1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
"Down with the hardstyle" znaczy "Dół z hardstylem". Więc nie wiem co wam tu więcej z przesłania tłumaczyć.
chyba bardziej cos w stylu dołować, obniżać, kierować w dół, schodzić na psy =] co idealnie pasuje do tego walka albo headhunterz o sobie poprostu dał tytuł - down z hardstylem pierdolony szmaciarz wrrrrrrrrrr ja czekam na jakis konkretny waleczek headhunterz feat. c-bool albo remix bp. boten anna w wykonaniu hujhunterza ------ aaa Bogiel, no jest temat nawet Dyskusja o kawałkach, wiec wytlumacz mi taka jedna rzecz.. skoro to jest HARDstyle to ktora czesc tego walka jest w jakis sposob HARD? bit, melodia? mozna mowic ze wszystko idzie naprzod, nie ma co rozpamietywac starych walkow sprzed kilku lat itp.. ale prawda tez jest taka ze te stare walki wyznaczyly w jakis sposob ramy hardstyle'u, pewien, inny niz w innych gatunkach sposob tworzenia nuty.. wiec porownujac sie do tych starszych walki, ktore 'okreslily' co to jest hardstyle, wytlumacz mi co ten walek ma wspolnego z tym gatunkiem? jeszcze od razu odpal sobie jakis walek w stylu vixa, czy zeby nie obrazic kogos - w stylu komercyjnego techno i powiedz do ktorego stylu bardziej "down z hardstylem" pasuje..
_________________ 27.08 Fucking Bastards
Ostatnio zmieniony przez krakoff 29-10-2009, 18:18, w caoci zmieniany 3 razy
"Down with the hardstyle" znaczy "Dół z hardstylem". Więc nie wiem co wam tu więcej z przesłania tłumaczyć.
chyba bardziej cos w stylu dołować, obniżać, kierować w dół.. albo headhunterz o sobie poprostu dał tytuł - down z hardstylem pierdolony szmaciarz wrrrrrrrrrr ja czekam na jakis konkretny waleczek headhunterz feat. c-bool albo remix bp. boten anna w wykonaniu hujhunterza
Headhunterz feat. Ania Wyszkoni - Dawaj Hard i z bani... !!!!!!!!!1
_________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
Bogiel napisz wszytskim tutaj na forum a nie wysylaj PW bo sam jestem ciekawy jakie ty odbierasz przeslania w tych trackach krakoff, hehe nie mieszaj w to techno bo techno to nie jest wixa a takie cos jak komercyjne techno nei istnieje bo gatunek techno jak by nie bylo jest jednym z nie wielu tak popularnych gatunkow ktory nie zostal skomercjalizowany