-2013, 15:09    #87

Jak widać nie skomentowałeś tej skutecznej liczby użytkowników forum a ma to spore znaczenie skoro impreza tylko dla wtajemniczonych. Nie wątpię że szukałeś i tak dalej, ale szukać a przejść do konkretnych kroków droga daleka. Czy B-day czy nie b-day jak dla mnie impreza to impreza bez względu na motyw przewodni. Skoro pytasz do odpowiem. Domniemam że nie masz nic na czole. Ale ja nie oceniam co masz wypisane na czole a to co zrobiłeś. Z mojej perspektywy wygląda to tak: trochę postów na forum, kilka telefonów, może nawet przeszedłeś się obejrzeć jakiś klub i to tyle. Rzeczywiście zajob w chuj.

Aha, jedno twoje zdanie zaważyło że w ogóle tu coś napisałem a mianowicie:
"Mam nadzieję, że potem nikt nie będzie jojczeć, że w Krakowie się nic nie dzieje. Chciałem zrobić imprezę dla Was, ale jak widzę, to każdy ma taką imprezkę gdzieś. No cóż, nie ma nic na siłę"
Ostatnio zmieniony przez ADEN 24-11-2013, 15:11, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Overbizz 

Informacje

Wys³any: 24-11-2013, 15:21    #88

ADEN napisa³/a:
Jak widać nie skomentowałeś tej skutecznej liczby użytkowników forum a ma to spore znaczenie skoro impreza tylko dla wtajemniczonych.
A czy ja gdzieś napisałem, że ta impreza miała by być w 100%ach dla ludzi z forum? Nie napisałem tak więc nie wmawiaj mi takich rzeczy. Napisałem, że kieruję głównie imprezę dla ludzi z forum, ale każda przypadkowa osoba mogłaby się pojawić na tej imprezie. Przecież nie będę robić zamkniętej imprezy dla dziesięciu czy tam dwudziestu ludzi z forum. Tak czy inaczej impreza się odbędzie po nowym roku.
ADEN napisa³/a:
Czy B-day czy nie b-day jak dla mnie impreza to impreza bez względu na motyw przewodni.
Może dla Ciebie.
ADEN napisa³/a:
Z mojej perspektywy wygląda to tak: trochę postów na forum, kilka telefonów, może nawet przeszedłeś się obejrzeć jakiś klub i to tyle. Rzeczywiście zajob w chuj.
Nie wiesz co robiłem poza forum więc się nie wypowiadaj na ten temat skoro masz o nim zerowe pojęcie.
ADEN napisa³/a:
może nawet przeszedłeś się obejrzeć jakiś klub i to tyle.
Musiałbym być skończonym idiotą by obejrzeć tylko jeden klub. Za kogo Ty mnie masz człowieku.
Ostatnio zmieniony przez Overbizz 24-11-2013, 15:25, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 2448
Sk±d: Chorzów Batory

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 24-11-2013, 15:30    #89

rozumiem obawy Overa, ja po SIL jestem w plecy 500zł ... LU, nagłośnienie, lokalizacja - wyglądało że wypali a tu kredki, robić imprezy, sceny dla 50 osób to chyba mija się z celem

[ Movies From Parties ]

Podziêkowali:Overbizz, Daron37
ADEN 

Informacje

Wys³any: 24-11-2013, 15:51    #90

Over dialog z Tobą jest na zasadzie odbicia piłeczki. Zresztą cały temat tak wygląda. Każdy kto tu się udzielał pisząc jakieś spostrzeżenie był traktowany w ten sam sposób "że ty to wiesz". Ale wychodzi na to że jednak jest zupełnie na odwrót skoro przedsięwzięcie upadło.

Overbizz napisa³/a:
Nie wiesz co robiłem poza forum więc się nie wypowiadaj

No pewnie że nie wiem Sherloku. Po to właśnie za każdym razem podkreślam jak to wygląda z mojej perspektywy czyli perspektywy zwykłego "czytacza" forum. Natomiast Ty zamiast pisać konkrety, mnie próbujesz sprowadzić do parteru zdaniami "się nie wypowiadaj". Nic tak nie ucisza natrętnego rozmówcy jak fakty i celne argumenty :)

Overbizz napisa³/a:
ADEN napisał/a:
może nawet przeszedłeś się obejrzeć jakiś klub i to tyle.
Musiałbym być skończonym idiotą by obejrzeć tylko jeden klub. Za kogo Ty mnie masz człowieku.

Za kogoś kto mieszka w Krakowie i widział już co nieco dużo WCZEŚNIEJ.

Dla sportu odbijam piłeczkę xd
Overbizz napisa³/a:
ADEN napisa³/a:
Jak widać nie skomentowałeś tej skutecznej liczby użytkowników forum a ma to spore znaczenie skoro impreza tylko dla wtajemniczonych.
A czy ja gdzieś napisałem, że ta impreza miała by być w 100%ach dla ludzi z forum? Nie napisałem tak więc nie wmawiaj mi takich rzeczy. Napisałem, że kieruję głównie imprezę dla ludzi z forum, ale każda przypadkowa osoba mogłaby się pojawić na tej imprezie. Przecież nie będę robić zamkniętej imprezy dla dziesięciu czy tam dwudziestu ludzi z forum. Tak czy inaczej impreza się odbędzie po nowym roku.

A czy ja napisałem, że Ty napisałeś że impreza 100% dla HF? A tak z innej beczki "głównie dla HF" to jaki to stosunek 90:10% a moze 80:20% ??? Max 51:49% chyba ??

beka :D :D:D
Ostatnio zmieniony przez ADEN 24-11-2013, 15:59, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Podziêkowali:Daron37
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez mo¿liwo¶ci zmiany postów lub pisania odpowiedzi
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 4462
Odpowiedzi: 91
Odwiedzin z google: 470
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: