Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 06, 06, 09, gathering, global, poznan, tor

Przesuniêty przez: Troi
07-06-2009, 13:46
Global Gathering @ Tor Poznań, 06.06.09
Autor Wiadomo¶æ
Q-DC__ 
SRC

Informacje
Do³±czy³: 21 Lut 2009
Piwa: 746
Sk±d: Oslo

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 08-06-2009, 12:59    #841

nogi mi odpadaja.. nie mogłem juz na koncu skakac, bo jak sie dziś okazało mam pękniete śródstopie (stara kontuzja piłkarska). ;/

znow sie nuty powtarzały.. np. Music or Noise lub Double Dutch Darkies..
i pewnie jeszcze coś tam było.

miniol 
www.melbshuffle.pl

Informacje
Do³±czy³: 25 Cze 2007
Piwa: 288
Sk±d: Siemianowice Åšl.

Wys³any: 08-06-2009, 13:56    #842

dobrze ze nie jechalem. Za rok tez sobie odpuszcze, bo pewnie znowu wiekszosc imprezy hardpop bedzie. Pierwsza edycja byla bez polotu, wiec teraz musialo byc tylko gorzej :D

Z eventów wystarczy mi tylko toxicator.

MotyleeeQ 
Only 4 V.I.P

Informacje
Do³±czy³a: 04 Lip 2007
Piwa: 55
Sk±d: MysÅ‚owice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 08-06-2009, 13:57    #843

No to tero jo ;)

Dzięki ekipe Beforującej i Afterującej :) Było naprawde godnie.. :kiss: Nie pamiętam kiedy tyle się ostatnio śmiałam :shy: podróż śmieszna ale długa :) Pod koniec Już mi się ciągła.. Dobrze że mieliśmy cały przedział dla siebie (co tam się działo ;) )
W poznaniu Wybraliśmy podróż taxą i to był chyba najlepszy pomysł :) zapłacilismy 35 zł na 4 osoby i nikt nas nie trzepał ani nic. Ale z tego co mi wiadomo to niektrore taxi także brali na wyrywki. Autobus to był z góry podstawiony do tego celu jak się już póżniej okazało.. :) Ale najważniejsze, że wszyscy weszli :!: na Tor :D :lol-sweat:
Na Globalu super, wystrój namiotów i scen pierwsza klasa - nie ma co porównywać z ubiegłym rokiem. Dużo laserów i rogi na naszej scenie coś pięknego :love: Maty zapobiegały przed zimnem od ziemi dużo to dało bo mogliśmy siedzieć w namiocie na zolu. Jak już KaLa wspomniała że w szatniach zamokły niektorym rzeczy przez błoto i deszcz (zajebiście :eek: ) bo pewnie tam już tych mat nie mogli dać - żal.pl Brakowało paru atrakcji o których była mowa na stronie ftb jakoś nie widziałam ani tych kulek ani żeby ktoś z uczestników imprezy jeżdził na quadach (jedynie to organizatorzy sobie na nich pomykakali xD ).Muzycznie bardzo mi się podobało, tyle że za dużo było powtarzanych nut.. Najlepsze sety jak dla mnie to ResQ i Radialsi. Ceny napojów i jedzenia drogie jak zawsze na takich imprezach masowych, a ceny w sklepiku to chyba z Honolulu przywiezli Grrr :O A tak to chyba wszystko na plus ;D
Dzisiaj wyszły mi zakwasy na nogach :) ale i tak cieszę się że byłam i uratowałam honor w porówanniu z Globalem 'o8 haha.. ;P ;P ;P
Ostatnio zmieniony przez MotyleeeQ 08-06-2009, 13:58, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Q-DC__ 
SRC

Informacje

Wys³any: 08-06-2009, 14:28    #844

motyleeek napisa³/a:
jakoś nie widziałam ani tych kulek

To chyba wina pogody, ale nawet mnie to nie zainteresowało, i faktycznie chyba nikt na tych Quadach nie jezdził.. w sumie to moze dobrze, bo co by zrobił taki naćpaniec na taki quadzie.. aua

claudiucha 
Industrial/Terror

Informacje
Do³±czy³a: 04 Lut 2008
Piwa: 24
Sk±d: Venlo

Wys³any: 08-06-2009, 15:31    #845

Q-DanCe__ napisa³/a:
motyleeek napisa³/a:
jakoś nie widziałam ani tych kulek

To chyba wina pogody, ale nawet mnie to nie zainteresowało, i faktycznie chyba nikt na tych Quadach nie jezdził.. w sumie to moze dobrze, bo co by zrobił taki naćpaniec na taki quadzie.. aua

Poprostu nie wpuściliby go, a poza tym samemu nie jeździsz tylko z kolesiem, który kieruje, a Ty jedyne co, to mogłeś go objąć żeby nie spaść :rotfl:

Q-DC__ 
SRC

Informacje

Wys³any: 08-06-2009, 16:00    #846

mozliwe, nie interesowały mnie quady bo dla nich nie przyjechałem do poznania ; P

HcBaby 
Hardcore4Life!!

Informacje
Do³±czy³a: 14 Cze 2008
Piwa: 15
Sk±d: Opole

Wys³any: 08-06-2009, 16:08    #847

Z ftb.pl

Przed chwilÄ… dostaliÅ›my od jednego z klubowiczów list „z podziÄ™kowaniami” dla poznaÅ„skich policjantów w zwiÄ…zku z ich brawurowÄ… akcjÄ… przed Global Gathering. Od razu zaznaczamy, że nie mamy nic przeciwko Å›ciganiu przestÄ™pstw, ale przyłączamy siÄ™ do protestu dotyczÄ…cego SPOSOBU, w jaki to robiono w Poznaniu. Symboliczny jest fakt, że kilka godzin później zaczynaÅ‚y siÄ™ wybory do Europarlamentu, a niektórzy z nas mieli próbkÄ™ traktowania przez wÅ‚adze rodem z totalitaryzmu. Ponad 12 tysiÄ™cy ludzi, 65 zatrzymanych - nie trzeba dodawać, że ta druga liczba byÅ‚a jedynÄ… rzeczÄ… na temat GG, która zainteresowaÅ‚a media. W Poznaniu mÅ‚odzi ludzie przeszukiwani byli już na przystanku autobusowym w centrum miasta, ciekawe czy policja równie dziarsko bÄ™dzie dziaÅ‚ać przed Open'erem czy kolejnym z koncertów rockowych - jakoÅ› nie wyobrażamy sobie przeszukiwaÅ„ caÅ‚ych autobusów przed koncertem U2, a przecież dym marihuany unosi siÄ™ tem gÄ™sto. Tyle od nas, teraz sprawdźcie list kilkunastu oburzonych klubowiczów. PostanowiliÅ›my przytoczyć go Wam w caÅ‚oÅ›ci:

„Witamy FTB. Nie wiem czy coÅ› takiego was zainteresuje, ale ja i kilkunastu moich dobrych przyjaciół postanowiliÅ›my wystosować list otwarty do Komendy Głównej Policji w Warszawie odnoÅ›nie wydarzeÅ„ z 6 czerwca br. w Poznaniu. ChcieliÅ›my na ich rÄ™ce zÅ‚ożyć oficjalne podziÄ™kowania za dodatkowe atrakcje i zastrzyk adrenaliny przed imprezÄ… Global Gathering. Wszyscy jesteÅ›my fanami gangsterskich filmów z Robertem de Niro i naprawdÄ™ doceniamy, że pierwszy raz w życiu (i mamy nadziejÄ™, że nie ostatni) ktoÅ› nami pomiataÅ‚ jak chuliganami czy wrÄ™cz mordercami.

Jesteśmy naprawdę wdzięczni za chamskie odzywki, poniżanie nas, prawie trzydziestoletnich obywateli Rzeczpospolitej, w wielu przypadkach ojców i matek. Od wielu lat prowadzimy firmy, żyjemy kulturalnie w nudnej, szanującej prawa człowieka Unii Europejskiej i naprawdę fajnie, że przedstawiciele władzy pamiętają, że silna ręka to podstawa. Już się baliśmy, że do końca życia nic ciekawego się nie zdarzy, ale dzięki Wam, dzielnym poznańskim stróżom prawa, wiemy jak to jest być popychanym i rzucanym na ziemię twarzą w dół.

Zawsze chcieliÅ›my pojechać na BiaÅ‚oruÅ› i nie mieliÅ›my dotÄ…d okazji, wiÄ™c serdecznie dziÄ™kujemy za tÄ™ lekcjÄ™ życia. Ze wzglÄ™du na rok urodzenia nie pamiÄ™tamy wojny ani zÅ‚otych czasów komunizmu, byÅ‚o wiÄ™c niebezpieczeÅ„stwo, że nigdy nie dostÄ…pimy zaszczytu trzymania rÄ…k do góry przez pół godziny. Na szczęście jesteÅ›cie wy – kochani poznaÅ„scy policjanci, cieszymy siÄ™, że przejÄ™liÅ›cie nawyki od gangstersko nastawionych ochroniarzy, bo ci niestety ostatnio zrobili siÄ™ zbyt grzeczni i na imprezach zrobiÅ‚o siÄ™ nudnawo.

Artur i ekipa

PS Fajną macie pracę, pewnie odliczacie dni i godziny do takich imprez, głęboko żałujemy, że nie mieliśmy przy sobie żadnych środków odurzających, nie chcieliśmy aż tak psuć wam humoru".

Rafir 
Hate all humans!

Informacje
Do³±czy³: 29 Cze 2007
Piwa: 471
Sk±d: DÄ…browa Górnicza

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6)

Wys³any: 08-06-2009, 16:13    #848

Zawsze i wszędzie.... ACAB!

Qzka 

Informacje
Do³±czy³a: 29 Pa¼ 2007
Piwa: 15
Sk±d: Katowice Witosa

Wys³any: 08-06-2009, 16:15    #849

dobre hahahaha :lol-above:

Q-DC__ 
SRC

Informacje

Wys³any: 08-06-2009, 16:26    #850

bardzo dobrze to napisali ! JP na 100 % ! musieli sie popisac co to oni nie sa.. brawo,udało wam sie !

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 31711
Odpowiedzi: 905
Odwiedzin z google: 9560
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: