1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
a mnie sie nie podoba. dosc dlugo trzeba bylo czekac na aftermovie wiec najwidoczniej nie mieli koncepcji i materialu z fireshow ale to moje zdanie. wczesniejsze vids zdecydowanie bardziej na plus.
ogolnie fajnie zmontowane to wszystko, klauny, przejscia przez sceny ale ... hs na duze NIE podsumowalbym to jak lenny ...
Q-Dance na ten temat pisaĹo wĹaĹnie Ĺźe wĹadze nie wyraziĹy zgody bo duszno czy coĹ i chuj fajerwerkĂłw ma nie byÄ
a Twoja mama wie, ze cpiesz... zagrozenie ogniem bowiem susza tutaj tez byla o dziwo. nie mieli zgody i tyle. a i bylo to poruszone w temacie dominatora
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)