Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: ekwador, manieczki

Ekwador - Manieczki
Autor Wiadomo¶æ
Frog 
Alone Warrior

Informacje
Do³±czy³: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 15-09-2009, 12:35    #21

koko123 napisa³/a:
Jak zawsze Frog mnie zripostował :D

Ci powiem ze jakby mnie ktos zapytal minute temu komu odpislem to bym nie wiedzial ;) Nic osobistego, odpisuje temu kto cos napisal...

koko123 napisa³/a:
w Manieczkach też Zainteresowanych nie będzie wielu

Moze zalapia bakcyla a jak nie No to problem zniknie ;) Zobaczymy.

koko123 napisa³/a:
Kiedyś pojechałem na typowo wixiarską imprezkę z życia wziętą, gdzie przebieranki, okrzyki i napięte, naćpane do granic możliwości karki były czymś normalnym i powszechnym i uwierz mi, że to jest wcale dobre doświadczenie, ponieważ zachowanie tych przetyranych ludzi naprawdę nie odpowiada kanonom "dobrej zabawy".

Jak najbardziej. Tez jestem TEMU przeciw. Ale szanse nalezy dac kazdemu uwazam....
I klubowiczom MANIEK... Pamietacie jak mialbyc 1 MOH w MEGA... Dziwilismy sie ze loo gdzie to w takiej spelunie , przeciez tam jakies ROCKI leca itp. A zrobilo nam sie calkiem przyjemne gniazdko HARDOWe ;)

koko123 napisa³/a:
ale buntowniczy sposób myślenia

To zaden argument ;)

koko123 napisa³/a:
komercjalizacji hardstyle'u do takiego stopnia.

Napisalem wczesniej ze w NL wlasnie w jaknajbardziej KOMERCJONALNY sposob Hardy wszedzie wystepowuja od LAT. Nie tylko te duze eventy ktore znamy. Mozna poszukac na YT jakie rozne festyny,festiwale,parady miastowe robione tam sa.

koko123 napisa³/a:
Jeździłeś zapewne do Bravo i pamiętasz ten nurt z czasów, kiedy był on mocny, twardy, surowy

Wiadome. Brzmialo to inaczej niz obecnie. Tylko powiedz mi jaka roznica W KOMERCJI jest zorganizowana kilka lat temu impreza w BRAVO z ta szykowana teraz w Manieczkach ????????

koko123 napisa³/a:
wiem, hs i hc już ulegają komercjalizacji

koko123 napisa³/a:
To, że hardstyle ewoluował z pięknego surowego klimatu do melodyjek

Spoko, mozna lubiec jedno nie lubic drugiego. Ja akurat oba ale....

I poraz kolejny dochodzimy do tego ze bezsensu uzywacie SLOWA KOMERCJA na ZMIANE BRZMIENIA MUZYCZNEGO GATUNKU MUZY... To NIE TO ludzie znaczy !

Bo KOMERCJA TO :

Komercja jest zawsze jak coś sprzedajesz, jeśli za swoje działanie dostajesz pieniądze. To jest ok - do oswojenia - jeśli dostajesz tyle ile warta jest twoja praca. Jeśli dostajesz mniej to jesteś wykorzystywany. Jeśli dostajesz więcej to jesteś cwany.

Komercja to wszelkie działania mające na celu dotarcie to jak nawiększej ilości odbiorców, a co za tym idzie zwiększenie korzyści materialnej.

komercja muzyczna >>> muza dla mas . Wiec wszystkie co wielkie od Q 2k3 co znamy eventy. To nie wiem czemu tu negujecie a jezdzicie na te WSZYSTKIE KOMERCYJNE EVENTY i sie nimi tak jaracie ;P
Ostatnio zmieniony przez Frog 15-09-2009, 12:48, w ca³o¶ci zmieniany 4 razy  

Rafir 
Hate all humans!

Informacje
Do³±czy³: 29 Cze 2007
Piwa: 471
Sk±d: DÄ…browa Górnicza

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6)

Wys³any: 15-09-2009, 12:39    #22

motyleeek napisa³/a:
.... jakby się nic w Polskich klubach nie działo to też byście narzekali... :/

i tak mało sie dzieje :P

Teraz przodownictwo obiera A4 w Opolu i póki co tylko tam widze jakąkolwiek przyszłość... i nie chodzi mi głownie o hc ale o to, że zapraszają gwiazdy nie tylko oklepane
na PL scenie :) Przynajmniej nie gra tam Deepack i Max co miesiÄ…c :P

A co do rozprzestrzeniania sie "hardstylu" w klubach o takiej sławie a nie innej nie mam nic przeciwko :) baaa nawet jestem za

@ koko - wierze w to ze nurt który ogarnął hs, poprzez właśnie takie zabiegi - szybko umrze bo zrobi sie to rzygowate i zbyt popularne :) Jak to kiedyś wspomniałeś musi coś umrzeć, żeby narodziło sie na nowo ^^

Powinniśmy sie zdystansowac od tego i czekać na lepsze czasy hardstylu ( o ile takowe jeszcze będą ) ;]

jojo 

Informacje
Do³±czy³: 07 Maj 2009
Piwa: 119
Sk±d: Opole

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4)

Wys³any: 15-09-2009, 12:48    #23

Frog napisa³/a:
A w ogole ktos ma jakies filmiki jak tam wlasnie ostatnimy czasy bywalo rzeczywiscie w Manieczkach ?

Chyab najbardziej swiezy filmik:

Rafir 
Hate all humans!

Informacje

Wys³any: 15-09-2009, 12:49    #24

i wpis klubowicza :

Byla wiksa.Odrazu przypominaja sie stare dobre czasy :)  Tego mi brakowalo

także pojedyncze imprezki przypałowe może sie zdarzają a jak będzie na hsie, obadac musicie sami ;)

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Do³±czy³: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 15-09-2009, 12:55    #25

No tak z filmu to normalny fajny klubik. Ludzie na jakis wiekszych JAZDOWICZOW nie wygladaja no ale MANKI napewno nie zmienia jakos przewrotnie swojego klimatu bo slyna z JAZDY i jesli ludzie tam przychodza na takie klimaty to beda to utrzymywac. A moze wlasnie wprowadzaja HARD bo potrzebuja czegos INNEGO bo stare czasy upadaja....Ciekawe jak bedie wypadac ta sala HARD. Czy sie tam ludzie jakos podziela czy tam sama wiara co na glownej bedzie i na HARDOWEj a moze inne ludziska wlasnie sie tam zlepiaj....

Fajna muza leci na tym HOLIDAY Finish....:) Pobawil bym sie przy takich klimatach po kilku glebszych ;) Ehhh szkoda ze nie ma PIRY :( ((
Ostatnio zmieniony przez Frog 15-09-2009, 12:56, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Rafir 
Hate all humans!

Informacje

Wys³any: 15-09-2009, 12:56    #26

Frog napisa³/a:

Fajna muza leci :) Pobawil bym sie przy takich klimatach po kilku glebszych ;)

ojj stare rytmy też daja rade

Cosmic Gate, Brooklyn bounce itd ^_^

MotyleeeQ 
Only 4 V.I.P

Informacje
Do³±czy³a: 04 Lip 2007
Piwa: 55
Sk±d: MysÅ‚owice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 15-09-2009, 13:01    #27

Rafir napisa³/a:

Cosmic Gate, Brooklyn bounce itd ^_^

lepiej wiecej nie wymieniaj bo jeszcze stwierdzą że słuchasz komercji :) :lol-sweat: :D :rotfl: Zgadzam się z opinia Froga w 100% i ciesze się ze w innych klubach też bedą grały hardy :) A jak tam naprawde będzie - zależy tylko i wyłącznie od gości którzy przyjadą z Dj i klubowiczów.

miniol 
www.melbshuffle.pl

Informacje
Do³±czy³: 25 Cze 2007
Piwa: 288
Sk±d: Siemianowice Åšl.

Wys³any: 15-09-2009, 14:10    #28

Faktycznie zmieniło się sporo na lepsze, ale jakby ten DJ jeszcze nie gadał tyle (w filmiku od joja) to już bym mógł zaliczyć tą imprezę do dobrej imprezy. Chociaż manieczki już tak mi się paskudnie wżarły w pamięć, że nieprędko uznam ten club za normalny i na pewno będę miał uprzedzenia przez jakiś czas :P

ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Do³±czy³: 11 Cze 2008
Piwa: 634
Sk±d: MyÅ›lenice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4)

Wys³any: 15-09-2009, 14:17    #29

koko123 napisa³/a:

kiedyś pamiętam jak każdy cisnął tu na forum na manieczki, wixe, dja hazela i wszystko co związane z tym miejscem)

komentowana jest muzyka i styl jaki ona w tych klubach ma ... a nie sam klub - przeciez te kluby mozna wynajac pod KAZDY styl muzyczny - jak chcesz Maryle Rodowicz tam, to bedzie Maryla... jak chcesz HHz to bedzie HHz, jak chcesz Delta 9 to bedzie... wystarczy tylko sie dogadac co do finansow i miec ludzi ;-)

Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Do³±czy³a: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Sk±d: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 15-09-2009, 14:38    #30

ja tam zawsze chcialam to miejsce obadac tak jak i te wszystkie terminale , protectory itp :)
co do dyskusji to Frogowi przyznaje racje , a czy beda grali w innych dyskotekach hardy czy nie to mnie to jeb** bo i tak niebede chciala to niepojade i nikt mnie niezmusi , a tego co sie z hs`em dzieje od dluzszego czasu i tak sie nieodwroci (zreszta tego mozna sie bylo spodziewac - mam na mysli nu , jak i poczatek robienia imprez w dyskach roznego rodzaju ) wiec olal z grubej rury na to wszystko:)
tyle na ten temat odemnie:)

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 8197
Odpowiedzi: 54
Odwiedzin z google: 2386
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: