| |
| Autor | Wiadomo¶ć |
Tunehunterz Prezenter POPListy

Informacje Doł±czył: 24 Sie 2010 Wiek: 29 Posty: 389 (0,07/dzień) Piwa: 76 Sk±d: Tarnobrzeg  | Wysłany: 04-04-2011, 18:25 Illuminatorz - We Strike Back | #1
|
| Hahahaha
They try to put us down but we strike back! (what) They try to say we clowns, we strike back! (what) They can't stop us, we strike back! (what) We strike back! (what) The Illuminatorz
Ay yo man They hate it when I roll in my ride So cold inside Thugs will call us out I can feel my pulse rise Don't worry 'cause I'll be right back And I'm streets like that And we strike back!
W-w-we strike back
Hahahaha
They try to put us down but we strike back! (what) They try to say we clowns, we strike back! (what) They can't stop us, we strike back! (what) We strike back! Ay yo
Hahahaha
They hate it when I roll in my ride So cold inside Thugs will call us out I can feel my pulse rise Don't worry 'cause I'll be right back And I'm streets like that And we strike back!
Hahahaha They próbować upokorzyć nas ale oddajemy cios! (co) oni próbują powiedzieć my klowni, oddajemy cios! (co) oni nie mogą zatrzymywać nas, oddajemy cios! (co) oddajemy cios! (co) Illuminatorz Ay yo człowiek oni nie cierpią kiedy toczę w swojej jeździe więc chłód w Zbirach wywoła nas mogę czuć, jak moje tętno wzrosło nie martwić się 'powód będę mieć rację z powrotem And I'm ulice w ten sposób i oddajemy cios! W-w-we uderzać tylną Hahahaha oni próbują upokorzyć nas ale oddajemy cios! (co) oni próbują powiedzieć my klowni, oddajemy cios! (co) oni nie mogą zatrzymywać nas, oddajemy cios! (co) oddajemy cios! Ay yo Hahahaha They nie cierpieć kiedy toczę w swojej jeździe tak chłód w Zbirach wywoła nas mogę czuć, jak moje tętno wzrosło nie martwić się 'powód będę mieć rację z powrotem And I'm ulice w ten sposób i oddajemy cios! | _________________ Realize The Music | |
| |
 | |
|
Informacje Doł±czył: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzień) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wysłany: 05-04-2011, 18:35 | #2
|
| | Ty sobie jaja kolego robisz? Popraw to. Masz czas 48h | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
Podziękowali: | fejkenq |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Doł±czył: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzień) Piwa: 1722 Sk±d: Gliwice  | Wysłany: 05-04-2011, 18:42 | #3
|
| nie no widać że chłopak liznął angielskiego | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 27 Maj 2010 Wiek: 42 Posty: 1469 (0,25/dzień) Piwa: 198 Sk±d: WrocĹ‚aw  | Wysłany: 19-05-2011, 16:23 | #4
|
| O zesz wkurwac ja jebie, co to ma byc? chyba umyslem zostal na tym Defqonie w Australii co tam go rodzice puscili jak mial 13 lat dobra, tutaj cos ode mnie
'Odpowiadamy uderzeniem/Kontrujemy'
Hahahahaha
Chca nas usadzic, ale my odpowiadamy kontrÄ… (co?) Chca nazywac nas clownami, ale my odpowiadamy kontrÄ… (co?) Nie moga nas zatrzymac, odpowiadamy kontrÄ… (co?) Odpowiadamy kontrÄ… (co?) The Illuminatorz (illuminatorzy to byli kiedys ci co rysowali w manuskryptach obrazki, zawijasy, ornamenty i inne pierdoly )
Ej, co jest ziom Nienawidza kiedy bujam sie swoja gablotÄ… Zimni w srodku Gdy kolesie nas wezwa Moj puls momentalnie skacze Bez obaw, zaraz bede z powrotem Zyje ulicÄ…, tak po prostu I odpowiadamy kontrÄ…!
O-o-odpowiadamy kontrÄ…
Hahahahaha
Chca nas usadzic, ale my odpowiadamy kontrÄ… (co?) Chca nazywac nas clownami, ale my odpowiadamy kontrÄ… (co?) Nie moga nas zatrzymac, odpowiadamy kontrÄ… (co?) Odpowiadamy kontrÄ… (co?) Ej, co tam
Hahahahaha
Nienawidza kiedy bujam sie swoja gablotÄ… Zimni w srodku Gdy kolesie nas wezwa Moj puls momentalnie skacze Bez obaw, zaraz bede z powrotem Zyje ulicÄ…, tak po prostu I odpowiadamy kontrÄ…! | _________________ 09.12.2011 - KOH: Zany @ E2K, Katowice 10.12.2011 - Toxicator @ MegaClub, Katowice | |
| |
 | |
| |