Przesuniêty przez: Troi 07-06-2009, 13:46 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 21 Lut 2009 Wiek: 35 Posty: 3705 (0,58/dzieñ) Piwa: 746 Sk±d: Oslo  | Wys³any: 08-06-2009, 12:59 | #841
|
| nogi mi odpadaja.. nie mogłem juz na koncu skakac, bo jak sie dziś okazało mam pękniete śródstopie (stara kontuzja piłkarska). ;/
znow sie nuty powtarzały.. np. Music or Noise lub Double Dutch Darkies.. i pewnie jeszcze coś tam było. | _________________ SILESIA HARDCORE PUNK | |
| |
 | |
|
miniol www.melbshuffle.pl

Informacje Do³±czy³: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 1935 (0,28/dzieñ) Piwa: 288 Sk±d: Siemianowice Åšl.  | Wys³any: 08-06-2009, 13:56 | #842
|
| dobrze ze nie jechalem. Za rok tez sobie odpuszcze, bo pewnie znowu wiekszosc imprezy hardpop bedzie. Pierwsza edycja byla bez polotu, wiec teraz musialo byc tylko gorzej
Z eventów wystarczy mi tylko toxicator. | _________________ Jestem traktorem! Robię w holiłudzie!! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 04 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 908 (0,13/dzieñ) Piwa: 55 Sk±d: MysÅ‚owice  | Wys³any: 08-06-2009, 13:57 | #843
|
| No to tero jo
DziÄ™ki ekipe BeforujÄ…cej i AfterujÄ…cej ByÅ‚o naprawde godnie.. Nie pamiÄ™tam kiedy tyle siÄ™ ostatnio Å›miaÅ‚am podróż Å›mieszna ale dÅ‚uga Pod koniec Już mi siÄ™ ciÄ…gÅ‚a.. Dobrze że mieliÅ›my caÅ‚y przedziaÅ‚ dla siebie (co tam siÄ™ dziaÅ‚o ) W poznaniu WybraliÅ›my podróż taxÄ… i to byÅ‚ chyba najlepszy pomysÅ‚ zapÅ‚acilismy 35 zÅ‚ na 4 osoby i nikt nas nie trzepaÅ‚ ani nic. Ale z tego co mi wiadomo to niektrore taxi także brali na wyrywki. Autobus to byÅ‚ z góry podstawiony do tego celu jak siÄ™ już póżniej okazaÅ‚o.. Ale najważniejsze, że wszyscy weszli na Tor Na Globalu super, wystrój namiotów i scen pierwsza klasa - nie ma co porównywać z ubiegÅ‚ym rokiem. Dużo laserów i rogi na naszej scenie coÅ› piÄ™knego Maty zapobiegaÅ‚y przed zimnem od ziemi dużo to daÅ‚o bo mogliÅ›my siedzieć w namiocie na zolu. Jak już KaLa wspomniaÅ‚a że w szatniach zamokÅ‚y niektorym rzeczy przez bÅ‚oto i deszcz (zajebiÅ›cie :eek: ) bo pewnie tam już tych mat nie mogli dać - żal.pl BrakowaÅ‚o paru atrakcji o których byÅ‚a mowa na stronie ftb jakoÅ› nie widziaÅ‚am ani tych kulek ani żeby ktoÅ› z uczestników imprezy jeżdziÅ‚ na quadach (jedynie to organizatorzy sobie na nich pomykakali ).Muzycznie bardzo mi siÄ™ podobaÅ‚o, tyle że za dużo byÅ‚o powtarzanych nut.. Najlepsze sety jak dla mnie to ResQ i Radialsi. Ceny napojów i jedzenia drogie jak zawsze na takich imprezach masowych, a ceny w sklepiku to chyba z Honolulu przywiezli Grrr A tak to chyba wszystko na plus Dzisiaj wyszÅ‚y mi zakwasy na nogach ale i tak cieszÄ™ siÄ™ że byÅ‚am i uratowaÅ‚am honor w porówanniu z Globalem 'o8 haha.. | _________________ ...::: Å»yj szybko, umieraj mÅ‚odo :::... Dziwka w łóżku, dama na ulicy | | Ostatnio zmieniony przez MotyleeeQ 08-06-2009, 13:58, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 21 Lut 2009 Wiek: 35 Posty: 3705 (0,58/dzieñ) Piwa: 746 Sk±d: Oslo  | Wys³any: 08-06-2009, 14:28 | #844
|
| | motyleeek napisa³/a: | | jakoÅ› nie widziaÅ‚am ani tych kulek |
To chyba wina pogody, ale nawet mnie to nie zainteresowało, i faktycznie chyba nikt na tych Quadach nie jezdził.. w sumie to moze dobrze, bo co by zrobił taki naćpaniec na taki quadzie.. aua | _________________ SILESIA HARDCORE PUNK | |
| |
 | |
claudiucha Industrial/Terror

Informacje Do³±czy³a: 04 Lut 2008 Wiek: 35 Posty: 338 (0,05/dzieñ) Piwa: 24 Sk±d: Venlo  | Wys³any: 08-06-2009, 15:31 | #845
|
| | Q-DanCe__ napisa³/a: | | motyleeek napisa³/a: | | jakoÅ› nie widziaÅ‚am ani tych kulek |
To chyba wina pogody, ale nawet mnie to nie zainteresowało, i faktycznie chyba nikt na tych Quadach nie jezdził.. w sumie to moze dobrze, bo co by zrobił taki naćpaniec na taki quadzie.. aua |
Poprostu nie wpuściliby go, a poza tym samemu nie jeździsz tylko z kolesiem, który kieruje, a Ty jedyne co, to mogłeś go objąć żeby nie spaść | _________________ Die bass moet je niet horen, die moet je VOELEN!

| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 21 Lut 2009 Wiek: 35 Posty: 3705 (0,58/dzieñ) Piwa: 746 Sk±d: Oslo  | Wys³any: 08-06-2009, 16:00 | #846
|
| | mozliwe, nie interesowały mnie quady bo dla nich nie przyjechałem do poznania ; P | _________________ SILESIA HARDCORE PUNK | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Cze 2008 Wiek: 35 Posty: 410 (0,06/dzieñ) Piwa: 15 Sk±d: Opole  | Wys³any: 08-06-2009, 16:08 | #847
|
| Z ftb.pl
Przed chwilÄ… dostaliÅ›my od jednego z klubowiczów list „z podziÄ™kowaniami” dla poznaÅ„skich policjantów w zwiÄ…zku z ich brawurowÄ… akcjÄ… przed Global Gathering. Od razu zaznaczamy, że nie mamy nic przeciwko Å›ciganiu przestÄ™pstw, ale przyłączamy siÄ™ do protestu dotyczÄ…cego SPOSOBU, w jaki to robiono w Poznaniu. Symboliczny jest fakt, że kilka godzin później zaczynaÅ‚y siÄ™ wybory do Europarlamentu, a niektórzy z nas mieli próbkÄ™ traktowania przez wÅ‚adze rodem z totalitaryzmu. Ponad 12 tysiÄ™cy ludzi, 65 zatrzymanych - nie trzeba dodawać, że ta druga liczba byÅ‚a jedynÄ… rzeczÄ… na temat GG, która zainteresowaÅ‚a media. W Poznaniu mÅ‚odzi ludzie przeszukiwani byli już na przystanku autobusowym w centrum miasta, ciekawe czy policja równie dziarsko bÄ™dzie dziaÅ‚ać przed Open'erem czy kolejnym z koncertów rockowych - jakoÅ› nie wyobrażamy sobie przeszukiwaÅ„ caÅ‚ych autobusów przed koncertem U2, a przecież dym marihuany unosi siÄ™ tem gÄ™sto. Tyle od nas, teraz sprawdźcie list kilkunastu oburzonych klubowiczów. PostanowiliÅ›my przytoczyć go Wam w caÅ‚oÅ›ci:
„Witamy FTB. Nie wiem czy coÅ› takiego was zainteresuje, ale ja i kilkunastu moich dobrych przyjaciół postanowiliÅ›my wystosować list otwarty do Komendy Głównej Policji w Warszawie odnoÅ›nie wydarzeÅ„ z 6 czerwca br. w Poznaniu. ChcieliÅ›my na ich rÄ™ce zÅ‚ożyć oficjalne podziÄ™kowania za dodatkowe atrakcje i zastrzyk adrenaliny przed imprezÄ… Global Gathering. Wszyscy jesteÅ›my fanami gangsterskich filmów z Robertem de Niro i naprawdÄ™ doceniamy, że pierwszy raz w życiu (i mamy nadziejÄ™, że nie ostatni) ktoÅ› nami pomiataÅ‚ jak chuliganami czy wrÄ™cz mordercami.
Jesteśmy naprawdę wdzięczni za chamskie odzywki, poniżanie nas, prawie trzydziestoletnich obywateli Rzeczpospolitej, w wielu przypadkach ojców i matek. Od wielu lat prowadzimy firmy, żyjemy kulturalnie w nudnej, szanującej prawa człowieka Unii Europejskiej i naprawdę fajnie, że przedstawiciele władzy pamiętają, że silna ręka to podstawa. Już się baliśmy, że do końca życia nic ciekawego się nie zdarzy, ale dzięki Wam, dzielnym poznańskim stróżom prawa, wiemy jak to jest być popychanym i rzucanym na ziemię twarzą w dół.
Zawsze chcieliÅ›my pojechać na BiaÅ‚oruÅ› i nie mieliÅ›my dotÄ…d okazji, wiÄ™c serdecznie dziÄ™kujemy za tÄ™ lekcjÄ™ życia. Ze wzglÄ™du na rok urodzenia nie pamiÄ™tamy wojny ani zÅ‚otych czasów komunizmu, byÅ‚o wiÄ™c niebezpieczeÅ„stwo, że nigdy nie dostÄ…pimy zaszczytu trzymania rÄ…k do góry przez pół godziny. Na szczęście jesteÅ›cie wy – kochani poznaÅ„scy policjanci, cieszymy siÄ™, że przejÄ™liÅ›cie nawyki od gangstersko nastawionych ochroniarzy, bo ci niestety ostatnio zrobili siÄ™ zbyt grzeczni i na imprezach zrobiÅ‚o siÄ™ nudnawo.
Artur i ekipa
PS Fajną macie pracę, pewnie odliczacie dni i godziny do takich imprez, głęboko żałujemy, że nie mieliśmy przy sobie żadnych środków odurzających, nie chcieliśmy aż tak psuć wam humoru". | _________________ HardCore <3 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzieñ) Piwa: 471 Sk±d: DÄ…browa Górnicza  | Wys³any: 08-06-2009, 16:13 | #848
|
| | Zawsze i wszędzie.... ACAB! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 29 Pa¼ 2007 Wiek: 39 Posty: 451 (0,07/dzieñ) Piwa: 15 Sk±d: Katowice Witosa  | Wys³any: 08-06-2009, 16:15 | #849
|
| dobre hahahaha | _________________ NaJwAżNiEjSzE Są WsPoMnIeNiA:) | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 21 Lut 2009 Wiek: 35 Posty: 3705 (0,58/dzieñ) Piwa: 746 Sk±d: Oslo  | Wys³any: 08-06-2009, 16:26 | #850
|
| | bardzo dobrze to napisali ! JP na 100 % ! musieli sie popisac co to oni nie sa.. brawo,udało wam sie ! | _________________ SILESIA HARDCORE PUNK | |
| |
 | |
| |