| |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 09 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 40 (0,01/dzie) Piwa: 0 Skd: Chrzanów  | Wysany: 27-10-2007, 16:45 | #91
|
| impreza naprawde w deche na maxa zajebiście wykręcona bardzo mi sie podobało, szkoda tylko ze przed nami sporo osób juz uciekło do domu, bo Jack troche przymulił seciszem P no ale big thx dla wszystkich którzy jak zawsze dzielnie dotrwali, mam nadzieje ze dobrze sie bawiliście, do natępnego razu ! pozdroo : :-) | _________________

Hardwave & Crackman | |
| |
 | |
|
miniol www.melbshuffle.pl

Informacje Doczy: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 1935 (0,28/dzie) Piwa: 288 Skd: Siemianowice Śl.  | Wysany: 27-10-2007, 18:14 | #92
|
| szkoda ze mialem zjazd dzisiaj, tam moze zostalbym dluzej. bylo spoko, ale z kazda kolejna impreza w ww coraz mniej mi sie tam podoba. szkoda Driver ze musiales robic urodzinki w ww. nie lubie tego klubu co 2 osoba popierdala bezkoszulki i napina sie tak, ze caly pysk ma siny z braku powietrza. gdyby nie ludzie z hf to wyszedłbym z tamtąd juz o 22
PS dzieki za pozdrowienia dla ekipy hf
[ Dodano: 2007-10-27, 18:20 ] szkoda ze mialem zjazd dzisiaj, tam moze zostalbym dluzej. bylo spoko, ale z kazda kolejna impreza w ww coraz mniej mi sie tam podoba. szkoda Driver ze musiales robic urodzinki w ww. nie lubie tego klubu co 2 osoba popierdala bezkoszulki i napina sie tak, ze caly pysk ma siny z braku powietrza. gdyby nie ludzie z hf to wyszedłbym z tamtąd juz o 22
PS: dzieki za pozdrowienia dla ekipy hf dziekowa gugowi za to ze mnie podwiozl dzieki krakoff za płytki | _________________ Jestem traktorem! Robię w holiłudzie!! | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzie) Piwa: 31 Skd: Rotterdam  | Wysany: 27-10-2007, 18:42 | #93
|
| | Hardwave napisa/a: | impreza naprawde w deche na maxa zajebiście wykręcona bardzo mi sie podobało, szkoda tylko ze przed nami sporo osób juz uciekło do domu, bo Jack troche przymulił seciszem P no ale big thx dla wszystkich którzy jak zawsze dzielnie dotrwali, mam nadzieje ze dobrze sie bawiliście, do natępnego razu ! pozdroo : :-) |
szczerze Wam mowie ze rozpie*dalacie teraz ;-) jak dla mnie w 100% najlepszy set i choc juz czulem troche zmeczenie to nie dalo sie poprostu nie byc na parkiecie wtedy ;-) oby tak dalej!! powodzenia zycze! no mam nadzieje miniol ze zadowolony bedziesz z moich zbiorow ;-) takze milego sluchania! | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzie) Piwa: 160 Skd: Bytom  | Wysany: 27-10-2007, 19:08 | #94
|
| | siemkkaaaaa.... :mrgreen: ŁŁŁŁOOOOGIEŃ Z DUPYYYY QWA... :mrgreen: tyla ino napisza bo więcej nie umia.. :-P | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
miniol www.melbshuffle.pl

Informacje Doczy: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 1935 (0,28/dzie) Piwa: 288 Skd: Siemianowice Śl.  | Wysany: 27-10-2007, 19:40 | #95
|
| krakoff, secisze przejebane. tylko ciekawe kiedy ja to wszystko przesłucham teraz juz moja kolekcja hardmuzy to prawie 30gb | _________________ Jestem traktorem! Robię w holiłudzie!! | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzie) Piwa: 781 Skd: Wroc?aw  | Wysany: 27-10-2007, 19:50 | #96
|
| Q*** ale impreza byla!!! doszlam do siebie juz prawie wiec cosik napisze pieknie bylo! 1 raz tam bylam (nareszcie) i bardzo mi sie podobalo
muzycznie rewelacja :D!!! klimatycznie tak samo. pelno kochanych ludziQw z HF :* niemam pytan co do imprezy poprostu.bylo super. a ta koncowka w wykonaniu panow z Radial Playerz pobila wszystko !!! (szkoda zescie jednak niezagrali mojego Zairona ale no nieucieknie ) ledwo z WW wyszlam wogole haha i do tej pory ledwo chodze ,tak mnie boli wszystko.
DriverQ wspaniale urodziny miales,tyle powiem:D dzieki jeszcze raz za wejsciowki:D
ciesze sie ze moglam posmigac z wszystkimi do ukochanej nuty :D :) teraz znow odliczanie do 24tego ehh..
kamikadze za 10zl zmiazdzylo ROoZi fajnie ze sie napiles zemna haha no i znow taniec synchroniczny na parkiecie hahaha D
btw dowiedzialam sie ze iles tam osob mnie szukalo na imprezie hahah D a ja was caly czas widzialam (dopoki nietanczylam z wami ) bo smigalam kolo baru buehehe ale lol:D
kogos udalo mi sie poznac wczoraj ale kto to byl to niepamietam/niewiem-wybaczcie przypomniec sie prosze:D
buziaki dla wszystkich bez wyjatQ !!! :*:* wymieniac niebede bo duuzo by bylo
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzie) Piwa: 471 Skd: Dąbrowa Górnicza  | Wysany: 27-10-2007, 20:34 | #97
|
| | Napisze tylko tyle ---> było zajebiś*ie !!!!! Pozdro :mrgreen: | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 29 Maj 2007 Wiek: 42 Posty: 377 (0,05/dzie) Piwa: 0 Skd: Mysłowice  | Wysany: 27-10-2007, 20:35 | #98
|
| witam :-) wlasnie dochodze do siebie po ww :-) jak dla mnie bylo wypasnie :mrgreen: :mrgreen: i to zasluga hardforum bo reszta sie tam nie liczyla :mrgreen: :mrgreen: krakoff dzieki wielkie za plytki super was znowu bylo zobaczyc green malacz team w kompecie :mrgreen: pozdrowienia dla hardforum :mrgreen: szkoda tylko ze po 2 musialem jechac do roboty :-( :-( :-( miniol polecam sie na przyszlosc :mrgreen: :mrgreen: | _________________ >>>>> Green Malacz Team <<<< | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzie) Piwa: 1 Skd: HF  | Wysany: 27-10-2007, 21:08 | #99
|
| zajebista urodzin drivera,jeszcze dochodze do siebie sety drivera i enieiego no i radialow mi sie najbardziej podobaly:) totalna rzez:) | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzie) Piwa: 31 Skd: Rotterdam  | Wysany: 27-10-2007, 21:10 | #100
|
| | GuGens napisa/a: | witam :-) wlasnie dochodze do siebie po ww :-) jak dla mnie bylo wypasnie :mrgreen: :mrgreen: i to zasluga hardforum bo reszta sie tam nie liczyla :mrgreen: :mrgreen: krakoff dzieki wielkie za plytki super was znowu bylo zobaczyc green malacz team w kompecie :mrgreen: pozdrowienia dla hardforum :mrgreen: szkoda tylko ze po 2 musialem jechac do roboty :-( :-( :-( miniol polecam sie na przyszlosc :mrgreen: :mrgreen: |
a mnie bys do krk nie odwiozl? :-D za te plytki w sam raz :-D | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
| |