1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwość i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
(Dark experimental hardstyle mix) OldscoolProject - Come with You (Dark Experimental Hardstyle mix) by OldscoolProject Track zrobiony przeze mnie w FL 9, wszystkie dźwięki zrobiłem sam (oprócz wokalu) Miało być wolno, experymentalnie z głębokim bassem i ogólnie mrocznie W Fl'u bawię się od ponad roku, z tym że dosyć rzadko (teraz postanowiłem pocisnąć trochę) Wiem że na forum jest dużo ekspertów, proszę o ocenę i jakieś porady co dodać co odjąć i czy w ogóle jest jakiś potencjał
Czas: 6:00 min Jakość: 320 kb/s Czas projektu: ~ 16 godz. Tempo: 135 BPM Rozmiar: 15,2 MB
ode mnie, ze strony słuchacza jest dobre. nawet odważę się powiedzieć że bardzo dobre. jest klimat, całość mi się bardzo podoba. według mnie dobra robota
dla mnie rowniez bardzo spoko robota fajna zabawa hatami na przejsciach jak na pierwszy rok to nawet bardzo, bardzo dobrze zrobione wg mnie jedyne do czego sie przyczepie, to ze na Twoim miejscu dalbym ten revbass nizej na pianorollu i wybil mu mocniej czestotliwosci 40Hz-50Hz no i moze delikatnie zdistowal stope i tyle reszta elementow jest dla mnie jak najbardziej spoko
Dzięki Pomyśle z tym basem, głośniki mam niestety słabe więc właśnie ciężko pracować na najniższych częstotliwościach Co do kicka to chciałem żeby był taki lekki i okrągły, ale jeszcze pokombinuje z distem
1 użytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych użytkowników)