1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Tytuł: Defqon.1 Anthem mixed by McLukas (Years 2008-2011) Autor:McLukas Gatunek:Hardstyle Czas:17:37 Waga:28,12mb Jakość:320 kbps Tracklist: 1. Luna & Deepack -- Biological Insanity (2008) 2. Headhunterz -- Scrap Attack (2009) 3. Wildstylez -- No Time To Waste (2010) 4. Noisecontrollers -- Unite (2011) Komentarz: Oto mój mix Hardstyle. Żadne cudo proste przejścia. Jestem ciekaw waszej opinii o moim utworze również ciekawi mnie to jak bardzo mnie zjedziecie co mam źle. Ale może nie jest aż tak masakrycznie.
ale przeciez wczesniej tez byly hymny ... gdzie Colors of harder stylez od showtekow ? gdzie hymn Brennana ? gdzie nie oficialne hymny z 2003 i 2004 ? wybrakowane wedlug mnie
Hymn Brennan Heart Alternate Reality, o który Ci pewnie chodzi to hymn Qlimaxu. A w tytule masz zaznaczone, że to zbiór hymnów z przedziału 2008-2011, a nie wszystkich hymnów Defqon.1.
No wow ciężko żebym nie wiedział że jest taka piosenka. Ale ile razy mam wam powtarzać to mix hymnów z przedziału od 2008 do 2011. Chyba Brennan Heart & JDX - Get Wasted hymn Defqon.1 z 2007 nie wpada do przedziału 2008-2011.
Hymn Brennan Heart Alternate Reality, o który Ci pewnie chodzi to hymn Qlimaxu.
a od początku jest tu mowa o Defqonie, więc chciałem tylko sprostować o co chodzi, a nie żebym ci mówi czy wiesz, czy nie wiesz że jest taki utwór. No spoko rozumiem ze to są hymny tylko z 08-11r. Ale nie rozumiem dlaczego tylko te 4? a nie wszystkie i po co ten mix a nie jakiś set chociaż 30min+ ;]
McLukas napisa³/a:
No wow ciężko żebym nie wiedział że jest taka piosenka.
Taki utwór.... A dlaczego tylko 4 już mówię: to przez 15 minutowe ograniczenie na YT którego się już pozbyłem i jak tylko skompletuje trackliste wrzucę mix, który ma ok 60 minut.
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 2356 Odpowiedzi: 24 Odwiedzin z google: 410