1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
wiadomo Ĺźe na imprezÄ typu Defqon.1, The Qontinent czy Decibel bardziej pasuje nu z wakacyjnÄ melodiÄ i klimatem (przynajmniej takie jest moje zdanie ) ale Qlimax chyba wiÄkszoĹci kojarzy siÄ z mrokiem i ciÄĹźkim klimatem wiÄc tu zdecydowanie lepiej pasuje raw
moĹźe w koĹcu wyciÄ gniecie jakieĹ wnioski , ze Raw to nie odmiana z ktĂłrej moĹźna sobie anthemy robiÄ
Jak najbardziej moĹźna robiÄ raw anthemy, i nie ma co wyciÄ gaÄ wnioskĂłw. A Ĺźe ktoĹ spierdzieli robotÄ to juĹź inna sprawa, rĂłwnie dobrze NU anthem mĂłgĹby zostaÄ spieprzony.
Mnie zastanawia dlaczego Digital Punk w swoim nowym podcast'ie nie napisaĹ, Ĺźe ten kawaĹek to Anthem Qlimax'u... CzyĹźby przeoczenie czy jednak rezygnacja z hymnu i pozostanie przy tym, Ĺźe to kolejny kawaĹek od GunzĂłw...
Tracklist: 01. Intro 02. Zatox & Activator - Make Some Noise 03. The Rebelz - Earth 04. Audiofreq - Volition 05. Typhoon - Chant Of The Dark 06. Deepack - Still Don't Care 07. Artic - I A.M. Eternal 08. The Prophet - The Bizz 09. Bass Modulators - Bounce & Break (Atmozfears Remix) 10. Alpha² - Senses 11. Gunz For Hire & Ruffian - Immortal 12. Audiofreq - The Gospel 13. Chris One - Sin City (Phuture Noize Remix) 14. Kevin Kaos & Zero Sanity - Hit The Floor (E-Force Remix) 15. Radical Redemption & High Voltage - Blame Society 16. Wild Motherfuckers - Natural Born Raver 17. Radical Redemption & Digital Punk - River Of Souls
Mnie zastanawia dlaczego Digital Punk w swoim nowym podcast'ie nie napisaĹ, Ĺźe ten kawaĹek to Anthem Qlimax'u... CzyĹźby przeoczenie czy jednak rezygnacja z hymnu i pozostanie przy tym, Ĺźe to kolejny kawaĹek od GunzĂłw...
SĹuchaĹem tego podcastu i Digital Punk wspomniaĹ sĹownie, Ĺźe to jest hymn Qlimax'u.
RLS NAME : Gunz_For_Hire_ft._Ruffian_-_Immortal_(Qlimax_Anthem_2013)-(Q082D)-WEB-2013-SRG RIP DATE : NOV-11-2013 ARTiST : Gunz For Hire ft. Ruffian TITLE : Immortal (Qlimax Anthem 2013) LABEL : Q-Dance Records QUALITY : CBR 320kbps / 44,1kHz / Joint Stereo SiZE : 16,13 MB
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)