Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: a4, discoplex, hardstyle, night, vol

Przesunity przez: Thao
18-04-2009, 12:18
Hardstyle Night Vol. 7 @ Discoplex A4
Autor Wiadomo
Celcia 
Hardcore <3

Informacje
Doczya: 18 Lut 2008
Piwa: 2
Skd: Ruda Śląska

Wysany: 20-02-2009, 04:11    #231

lukasz napisa/a:
ludziska nie robcie podzialow na hs.pl i na HF wszystkich nas laczy pasja do muzyki :)

pieknie napisane...
bo te podziały mnie wkurzac zaczynaja...
mnie jakos nie dziwi to ze dla HF opaski sa ograniczone bo było pisane ze to zlot HS.pl wiec mozna sie było domyslac czegos takiego ale rzeczywiscie dla niektorych trzeba wszystko jasno i wyraznie pisac ;] i przeca jakby była sytuacja ze do mega mało osob sie z hf wybiera i napisalibysmy na hs o opaskach na balkon to by sie kapli ze ilosc miejsc jest w jakims tam stopniu ograniczona i hf ma pierszenstwo....
tylko rzeczywiscie głupio wyjdzie jak sie okaze ze z hf np 30 osob jest chetnych na opaske i powiedzmy ze 28 osob zapłaci to bedziecie sprawdzac czy dajmy na to Primek wpłaciła jako 20 osoba 10 minut przede mna i mi po czasie napiszecie: sory.. jestes 21 a miejsc jest 20... no ale zobaczymy jak to w praniu wyjdzie....
albo kurcze jak sie okaze ze z hs nagle 10 osob wiecej jedzie (a wiadomo ze maja pierszenstwo) to wyjdzie na to ze z hf sie 10 miejsc obetnie....
kurcze mała zamota jest... niczego pewni byc nie mozemy... zaznaczam, ze nie rzucam sie o to bo to logicznie kto ma pierszenstwo ale to chyba zrozumiałe ze nie chciałabym aby brakło miejsca dla kogos od nas....
albo moze zgadajmy sie z hf ze se loze jakas wynajmiemy (jest nas 17 chetnych) to bedzie wiadomo ze przynajmniej razem bedziemy bo nie chce zeby połowa hf kajs indziej siedziała.... jak wolicie... bo jak rzeczywiscie takie problemy maja byc to mi sie odechciewa tej opaski...
mam nadzieje ze wszyscy zrozumieli sens mojej wypowiedzi (o ile go w ogole ma xD )
i prosze sie nie rzucac o nic! xP
piss!

SchizeQ 

Informacje
Doczy: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Skd: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 20-02-2009, 10:25    #232

Celcia, nie wzielas pod uwage tego, że czesc osob z hs.pl to tez hf :)
zresztą nie widze problemu, że jesli komus zalezy, żeby został userem tamtego forum ;]

Co do waszych zasranych opasek to ku**a robicie problem z niczego bo chyba jedziecie na dyske tanczyc i sie zabawic a nie siedziec na zicach jak kaleki.Jak sie wam chce siedziec to se w domu posiedzcie!!!!!!
jak zawsze post z inteligencją, gracją i kulturą ;]

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Doczya: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Skd: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 20-02-2009, 12:30    #233

Celcia napisa/a:
albo moze zgadajmy sie z hf ze se loze jakas wynajmiemy (jest nas 17 chetnych) to bedzie wiadomo ze przynajmniej razem bedziemy bo nie chce zeby połowa hf kajs indziej siedziała.... jak wolicie... bo jak rzeczywiscie takie problemy maja byc to mi sie odechciewa tej opaski...

+1 bo sama to mialam napisac teraz ze jestem za wynajeciem lozy w dobrym miejscu- wiele z was tam bylo wiec wiecie jaki jest rozklad loz itp itd a w piatki jak pytalam jest rezerwacja za frico wiec tymbardziej mozna tak zrobic:D
ja sie na to pisze bo raz ze taniej wyjdzie i wszyscy bedziemy w tzw kupie:P a dwa ze bez zadnych krzywych akcji i łaski;p
no i wszyscy beda zadowoleni:D

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<
Ostatnio zmieniony przez 20-02-2009, 15:06, w caoci zmieniany 1 raz  

MoDa 

Informacje
Doczya: 13 Lis 2007
Piwa: 0
Skd: Orzesze

Wysany: 20-02-2009, 13:45    #234

Jak tam se chcecie :) dogodzić niektórym to jest masakra.. :)

Netya nikt Ci nie robi żadnej łaski, ja spięcia też tu nie widzę, jak jedziesz tam tylko po to żeby się kłócić i patrzeć spod byka na ludzi to życzę udanej zabawy i miłego siedzenia w loży skoro tak Ci na tym siedzeniu bardzo zależy.. Dorośli jesteście a rzucacie się jak malutkie dzieciaki..

Oferta jest 20 opasek, kto chce bierze kto nie to BEZ ŁASKI jak koleżanka wyżej napisała, jedziemy sie bawić, nie kłócić nooooo i kończe produkcję bo już po raz 'enty' nie będę się powtarzać.. CyaH...

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Doczya: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Skd: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 20-02-2009, 14:45    #235

MoDa napisa/a:
Netya nikt Ci nie robi żadnej łaski, ja spięcia też tu nie widzę, jak jedziesz tam tylko po to żeby się kłócić i patrzeć spod byka na ludzi to życzę udanej zabawy i miłego siedzenia w loży skoro tak Ci na tym siedzeniu bardzo zależy.. Dorośli jesteście a rzucacie się jak malutkie dzieciaki..

po 1 ja tego niezaczelam ;]
po 2 ja calej imprezy stac nielubie i niewytrzymam weic normalne jest ze chcialabym sobie siasc napic sie spokojnie piwa czy czegos.
jakos przy zalatwianiu balkonu nigdy problemow niebylo mimo ze ludzie z hs.pl tez na nim nieraz sa ;]
a co do łaski to wybacz ale tak zabrzmial bodajze poprzedni post czy jeszcze wczesniejszy ;]
dla mnie koniec tematu.

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

HardForum

Informacje
Doczy: 28 Mar 2007
Piwa: 1
Skd: HF

Wysany: 20-02-2009, 14:54    #236

Jest 20 opasek i kto chce pisze do MoDy. Nie dosc ze idziemy wam na reke to zle. KoNIEC TEMATU. A moderatora prosze o usuniecie tego off topa albo zamkniecie tematu i otwarcie tydzien przed impreza
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

HardForum

Informacje

Wysany: 20-02-2009, 15:02    #237

nic nie bede zamykal ;) jeszcze ktos napsze posty zwiazane z podpaskami ;) to warn :P takie sprawy ugadywac na gg/pw!
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Doczy: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Skd: Zabrze

Wysany: 20-02-2009, 15:05    #238

Kuwa ludzie macie TUPET. KOledzy z innego forum wyszli z propozycja. Zalatwiaja sprawy a wy sie jeszcze ciepiecie. @Primpka ty naprawde wez sobie przemysl co piszesz..... @Netya cale szczescie ze jeszcze MALO napisalas.....
Nie no jak mi Moda powiedziala czy ja jej powiedzialem zeby napisala na HF o organizowaniu sali itp to myslalem ze zobacze happy posty ze ludzie sie cieszo ze uda sie cos zorganizowac. A tu jeb HAJA. No ZAL ! Jeszcze ciepiesz sie Primka o brakujace opaski jak na chwile w ktorej Moda powiedziala ze niestety jest bedzie tyko 20opasek bo nie da rady to tak jak pisal JOJO bylo 17osob. Do kogo ty masz pretensje ze jest tylko 20opasek ? To jest zlot HS.PL i dziwne dla ciebie ze dla nich jest 25opasek a dla nas 20 ? Dla mnie to zajebiscie duzo jak dla GOSCI bo prawie polowa. Chyba glupio by bylo jak bysmy chcieli (zreszta co my mozemy chciec to nie nasza organizacja) wiecej opasek niz GOSPODARZE... Dziwia cie te liczyb? bo mnie nie... A moze dziwi cie to ze dowiedziala sie MODA w trakcie zalatwiania ze jednak moze byc tylko ok 50osob a nie jak poczatkowo wiecej i dlatego napisala pozniej ze tylko 20 wlasnie opasek dla nas moze byc. To cie dziwi ? To prosze pogadaj sobie z szefem A4 czy kto tam za to odpowiedzialny ze tak zadecydowal i do niego swoje pretensjie bo napewno nie do MODEJ ktora chciala z poczatku wiecej ludu tam wcisnac no ale sie nie da o czym poprostu poinformowala jak sie dowiedziala. Nie no popostu macie TUPETA !

@Queer bez warana dla mnie bo pisalem posta zanim dales swojego ;)

HardForum

Informacje

Wysany: 20-02-2009, 15:25    #239

a jednak zamykam :/ ochloniecie to za pare dni otwieram ...

[ Dodano: 2009-02-22, 21:58 ]

otwieram, bez zadnych spiec bo od razu warny bez wytlumacznia

Donix 

Informacje
Doczy: 22 Pa 2007
Piwa: 7
Skd: Kalety

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 23-02-2009, 07:48    #240

1. FurY
2. Jojo
3. lukaszHS
4. Savior
5. rezolutka
6. Pan i Władca aka. Schiz
7. MoN :dance1:
8. Hades :dj:
9. maly ;D
10v.Higbu na 90% :boss:
11. MoDa (żarełko + opaska)
12. Rav (żarełko + opaska)
13. Esio (bus i opaska )
14. moja dziołcha :P (bus i opaska)
15. RokiCor
16. Celcia (opaska, no i busik rzecz jasna ;p papu feee)
17. donix (bus, opaska)
18, Migniev
19. Netya - (opaska & bus)
20. ROoZi - (opaska & bus)
21. Jo tzn Agacia:D (bus i opaska)
22. Sonia - opaska
23. HcBaby - opaska
24 koko (yadło i opaska yo)
25.Claudiucha juhahaha ^^ (to wszystko co w zestawie proponują xD )
26.Damian_hs
27.Frog (zarlo+opaska)
28.Malutka (zarlo+opaska)
29.Zaneta (bus)
30.Gabi (bus)
31.Hardstylerz
32. grzyb (papu, opaska, busik)
33. Sora (papu, opaska, busik)
34. pelap aka. pusia ( busik) + moze opaska
35. Primeczek (busik + opaska)
36. Krak Off (bus+opaska)
37.Łosiu (bus, opaska )

maly edit ;-)

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 24313
Odpowiedzi: 576
Odwiedzin z google: 7057
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: