1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Jak mam być szczery to miałem lekki niedosyt na początku mimo iż uwielbiam Guznów... Brakowało mi tu czegos ale jak posłuchałem ten kawałek z 35 razy to stwierdzam że jest mega Zajebisty jest ten vocal main, melo i kick typowy dla G4H więc wiadomo że sie podoba
a no chyba że tak mi się kawałek generalnie też podoba, ale od pierwszego odsłuchu odrazu mi się kojarzył z RAW Actiego i Vortexa miałem nawet zamiar o tym pisać ale jakoś stwierdziłem, że mam to gdzieś no generalnie jak się słucha ogólnie rzecz biorąc hard'ów od jakiegoś czasu to się takie rzeczy wyłapuje, bo wokale się lubią powtarzać
_________________ Peee I Wuuu O PIWO, lubie schłodzone wiesz pić je na żywo
taa to raczej lista tych,którzy wzieli ten Vocal od Wu-tang Clanu hahahah:D
GUNZ FOR HIRE najlepiej wykorzystali ten vocal i dlatego się ludzie tak jarają tą nutą. Zresztą mają pomysł,siłę przebicia,więc nie wiem czemu znowu robi się nagonka na GUNZ FOR HIRE tak samo jak na Headhunterz-a,albo wiele innych rzeczy. Mają niesamowite kawałki i dalej się będe nimi jarał nawet jak będzie 100000 postów Gunz For Hire CHU*,robią chwyty marketingowe itd !!!!!!!!!! :D:D:D
gdzie ty jakąś nagonkę widzisz ? ROoZi stwierdził, że wokal był już gdzieś użyty, ja tylko stwierdziłem, że takie rzeczy się dzieją dość często i tyle... no chyba, że o niektórych producentach i ich trackach można już pisać tylko w superlatywach to sorry
_________________ Peee I Wuuu O PIWO, lubie schłodzone wiesz pić je na żywo
ROoZi, bo to raczej nie o sam motyw chodzi, a o sposób jego wykorzystania jak dla mnie wałek zacny oczywiście jak na to co pojawia się w obecnym czasie
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 3223 Odpowiedzi: 32 Odwiedzin z google: 543