Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwość i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 2015, aftermovie, emporium, land, of, rising, sun, the

Emporium 2015 - Land of the Rising Sun - AFTERMOVIE
Autor Wiadomo¶ć
Piekarz 

Informacje
Doł±czył: 13 Sty 2012
Piwa: 363
Sk±d: Starachowice

$ wspomagacz (Ilo¶ć: 1)

Wysłany: 05-07-2015, 11:10   Emporium 2015 - Land of the Rising Sun - AFTERMOVIE #1

Link

Pily 

Informacje
Doł±czył: 29 Sty 2014
Piwa: 9
Sk±d: Rotterdam

Wysłany: 05-07-2015, 21:26    #2

KrĂłtki opis eventu.
Pogoda od samego początku dnia nie dopisywała, mocny deszcz od rana spowodował że wielu ludzi odpuściło sobie imprezę.
W sobotni poranek bilety moĹĽna byĹ‚o kupić za okoĹ‚o 40€, gdzie normalnie kosztowaĹ‚y 62€ (dość drogo jak na festivale w nl). Z The Land of The Rising Sun wiele osĂłb zaczęło szydzić przeinaczajÄ…c tytuĹ‚ imprezy na różne odmiany zwiÄ…zane z deszczem ;) .
Organizatorzy jednak zapewniali że słońce się pojawi całkiem niedługo. Na szczęście mieli rację. Sam dotarłem na miejsce gdzieś około godziny 16, pogoda już była znośna, teren festivalu to dość spory obszar obok którego jest jezioro, z którego niestety i tak mało kto korzystał. Głównym powodem był wyjątkowo zimny Maj.

Pojechałem tam specjalnie dla Yakuza stage, która mnie absolutnie nie zawiodła. Inne sceny również były OK, ale poza tradycyjnym obchodem terenu imprezy nie zabawiłem na nich zbyt długo. Wyjątkiem był mainstage EDM, gdzie poszedłem na Endshow.
Okazało się to bardzo dobrym wyborem, gdyż puszczali tam kawałki z każdej sceny.
Ceny za żetony nie odbiegały od standardowych.
Dla kogoĹ› kto ma blisko do Wijchen to festival godny polecenia, ale takich jak wiadomo jest tutaj wiele ;)
A tutaj jeden z wielu albumów jaki został opublikowany na oficjalnym fanpage.
https://www.facebook.com/...93313692&type=3

Podziękowali:lamborghini17, DJ Mike, netya
oskar0608 

Informacje
Doł±czył: 25 Maj 2015
Piwa: 1
Sk±d: rzeszĂłw

Wysłany: 28-07-2015, 09:42    #3

mimo wszystko warto bylo tam byc;D

dostawczych warszawa

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych użytkowników)