Przesuniêty przez: Thao 18-04-2009, 12:18 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 39 Posty: 952 (0,13/dzieñ) Piwa: 26 Sk±d: z dużego pokoju  | Wys³any: 20-04-2009, 15:09 | #541
|
| | maniaczka napisa³/a: | na temat kebabów to ja sie tu k***a moge powiedzieć :mrgreen: do kebaba jest sos albo majonez albo czosnek albo czili Qwa i kebab wieprzowy tyż jest! to na tyle.. |
jaaaa ciućma skad to wiesz?:D ino nie godej ze w kebabie robisz | _________________ "Bo w życiu najważniejsze są wspomnienia" Malec
"I know this will be something I remember in my head..." <3 _-^-_ <3 | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³a: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzieñ) Piwa: 160 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 20-04-2009, 15:14 | #542
|
| | Brumek napisa³/a: | ino nie godej ze w kebabie robisz | kurwa dokÅ‚adnie ale już niedÅ‚ugo zdupiom bo nie idzie wytrzimać przy tym hajcungu | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 24 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 506 (0,07/dzieñ) Piwa: 6 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 20-04-2009, 16:03 | #543
|
| ja pikole co wy tu o kebabach gadacie
Powiem tak: (albo nie powiem tylko napiszę, bo mówić nie za bardzo umiem ) Impreza przekozacka! Kolejne marzenie się spelniło Klubik super bez kitu fest gt podobny do Piry, poza tym szaczun za ochronę - wiedzieli za co im się płaci Żarełko mi tam smakowało ceny na barach też mile zaskoczyły Nagłośnienie mnie zmiażdżyło pomimo, że nogi odmawiały posłuszeństwa jakoś dałam radę i prawie cały czas się bawiłam
No i mam nadziejÄ™, do zobaczenia A4 | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Maj 2007 Wiek: 42 Posty: 377 (0,05/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: MysÅ‚owice  | Wys³any: 20-04-2009, 16:12 | #544
|
| to teraz moze ja :mrgreen: :mrgreen: powolutku dochodze po miazdzacym weekendzie :mrgreen: bibka w A4 przekonkret, bylo gruuubo fesss gt :mrgreen: impreza pod kazdy absolutnie kazdym wzgledem na wielki plusss ostatni raz sie tyle wybawilem chyba w 85 :mrgreen: :mrgreen: podziekowania wszytskim za impreze i pozdrowionka!!!! specjalne podziekowania dla ekipy afterowej z parku chorzowskiego :mrgreen: oby wiecej takich wyjazdow :mrgreen: | _________________ >>>>> Green Malacz Team <<<< | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Do³±czy³: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzieñ) Piwa: 634 Sk±d: MyÅ›lenice  | Wys³any: 20-04-2009, 18:07 | #545
|
| | maly napisa³/a: | Resq, nie zostaÅ‚o / nie masz jeszcze czegoÅ› do opchniÄ™cia? Czy zabrali wszystko? Ku*wa, normalnie tak zÅ‚y jestem, że nic nie mam.. jeszcze jak widzÄ™ ceny na zagr. sklepach, że za takÄ… koszulke 30€, to mnie coÅ› normalnie.. Chociaż jednÄ… frotke no.. |
nie bo oni to mieli w swojej walizce i jak sie zwineli to wzieli ja ze soba ... i kase musialem dostac do reki ... a nie jestem tak dziany by kupowac w ciemno koszulki w roznych rozmiarach / frotki ...
| RokiCor napisa³/a: | | To opaski też byÅ‚y ???!!! Po ile ??? |
tez byly z logo Zanego, za 10zl ... czapka z logo zanego po 40, tak jak jego album - plyta CD tez po 40zl... | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 20-04-2009, 21:19 | #546
|
| ja na samym kncu krotko - impreza super - muzycznie sie niewypoiwadam bo na parkiet przyszlam pod koniec Zany`ego i co on na koncu zagral to elegancko to juz ten hc potem slabo;/ ale sie bawilismy a po filmikach widzialam ze DR fajnie zagrali wiec i tak spoko:)
towarzysko 100/10 i to najwazniejsze dla mnie dzieki za wszystko wszystkim milo bylo poznac wiele osob i wkoncu ciebie MoDa tez klimat rewelacja nasza salka fajna , niedaleko do baru i miejsca sporo wiedzialam ze z cateringiem tak bedzie hehe wiec lepiej samemu jak ktos cos chce kupic sobie tymbardziej ze maja
klub jak klub- dyska wiec zadnego szalu tak mi sie dobrze jednak wydawalo ze do Piramidy mi cos podobnego bylo tam kamikadze dobre maja,az mozna powiedziec troche za dobre bo za bardzo vodke czuc ale niebede narzekac duzy wybor piwa no i przedewszystkim ceny niskie wiec :D:D
jeszcze raz wszystkim dzieki bo od poczatku do konca impreza super:)
no i nastepna wizyta tam moze w lipcu jak bedzie $:)
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 20-04-2009, 21:54 | #547
|
| | netya napisa³/a: | kamikadze dobre maja,az mozna powiedziec troche za dobre bo za bardzo vodke czuc | jak sie nei myle to Ty cos kiedys pisalas o kamikadze na spirycie wiec wtf? :mrgreen: | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 20-04-2009, 22:21 | #548
|
| | SchizeQ napisa³/a: | | jak sie nei myle to Ty cos kiedys pisalas o kamikadze na spirycie wiec wtf? :mrgreen: |
??? ja nigdy takowego niepilam ani w domu nierobilismy.zawsze na vodce(ale np. bez zadnego innego dodatku:D ) jednak kamikadze nigdy takie samo niejest.dobre w mocy bylo i nie sam sok aczkolwiek w smaku gorsze troszke bo za bardzo vodke bylo czuc ,czego w normalnym kamikadze az tak niepowinno byc. .i juz jak jest takie mocne to kieliszek po kieliszku niewchodzi tak ladnie jak np.to w mega (a tam tez potrafia zrobic mocne:D ) ale 15zl za 3 kieliszki to luz raczej:D i to takie z moca a ze spirytusem to pilam banie z sokiem bananowym kiedys tylko:) i drinki ofc
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 20-04-2009, 22:34 | #549
|
| Legolek dodal kiedys filmik jak pili kamikadze na spirycie i ktos(myslalem ze Ty) pisal ze fajnie gdyby takie byly w klubach | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzieñ) Piwa: 484 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 20-04-2009, 23:18 | #550
|
| | Malutka napisa³/a: | Imprezka fajoska secik Zanego po prostu miodzio - juz nie pamiÄ™tam kiedy az tak fest podobal mi siÄ™ secik HS :mrgreen: nio i HC tez superasnie zagrany tylko szkoda, ze tak krotko :-( A cio do jedzonka - bylo dobre :-) |
No dokladnie +1 Jak moj Qcacek godo * | _________________
  | |
| |
 | |
| |