Przesuniêty przez: ROoZi 29-06-2009, 19:01 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzieñ) Piwa: 58 Sk±d: Berza, Ruda Åšl  | Wys³any: 12-06-2009, 21:38 | #11
|
| Chillout - mozna sie zrelaxowac, usnąć, codziennie slucham przed snem
Trance (Uplifting- nie inny) - jest przyjemny dla ucha, romantyczny, mozna pomarzyć, powspominac, zakochac sie(co mi sie czesto zdarza ;d )
Schranz Hardtechno - samo mnie rusza do tanca jest szybki bez melodyjek i bez pierdolenia !;]
dnb - ostatnio sie wkrecilem, fajne ma brejki czy jak to sie zwie tez rusza do tanca
terror speedcore - co tu duzo gadac NAPIERDALAJ QUATO !! szybki szybki szybki <kocham szybkosc w muzyce
rock, nu metal - stare dobre czasy szlo sie dobrze wyładowac | _________________
 | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 23 Maj 2009 Wiek: 36 Posty: 155 (0,02/dzieñ) Piwa: 9 Sk±d: Zawiercie  | Wys³any: 12-06-2009, 21:40 | #12
|
| Właśnie o taki Chillout mi chodziło, że można przy nim usnąć Co nie znaczy, że to zły gatunek. | _________________ www.gjfoto.pl - fotografia koncertowa na najwyższym poziomie! www.elevenstudio.pl - studio fotografii kreatywnej | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Wrz 2008 Wiek: 35 Posty: 933 (0,14/dzieñ) Piwa: 8 Sk±d: sandomierz/kraków  | Wys³any: 12-06-2009, 21:49 | #13
|
| uplifting i hardcore - tak rozne style a tak rownoczesnie piekne w zaleznosci od nastroju oczywiscie | _________________ nie każdy rozumie, że myśli; wielu myśli, że rozumie | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Pa¼ 2007 Wiek: 37 Posty: 255 (0,04/dzieñ) Piwa: 30 Sk±d: Chrzanów  | Wys³any: 12-06-2009, 21:58 | #14
|
| Jezeli chodzi o codzienne sluchanie muzyki to przede wszystkim HS i Haipehaope. Bardzo czesto slucham Trance (w aucie) ale nie pogardze dobrym electro etc. Hardcore slucham jak chce poczuc moc, czyli czesto Ogolnie to slucham to, co mi sie podoba i uj co komu od tego | _________________ I am what I play My beats fucks up your brain Bitch thats what I'm saying Don't you forget my name | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 08 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 1073 (0,16/dzieñ) Piwa: 12 Sk±d: Chorzów BatoRy  | Wys³any: 12-06-2009, 22:37 | #15
|
| * HARDSTYLE - mocny rytm, klimat i moc, powerowe dzwieki napedzane reverse bassem lub powerowymi bassdrumami, zroznicowane klimaty * UPLIFTING TRANCE - daje odlot do innego wymiaru, wyciaga dusze z ciala jak sie zamknie przy nim oczy, rowniez ma zroznicowane klimaty, pozwala myslom rozwinac skrzydla czyli potrafi pobudzic do intensywnego rozmyslania i zmienic nastroj, zmotywowac do zrobienia czegos ... * PROGRESSIVE TRANCE - Jak wyzej, tylko mocniejszy, mniej dynamiczny lecz bardziej rytmiczny * DUTCH TRANCE - troche lzejsza i bardziej fazowa odmiana hardtance polaczona z elementami trance * GOA/PSY TRANCE - odrywa calkowicie umysl od codziennosci, bardzo szybki i energiczny i mooocno schizujacy * HARDTRANCE - laczy w sobie elementy hardstyle i trance, co tu duzo mowic * HARDCORE (Mainstream only) - Gdy potrzebujemy czeogs mocnego co przeora nam beret zachowujac klimat i szczypte ambitnosci (nie-Industrial) * PROGRESSIVE & NEOPROGRESSIVE ROCK - nieziemsko ambitna muza (nie jest to muza "easy to listening", polaczenie akustyki z elektronika * 80's - ambitna muzyka, przerozne klimaty, ma w sobie o wiele wiecej "duszy" niz lata 90te i obecne, po prostu kocham bo wprowadza w niesamowity klimat * SOUNDTRACKz & INSTRUMENTALz - no cos, wiadomo jaka role odgrywaja soundtracki i za co je ludzie lubia, a klimaty insturmentalne daja odskocznie od elektroniki i pozwalaja sie wczuc w akustyczne brzmienia prawdziwych instrumentow (cos realnego, zywego)
no i jeszcze uwielbiam zespol Nightwish, lecz nie wiedzialem do jakiej kategorii go wsadzic bo to w zasadzie polaczenie Metalu z Gotykiem i czyms jeszcze, a ja nic poza Nightwishem z tych klimatow nie lubie | _________________ >> http://www.myspace.com/racidproductions
 | | Ostatnio zmieniony przez racid 12-06-2009, 22:42, w ca³o¶ci zmieniany 5 razy | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 27 Maj 2008 Wiek: 35 Posty: 3268 (0,49/dzieñ) Piwa: 217 Sk±d: Ruda Åšlonsko  | Wys³any: 13-06-2009, 01:33 | #16
|
| jo tam za dużo niy byda godać zawsze lubiołch mocny klimat | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 15 Pa¼ 2007 Wiek: 37 Posty: 693 (0,1/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 13-06-2009, 12:24 | #17
|
| a ja lubię wiele, jestem otwarta na nowe nurty etc. zawsze się ludzie śmieją jak oglądają mój profil na last.fm że tyle tego nasrane za każdym razem inny gat. od Bajora przez Slipknota po RTC ) ale to mi się podoba, mogę słuchać wszystkiego i ze wszystkiego czerpać przyjemność odczuwać wspaniałe emocje w zależności od nastroju przede wszystkim, stanu w jakim się znajduję, tego co w danym momencie czuję, znakomitą sprawą jest manipulowanie swoimi uczuciami poprzez muzyke | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzieñ) Piwa: 894 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 13-06-2009, 23:07 | #18
|
| | ja mogę się podpisać rękami, nogami i głowami pod postem Disiple, z ostatnim zdaniem na czele! | _________________ Nowenna Pompejańska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Cze 2008 Posty: 977 (0,15/dzieñ) Piwa: 172 Sk±d: North  | Wys³any: 13-06-2009, 23:27 | #19
|
| | Disiple napisa³/a: | znakomitÄ… sprawÄ… jest manipulowanie swoimi uczuciami poprzez muzyke |
Heh, +1 ja już tak żyję na co dzień | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 08 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 1073 (0,16/dzieñ) Piwa: 12 Sk±d: Chorzów BatoRy  | Wys³any: 14-06-2009, 00:39 | #20
|
| | koko123 napisa³/a: | | ja mogÄ™ siÄ™ podpisać rÄ™kami, nogami i gÅ‚owami pod postem Disiple, z ostatnim zdaniem na czele! |
ja tez to napisalem u siebie, ze przy poszczegolnych gatunkach | _________________ >> http://www.myspace.com/racidproductions
 | |
| |
 | |
| |