Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 08, 09, 29, earthquake, festival

Przesunity przez: ROoZi
30-08-2009, 12:03
Earthquake Festival 29.08.09
Autor Wiadomo
Rafir 
Hate all humans!

Informacje
Doczy: 29 Cze 2007
Piwa: 471
Skd: Dąbrowa Górnicza

$ wspomagacz (Ilo: 6)

Wysany: 31-08-2009, 15:56    #131

AngerZiuta napisa/a:
a Terror & Frenchcore to pobił wszytskie rekordy chyba !!

Więcej już nie pisz :cry: :cry: :cry:

Przydałyby sie seciki ;>

wie ktoś czy będą?

angerfist1 

Informacje
Doczy: 07 Gru 2008
Piwa: 51
Skd: z Pizdy

Wysany: 31-08-2009, 17:54    #132

relacje obszerną...hehe,trzeba było jechać to relacjonowałabyś na żywo hehe,impra dobra w chuj,,i co tu dużo pisać..pozdro dla ekipy z fury..he,,czas na kolejną podróż,,h4l ;D

ZIUTA 
Nicht therapierbar!

Informacje
Doczya: 18 Maj 2009
Piwa: 195
Skd: z kątowni :]

Wysany: 31-08-2009, 18:00    #133

Demolition Area ojjj takie tempo że głowa do wymiany od razu :hihi: xD normalnie jak sobie wspomne, przypomne i pomyśle to szatany weźcie mnie tam spowrotem :cry: :heart:

GABBERHEAD 
Early-Freak

Informacje
Doczy: 24 Sty 2009
Piwa: 70
Skd: Feynoord

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 31-08-2009, 18:27    #134

Witam powiem tak impreza kozacka.. kur scena early hc zwlaszcza set Leviathana i set Brunoxide i Delirium mizaga scena terror miazga jak polecial walek Stickhead & Don Demon - Demonhead przez Vizytora myslalem ze na sali tynk sie po sypie z sufitu minusy imprezy culowe naglosnienie jak to niemcy naglosnienie na maxaa ja akurat lubie czysty dzwiek kupe kurzu bylo ... wielkie dzionki calej ekipie z samochodu za MIŁE ;) towarzystwo i jeszcze jedno wielki szacun dla Ziutki ze taki kawal drogi pofatygowala sie zeby jechac na hardcory mam nadzieje ze Ziutka i Gif dojechali do domu cali i zdrowi pozdrawiam ;) )) :) :) :) H4L!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gife 
F B I

Informacje
Doczy: 21 Wrz 2008
Piwa: 521
Skd: Poznań

Wysany: 01-09-2009, 19:47    #135

Szczerze, nie wiem od czego zacząć swoją relkę :lol-above: wszystko tam było tak poukładane, że nie można było się do czego przyczepić poza duchotą w Turbinie i kurzem na parkingu podczas openera...Nagłośnienie w klubie zajebiste jak zwykle..na Terrorach flaki latały..jak zawsze bez stoperów ani rusz xD Opener..nagłośnienie dobre, a z racji ustawienia scen chuyowo się ogarniało te sceny. Wizuale, światełka i duperele związane ze scenami zredukowane do minimum oczywiście. Lasery były O_O o dziwo :rotfl: a dowiedziałem się o nich jakoś o 4 nad ranem :hihi:
Muzycznie nie będę się rozpisywał, kto jak i gdzie zagrał, bo wg mnie nie było kichy poza obcykanymi scenami Hardcore, gdzie słuchać można było to, co zawsze..Ale michę cieszyłem na setach D-Passion i Partyraiser'a..to tyle z Area 1..
Moją dominującą sceną była Area 2 - tam praktycznie całą noc przesiedziałem i przehakkowałem :lol-sweat: Brunoxide & Dr Bone set imprezy :sugoi: Dione, Buzz Fuzz, Delirium, Arjuna & Leviathan kontynuowali piękne granie do samego końca xD sen był między 3-5 godziną wraz ze spacerem do auta i spowrotem na imprezę (tak, można było wejść i wyjść O_O - opaski jako dowód)..
Z Area 3 przesłuchałem całego live acta Moleculeza :sweet: drugi raz w tym roku się nie zawiodłem..piękny industrial :O
Demolition Area zostawiłem sobie na końcówkę i się nie zawiodłem..Noizefucker i The Vizitor zniszczyli mózg przez ostatnie pół godziny imprezy xD nie wytrzymałem seta Tieum'a do końca, więc obliczyłem, że maksymalnie pół godziny na Terrory poświęce :nerd:
Scena The Lab w ogóle mnie nie interesowała..
na Outodoorze nasłuchałem się dość freestyle od Braincrushers, Weapon X, Lunatic'a & Miss Hysteria (ostra baba :kiss: )
Fajnego seta zagrał też Promo, Dr. Rude, Waxweazle, Bass B, The Darkraver (spoko gość, jest fota :rotfl: )
Reasumując - za rok powtórka tylko, że bez Outdooru..w zupełności wystarczą wrażenia z Turbiny :gonzo:
Pozdrowienia dla Rafała, Edka, Justyny, Kupryta, Wenus, Higbu i jego kompana..zapomniałem ksywy :] nie spotkano więcej Polaków :lol-above:
PS Ed..dojechałem bezpiecznie ;D

Daron37 
HARDróżnik

Informacje
Doczy: 29 Mar 2007
Piwa: 2350
Skd: z Ukrainy

$ wspomagacz (Ilo: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 01-09-2009, 20:13    #136

A jak z ilością ludzi na poszczególnych scenach?

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Doczya: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Skd: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 01-09-2009, 21:34    #137

Gife, o wkoncu cos konkretnie :D no to widze sie spisalo wszystko :d jak mozna bylo wyjsc i wejsc i te opaski byly to rewelacja w sumie ! szkoda ze na AoH tego niebylo;/

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

ZIUTA 
Nicht therapierbar!

Informacje
Doczya: 18 Maj 2009
Piwa: 195
Skd: z kątowni :]

Wysany: 02-09-2009, 12:44    #138

GABBERHEADS napisa/a:
Witam powiem tak impreza kozacka.. kur scena early hc zwlaszcza set Leviathana i set Brunoxide i Delirium mizaga scena terror miazga jak polecial walek Stickhead & Don Demon - Demonhead przez Vizytora myslalem ze na sali tynk sie po sypie z sufitu minusy imprezy culowe naglosnienie jak to niemcy naglosnienie na maxaa ja akurat lubie czysty dzwiek kupe kurzu bylo ... wielkie dzionki calej ekipie z samochodu za MIŁE ;) towarzystwo i jeszcze jedno wielki szacun dla Ziutki ze taki kawal drogi pofatygowala sie zeby jechac na hardcory mam nadzieje ze Ziutka i Gif dojechali do domu cali i zdrowi pozdrawiam ;) )) :) :) :) H4L!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Proste że dojechała :D i czekam na nastepna wyprawe w nieznane:D z wami najlepiej haha :letssin: dojechałam szczęśliwie na 6 rano do Rzeszowa i poszłam w hołm i załączyłam SIX MILION WAYS TO DIE :sugoi: Pozdro! :]
Ostatnio zmieniony przez ZIUTA 02-09-2009, 12:44, w caoci zmieniany 1 raz  

Rafir 
Hate all humans!

Informacje
Doczy: 29 Cze 2007
Piwa: 471
Skd: Dąbrowa Górnicza

$ wspomagacz (Ilo: 6)

Wysany: 02-09-2009, 13:33    #139

A macie jakieś fotencje ?? xD

Gife 
F B I

Informacje
Doczy: 21 Wrz 2008
Piwa: 521
Skd: Poznań

Wysany: 02-09-2009, 15:27    #140

Daron37 napisa/a:
A jak z ilością ludzi na poszczególnych scenach?

Wszędzie DUŻO, a na Hardcore Area1 najwiecej..najmniej zaś na freestyl'e i industrial..Terrory się zniszczyły jakoś o 3 a gdy ja słuchałem Noisekicka to było z góra 30 osób..i praktycznie wszyscy siedzieli :hump:
Rafir, fotki poszukaj w necie..a to z wizytówek:
www.offensive-hardcore.de
www.djpix.de
www.hardcoredates.de
www.virtualnights.com/go/foto
www.hardmusic-community.de
Ostatnio zmieniony przez Gife 02-09-2009, 15:27, w caoci zmieniany 1 raz  

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 6904
Odpowiedzi: 145
Odwiedzin z google: 2274
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: