Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: hardforum, hardparty

HardForum HardParty

Wasym zdaniem lepiej żeby to był
piÄ…tek 24.08
19%
 19%  [ 4 ]
sobota 25.08
80%
 80%  [ 17 ]
G³osowañ: 21
Wszystkich G³osów: 21

Autor Wiadomo¶æ
HardForum

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 1
Sk±d: HF

Wys³any: 23-07-2007, 22:49    #51

_-^-_sNeJk_-^-_ napisa³/a:
a pozatym go by nam zagral ten HC??:>

jak kto ? ja :D juz kilka mixow HC mam na swojim koncie :)

maniaczka napisa³/a:
ccccciiiiiiuuuppp chciałam pumby posta zacytować heh a go zignorowałąm xD ale ze mnie CI*L to przez te harnasie xD

haha, to co takiego chcialas zacytowac ? :P
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Piwa: 2448
Sk±d: Chorzów Batory

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 23-07-2007, 23:57    #52

[quote="Pumba"]
_-^-_sNeJk_-^-_ napisa³/a:
a pozatym go by nam zagral ten HC??:>

jak kto ? ja :D juz kilka mixow HC mam na swojim koncie :)

No ja slyszalem w akcji seta Pumby i był good nawet idzie sciagnać z jego ww jak sie nie myle :mrgreen:

[ Movies From Parties ]

The Qonker 
Qonkerizmo

Informacje
Do³±czy³: 03 Maj 2007
Piwa: 5
Sk±d: Mikołów

Wys³any: 24-07-2007, 09:02    #53

po co nam jakieś dj "ztamtąd" ??? maja oni coś z hs wspulnego wogule?? grali kiedyś gdzies ten gatunek juz czy kombinuja sa ludzie od grania rpzeciez "elitarnego stylu " którzy chcą pograc to niby ktoś cie ma Sora za to zabić dziwne to dla mnie mówiszz grają nasi z forum hasta la pasta i juz ...

Sora 
Trolololo

Informacje
Do³±czy³a: 24 Cze 2007
Piwa: 6
Sk±d: Katowice

Wys³any: 24-07-2007, 09:10    #54

The Qonker, nie obrażaj moich kumpli :-> graja inne, bo za to im płacą, żeby się ludzie dobrze bawili, ale z HS'em nie są aż tak do tyłu - dbam o nich :-)

no kurde pogadam z nimi ale zapewne wszystko będzie się dzialo na spontana już w klubie, a tak poza tym - dobry DJ to taki co zagra wszystko

Daron37 
HARDróżnik

Informacje
Do³±czy³: 29 Mar 2007
Piwa: 2350
Sk±d: z Ukrainy

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 24-07-2007, 12:17    #55

dobry DJ to taki co zagra wszystko

Nie dobry DJ to taki, który jak zabraknie prądu to będzie potrafił ci zmixować tamburyno z bekaniem

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Do³±czy³: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 24-07-2007, 13:52    #56

Moje zdanie takie ze spoko niech sobie graja DJe miejscowi, w koncu to ich miedza. No chyba ze z rzeczywiscie okaze sie ze w HSie nie siedza az na tyle dobrze i tylko te najznaniejsze bardzo kawalki znaja i puszczaja i maja waski repertuar lub nizaspecjanie pomysl na laczenie nutek HSowych podbnych do siebie to wtedy moglby wskoczyc ktos "od nas". Nie wiem jak pogrywam kol. @Pumba ale osobiscie zdecydowanie bylbym za kolega @nuskei z XTC FM. Kilka razy sluchalem juz tam jego wystepow i naprawde bardzo dobrze mu to wychodzi no i po nim mozemy spodziewac sie nie tylko znanych i nie znanych hitow HSowych ale takze duzo PROMO nutek ;> A i HC tez pewnie by zachaczyl.... Powiem muz eby dal znac kiedy znow bedzie gral lub rzeby wrzucil tutaj setka jakiegos ostatniego zeby kazdu mogl ocenic. Bo ja naprawde ZA NIM JESTEM. Oczywiscie jesli zechcialby odwiedzic nasza imprezke...

HardForum

Informacje

Wys³any: 24-07-2007, 14:06    #57

Frog napisa³/a:
Moje zdanie takie ze spoko niech sobie graja DJe miejscowi, w koncu to ich miedza. No chyba ze z rzeczywiscie okaze sie ze w HSie nie siedza az na tyle dobrze i tylko te najznaniejsze bardzo kawalki znaja i puszczaja i maja waski repertuar lub nizaspecjanie pomysl na laczenie nutek HSowych podbnych do siebie to wtedy moglby wskoczyc ktos "od nas". Nie wiem jak pogrywam kol. @Pumba ale osobiscie zdecydowanie bylbym za kolega @nuskei z XTC FM. Kilka razy sluchalem juz tam jego wystepow i naprawde bardzo dobrze mu to wychodzi no i po nim mozemy spodziewac sie nie tylko znanych i nie znanych hitow HSowych ale takze duzo PROMO nutek ;> A i HC tez pewnie by zachaczyl.... Powiem muz eby dal znac kiedy znow bedzie gral lub rzeby wrzucil tutaj setka jakiegos ostatniego zeby kazdu mogl ocenic. Bo ja naprawde ZA NIM JESTEM. Oczywiscie jesli zechcialby odwiedzic nasza imprezke...

kazdy ma swojego faworyta :)
moj temat o mojich setach mozna znalesc tutaj: http://www.73e.pl/hardforum/viewtopic.php?t=291

btw. mialem swoj show w internecie i wystepowali na nim tacy goscie jak: DJ Vortex, Kayem. Brainkicker, Liquid, DJ Millo, ScuL, AJ Busta, Heart (DJ Thera) z Brennan & Heart i jeszcze kilku mniej znanych :)
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Do³±czy³: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 24-07-2007, 14:18    #58

No spoko, tak jak powiedzialem nie wiem jak grasz takze nic nia minus dla ciebie. Ale dzis sciagne setka twego zeby oszacowac moim skromnym zdaniem ;)

Defkon 
Hardcore Hooligan

Informacje
Do³±czy³: 31 Mar 2007
Piwa: 58
Sk±d: Berza, Ruda Åšl

Wys³any: 24-07-2007, 14:45    #59

Brumek napisa³/a:
ja chyba odpadam bo najprawdopodobniej bd na N1 i raczej zostane bez pieniędzy ;p

na Nature one tez wbijam ale to nie znaczy ze sie nie pojawie na harfparty :) )

a co do HC to bardzo milo i przyjemnie bylo by poszalec przy nim :) albo jak ktos gra to np. Schranz :D :D chodz i tak po Nature.1 bede przeschranzowany :)

EDIT

Sora musicie dac zagrac Pumbie :) a Pumba zagraj seta 07.06.2007 - Hardcore Mixi jaa tam wyparujee :D :D piekny secisz :D musisz zagrac taki !!!!!!!!!!!!!!!!!!

HardForum

Informacje

Wys³any: 24-07-2007, 15:56    #60

Mam nadzieję, że uda się Wam zebrac te 30 osób. Pomysł fajny i jak wyjdzie to obiecuję organizację oficjalnej bibki Hardforum przynajmniej raz na rok (prawdopodobnie w Megaclubie) - oczywiście z atrakcjami - może uda się to zrobić przy okazji którejś z większych imprez jako before lub afterparty i zaprosić dj do grania. Znajdzie się też pewnie kilka litrów piwa free :)

Powodzenia - bedę się starał zawitać

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 22366
Odpowiedzi: 317
Odwiedzin z google: 3360
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: