1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Znając życie wyjdzie, ale może w jakimś kolejnym studio sessions albo innym gównie od srajhanteża. (zdecydowanie nasz kolega hedhunteż przegina z reverse bass, to nie ma wątpliwości, przecież reverse to gówno, a on gówna nie tyka ) Pieprzony Thera promuje hhz, najwyższy czas iść po sznur i wiązać pętle. Rozumiem, że czasem mógł wydać jakieś mocniejsze nu (i tak jedno wielkie G w porównaniu do early), ale żeby hedhanteża to ja to kuwa nie rozumiem. Więc remix hhza oceniam -10/10 inaczej być nie może, Heijnena za promowanie jego nuty oceniam na -11/10 A Geck-O za oryginał oceniam.. nie wiem jak, te melo nawet mi się podoba, takie energiczne, ale wchodzi w nu. Bassline taki se, dam chyba 6/10, może po paru odsluchach bardziej mi się spodoba. Theracords niestety idą w nu, ale cóż takie czasy, może kiedyś będzie wielki bum i Hardstyle wróci do korzeni, a jak nie no to trudno, trzeba żyć ze świadomością tego, że gówno jest wszędzie P.S. Moje komentarze można pod filmikami Thery zobaczyć bardzo często pod nickiem Noisemodulator Ci co widzieli wiedzą o co mi chodzi
_________________ Oldschool Fanatic
Ostatnio zmieniony przez kuben24 08-03-2011, 07:41, w caoci zmieniany 1 raz
Jestem w tym temacie od 5 minut i mam wrazenie ze ciagle spie Ale w tym czasie przypomnialem sobie ze kiedy Thera gral z Crypsisem na XXlerator RAW spotkał sie z HHz i nawet maja wspolne zdjecie http://a1.sphotos.ak.fbcd...4_3456811_n.jpg Ten edit nie bedzie wydany prawdopodobnie tylko dlatego, ze Headhunterz ma scisły kontrakt ze Scantraxx, a sami do siebie byle kogo(Geck-o) nie wpuszcza tym bardziej ze stylowo rzadko pasuje.
Co do samego tracka, jest przynudnawy, caly czas na jednym melo, ktore nie podoba mi sie w najwyzszym momencie bo brzmi strasznie, ale o dziwo oryginalu nie slyszalem wiec moze tam tez tak jest. Na buildzie fajny bassline, taki troche showtekowy ale nie jest zły Całosc mi sie nie podoba, ale sam Geck-o ma kilka trackow ktore brzmia jak dance
Aż taki słaby to on nie jest powiem więcej nawet trochę poskakać do tego można ale brakuje mi tu głębi, kawałem jakby robiony na szybko bez jakiegoś konkretnego masteringu i ta melodia nie bardzo mi wpada w ucho.
Edit widze oparty na dzwiekach z remiksu BB - Make It Loud.Prawie taki sam lead,bassline i kicki tez to samo ale nie podoba mi sie track bo jest nudny melodia do dupy i caly czas to sie powtarza takze kupa
Wkurwiający pseudo reverse bass i nudna melodia. Widać że gość nie ma pomysłów bo cały czas tylko remixy robi które w dodatku nie mają żadnego stylu i polotu