Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 2013, aftermovie, dominator, festival, official

Zamkniêty przez: kych0
30-08-2013, 22:28
Dominator Festival 2013 - Official Aftermovie
Autor Wiadomo¶æ
Daron37 
HARDróżnik

Informacje
Do³±czy³: 29 Mar 2007
Piwa: 2350
Sk±d: z Ukrainy

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 28-08-2013, 20:51    #21

flahu napisa³/a:
Daron37 napisa³/a:
Mi nie chodzi oto, że dali tracka HS, tylko, że mogli dać coś znacznie lepszego, bo zasób tracków HS jest zdecydowanie lepszy i są kawałki konkretne i mocne, a tutaj walnęli coś słabo pasującego do całości..

ten kawałek to Chain Reaction - Record Breaking , Ty chyba nie słyszałeś jak ten basedrum zamiata na takim nagłośnieniu na żywo :P

Możliwe, nie wiem jak brzmi na super nagłosnieniu. Stwierdzam tylko, że IMO można było dobrać kawałek odpowiadający bardziej klimatem do całej imprezy choćby nawet z repertuaru G4H czy Solutio & The I's

Podziêkowali:ADEN
Piekarz 

Informacje
Do³±czy³: 13 Sty 2012
Piwa: 363
Sk±d: Starachowice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 28-08-2013, 21:25    #22

Podziêkowali:gliwice000, ADEN
gliwice000 

Informacje
Do³±czy³: 12 Lut 2012
Piwa: 35
Sk±d: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 28-08-2013, 22:06    #23

każdemu coś niepasujeee :D My Polacy chyba to mamy w genach :D

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Do³±czy³a: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Sk±d: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 28-08-2013, 23:59    #24

a ja nierozumiem ciaglego najazdu na ludzi ktorzy wyraza swoje zdanie , niekoniecznie pozytywne o danej imprezie/innych rzeczach. kazdy ma prwo do wlasnej opinii. ktos ma chwalic cos co mi niepasuje? eee chyba nie. jakby wszyscy wszystko chwalili to nikt by sie nigdzie nie staral by byc lepszym, by lepiej cos zrobic , zorganizowac itp itd tylko by spoczeto na laurach tak zwanych. a dzieki krytyce mozna cos zmienic.

i co to za tekst ze polakom niepasuje - skad wiesz ze 100% opinii holendrow czy innych byla pozytywna? watpie.
zreszta kazdy ma inny gust - ktos bedzie jechal na dominator na scene hardstyle...a ktos inny uwaza ze jest ona na tym festivalu zbedna i bedzie sie bawil na innej. i dla mnie nie ma co dyskutowac na ten temat - jeden lubi mocne klimaty a inny swiatelka lasery i lzejsze granie. i nie ma zadnego powodu by jeden najezdzal na drugiego.

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

Podziêkowali:foxy123, pretor, ADEN, gliwice000, armyofhardcore, BEBE
SoTeS 
Go Fuckin' Raw!

Informacje
Do³±czy³: 18 Pa¼ 2012
Piwa: 178
Sk±d: Katowice

Wys³any: 29-08-2013, 02:22    #25

netya napisa³/a:
a ja nierozumiem ciaglego najazdu na ludzi ktorzy wyraza swoje zdanie , niekoniecznie pozytywne o danej imprezie/innych rzeczach. kazdy ma prwo do wlasnej opinii. ktos ma chwalic cos co mi niepasuje? eee chyba nie. jakby wszyscy wszystko chwalili to nikt by sie nigdzie nie staral by byc lepszym, by lepiej cos zrobic , zorganizowac itp itd tylko by spoczeto na laurach tak zwanych. a dzieki krytyce mozna cos zmienic.

i co to za tekst ze polakom niepasuje - skad wiesz ze 100% opinii holendrow czy innych byla pozytywna? watpie.
zreszta kazdy ma inny gust - ktos bedzie jechal na dominator na scene hardstyle...a ktos inny uwaza ze jest ona na tym festivalu zbedna i bedzie sie bawil na innej. i dla mnie nie ma co dyskutowac na ten temat - jeden lubi mocne klimaty a inny swiatelka lasery i lzejsze granie. i nie ma zadnego powodu by jeden najezdzal na drugiego.

No ta, ale tak jak Ricken napisał i troszkę w moim toku rozumowania to dopóki ktoś nie miał okazji chociaż raz w życiu być na takiej imprezie, a non stop widzi to z perspektywy filmików na YT i ciągle coś mu się nie podoba to chyba raczej nie jest normalne i lepiej sobie darować takie wyrażanie własnego zdania. Narzekanie to jednak u nas nie chciany zwyczaj - ale cóż. Z resztą tu na forum (moim zdaniem ponieważ nie jestem tu długo to mogę się mylić, ale widzę jak wygląda sytuacja na dzisiaj) to jest więcej ludzi którzy mniej lub w ogóle nie udziela się na imprezach i tak naprawdę tylko komentują. Więcej wyrafinowanych ripost i bezwzględnych ociekających zajebistością trollów niż imprez w których bierze się udział (chciałem napisać "odbytych" ale zaraz się zlecą co po nie którzy i mnie zjedzą za to, więc tylko daje wam dla świadomości jaki łakomy kąsek przeszedł obok was xd )

"INTERNET NIE WYBACZA"

Podziêkowali:ADEN, vulcan
ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 2448
Sk±d: Chorzów Batory

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 29-08-2013, 14:31    #26

zrzędzenie a konstruktywna krytyka to co innego, jak można ględzić że pokazali scenę hs skoro była ona dobrze zorganizowana i oblegana przez tłumy?

[ Movies From Parties ]

Ricken 

Informacje
Do³±czy³: 03 Lip 2011
Piwa: 741
Sk±d: ChoRzów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 29-08-2013, 14:52    #27

netya napisa³/a:
a ja nierozumiem ciaglego najazdu na ludzi ktorzy wyraza swoje zdanie , niekoniecznie pozytywne o danej imprezie/innych rzeczach.

Ty akurat krytykujesz wszystko LU Ci sie nie podoba to to i to.Skoro interesuja Cie imprezy typu terror lokalizacja stary kosciol czy piwnica no to spoko ja to rozumiem tyle , ze nie rozumiem po co w tym momencie komentowac wiekszosc imprez , ktore jak wiemy z tego gatunku nie sa ? Defakto Cie to nie interesuje skoro caly czas cos Ci sie nie podoba :)
Ostatnio zmieniony przez Ricken 29-08-2013, 14:53, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Podziêkowali:Rawness, ADEN, Pushupek, Qbek, kych0
foxy123 

Informacje
Do³±czy³a: 12 Lip 2010
Piwa: 202
Sk±d: Bielsko-BiaÅ‚a

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 29-08-2013, 15:03    #28

chyba wszyscy wiemy ze na tym forum nie mozna czegos skrytykowac bo zaraz cie z gory zjada ci ktorzy maja inne zdanie, ze narzekanie, krytyka, wymyslanie bla bla bla, pierdolenie, co innego jesli wyrazisz sie w samych superlatywach, wtedy jest ok, co nie? ale nie o tym jest ten temat

Podziêkowali:netya, FRIZ, pretor, ADEN, BEBE
Rawness 
Beat Destroyers

Informacje
Do³±czy³: 09 Lip 2009
Piwa: 532
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 29-08-2013, 15:12    #29

netya napisa³/a:
a ja nierozumiem ciaglego najazdu na ludzi ktorzy wyraza swoje zdanie , niekoniecznie pozytywne o danej imprezie/innych rzeczach. kazdy ma prwo do wlasnej opinii.

Sorry, ale już mnie wkurwia czytanie twoich wpisów w każdym temacie z muzyką której nie słuchasz. I ciągle te same posty ... Do dupy LU, cena za wysoka, nie ma terrorów, jest za kolorowo, krowa się zesrała na łące. Ja nie trolluje tematów związanych z Terrorami. Nie słucham takiej muzyki to mnie takie tematy nie interesują.

Podziêkowali:flahu, Ricken, ADEN, Pushupek, kych0, UbeX, BEBE
netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Do³±czy³a: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Sk±d: Wroc?aw

Wys³any: 29-08-2013, 17:58    #30

SoTeS napisa³/a:
No ta, ale tak jak Ricken napisał i troszkę w moim toku rozumowania to dopóki ktoś nie miał okazji chociaż raz w życiu być na takiej imprezie, a non stop widzi to z perspektywy filmików na YT i ciągle coś mu się nie podoba to chyba raczej nie jest normalne i lepiej sobie darować takie wyrażanie własnego zdania

ja NIE NAPISALAM ANI SLOWA o scenie hs - to raz.
dwa - osoby ktore wyrazily sie negatywnie o tejze scenie i o imprezie byly na tej imprezie ;] poza Daronem ktory powiedzial zdanie na temat w zasadzie tylko doboru kawalka. wiec ;]

bylam na 2 eventach zagranicznych wieloscenowych + imprezy zagraniczne bardziej undergroundowe wiec nie jest tak ze tylko z perspektywy yt to oceniam. akurat na dominatorze nie bylam ale w dalszym ciagu o samej imprezie nic niepisalam bo oceniam tylko aftermovie a nie impreze. zreszta ja wogole nic negatywnego nie napsialam o tej imprezie a tylko o afterze ze mi to czy tamto nieodpowiada. z tym pretensje do innych a nie do mnie ;]

ROoZi napisa³/a:
zrzędzenie a konstruktywna krytyka to co innego, jak można ględzić że pokazali scenę hs skoro była ona dobrze zorganizowana i oblegana przez tłumy?

jak wyzej.

Ricken napisa³/a:
Ty akurat krytykujesz wszystko LU Ci sie nie podoba to to i to.Skoro interesuja Cie imprezy typu terror lokalizacja stary kosciol czy piwnica no to spoko ja to rozumiem tyle , ze nie rozumiem po co w tym momencie komentowac wiekszosc imprez , ktore jak wiemy z tego gatunku nie sa ? Defakto Cie to nie interesuje skoro caly czas cos Ci sie nie podoba

interesuja mnie rozne imprezy, nie tylko z jednego gatunku muzycznego, nie ograniczam sie do 1 tak jak iks osob tutaj na forum. i nie oceniam itych imprez przez pryzmat swiatelek laserkow i end show ;] a ze lu mi sie nie podoba akurat tegorocznego domniatora? no niepodobal - poprzednie sklady bywaly lepsze. i co ? nie mam prawa tego napisac? mam ;] nie moge komentowac wiekszosci imprez? a po co jest forum? czy ja slucham tylko terrorow? LOL. widac ze nie masz bladego pojecia czego slucham i mnie nie znasz. a ze ewidentnie tak nie jest i slucham wielu gatunkow- wobec czego mam prawo komentowac wiekszosc imprez bo wlasnie na wiekszosci znajdzie sie scena lub pare ktore mnie interesuja.

Rawness napisa³/a:
Sorry, ale już mnie wkurwia czytanie twoich wpisów w każdym temacie z muzyką której nie słuchasz.

o jakich tematach mowisz? bardzo ciekawa sugestia bo akurat w imprezach stricte hs sie nie wypowiadam bo tak, nie slucham tego gatunku a co do reszty? tak jak wyzej napisalam - widac ze malo sie orientujesz czego slucham a czego nie.

koniec dyskusji. aftermovie najlepszy ever jaki widzialam , wogole powinno sie zrobic dominatora z jedna scena hc a reszta hs niech bedzie i wszyscy beda zadowoleni,. ja pierdole./
widac ze tylko hs`owcy maja jakies ciagle ALE jak ktos cos napisze na temat jakiejs ich sceny czy imprezy, jakos ze strony hc tego wogole nie ma. ciekawe ;'ppppp

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<
Ostatnio zmieniony przez netya 29-08-2013, 18:06, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy  

Podziêkowali:ADEN, foxy123
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez mo¿liwo¶ci zmiany postów lub pisania odpowiedzi
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 3673
Odpowiedzi: 59
Odwiedzin z google: 510
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: