Przesunięty przez: Troi 27-04-2008, 17:13 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 11 Mar 2008 Posty: 118 (0,02/dzień) Piwa: 7 Skąd: KrK  | Wysłany: 28-04-2008, 18:24 | #651
|
| impreza zmiazdzyla bardzo pozytywnie :-D zdziwiony troche innym niz zawsze setem Pavo i chyba najlepszy secik Eniego. jak mi netia powiedziala ze nie bedzie mondello i viviany to mi sie lekkie YYYY zrobilo pamietajac to co zrobili razem w piramidzie :-P ale i taaaa bylo grooobo.. :-D
nie zdazylem na beforek tam gdzie zwykle i nie poznalem nikogo z forum oprocz krotkiej wymiany z kamcia i jeszcze 1 laska z 4uM :-P
nooo to kiedy nastepny balet :-P | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączyła: 25 Cze 2007 Wiek: 43 Posty: 890 (0,13/dzień) Piwa: 129 Skąd: ChorzĂłw  | Wysłany: 28-04-2008, 18:49 | #652
|
| | FuRiOn napisał/a: | | nie poznalem nikogo z forum oprocz krotkiej wymiany z kamcia i jeszcze 1 laska z 4uM :-P |
O LOL FuRiOn a moĹźesz mi przypomnieÄ kiedy my gadaliĹmy??? WogĂłle GoĹomp gdzie to Twoja petycja co tak dĹugo ja pisaĹes ????Mieli siÄ wszscy podpisac :mrgreen: :mrgreen: | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 28-04-2008, 18:49 | #653
|
| dla mnie weekend cudowny caly :d
beforek nr 1 u celci89 ( kochana dziekuje za goscine :*:*:* ! ) potem before nr 2 pod rula i mnostwo osob piknie
no i wlasciwa impreza. mi sie podobalo bardzo i mimo ze Mondello niebylo (a od dawna znow mi sie marzyla znim biba bo w _-^-_ bylo bosko ) to byl pan Viper i zagral pieknie hc :D:D i to zrekompensowalo mi absolutnie brak Daniele i Viviany i oczywiscie ostatnia godiznka znow hc (thx to Roughboyzz!!! i na koniec moj Catscan ahhh ) czyli de facto sumujac z 1.5 godziny hc byl jak nic . ile wiecej niewiem bo nieliczylam hehe:D oczywiscie Pavo rowniez fajnie zagral elegancko bylam pewna ze dobrze zagra:D ale jednak najbardziej na hc czekalam:D <3 i sie niezawiodlam:D i tak pohasalam ze juz stopka po piatQ nadwyrezona troche to na hc calkiem mi wysiadla ale zagryzlam wargi i pow. ze z parkietu niezejde chocbym z bolu plakac miala
Grzyb & Lew poszaleli jak na solenizantow przystalo ahah:D:D dziekuje wam za opaske
tak wiec mimo malego wQrwienia w piatek na takie zmiany to w tym momencie nawet sie ciesze ze tak sie stalo bo Qrce hc byl :):) i mialam okazje posluchac gry Vipera i Pavo a zapewne by to nienastapilo zbyt szybko:D a Mondello bedzie w sierpniu wiec git:D
bylo super :):) dzieki wam wszystkim i dzieki muzyce after rowniez elegancki byl ! dziekuje ekipce afterowej i szczegolnie HSagi za to ze nas zniosla tyle godzin i ugoscila hehe :) bo to uratowalo mi tylek (bo wracac o 6rano do krk to eee ;/ ) i za rosolek i pyszny likierek! :*
dziekuje takze braciszkowi Rafir hehe rodzenstwo jak zwykle cytrynowo haha Sirell dzieki za transporty do Mega na after i do Kato potem ROoZi kochanie :*:*:*:*
niewymieniam kogo poznalam poza pania Disiple i panem RaaF:* bo za cholere niewiem wiec jak ktos mnie poznal lol to prosze pisac:D
dobra koniec bo za dlugie to wychodzi ! do24tego ! bedzie mocno juz sie boje %%% XD
aha! ps. co do tematu o gejach to ja ich niewidzialam . a co do zdania asik to popieram w 100% nie ona 1 jest bi heh :P
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 02 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 616 (0,09/dzień) Piwa: 6 Skąd: R-Ĺl / Schiedam  | Wysłany: 28-04-2008, 18:56 | #654
|
| Ok.. no to czas na Mnie.. Jak zwykle nieziemski zapĹon.. ale cóş.. zaliczajÄ
c takÄ
banie.. na tak PIÄKNEJ imprezie to nie lada wyczyn hehe :-D B4 uuu juĹź wtedy zaczÄĹo siÄ robiÄ wesoĹo haha Mimo, Ĺźe gĹĂłwnych gwiazd nie byĹo to i tak STRASZNIE MI SIÄ PODOBAĹO :-P Super, Ĺźe znĂłw mieliĹmy okazjÄ siÄ zobaczyÄ w TAKIM gronie No i oczywiĹcie Wielkie PodziÄkowania dla SolenizantĂłw * After teĹź spoko.. choÄ praktycznie to byĹam jakaĹ Nieprzytomna? eee ciekawe czemu? WiÄcej siÄ rozpisywaÄ nie bÄdÄ... bo muszÄ pierw zapeĹniÄ te okropne luki w pamiÄci
@s3ba DziÄkuje i Ciebie rĂłwnieĹź pozdrawiam hehe
@Legolek coĹ wspomniaĹeĹ, Ĺźe mieliĹmy okazjÄ siÄ poznaÄ, to caĹkiem moĹźliwe.. no i dobrze wiedzieÄ haha
*
[ Dodano: 2008-04-28, 18:58 ]
| netya napisał/a: | after rowniez elegancki byl ! dziekuje ekipce afterowej i szczegolnie HSagi za to ze nas zniosla tyle godzin i ugoscila hehe :) bo to uratowalo mi tylek (bo wracac o 6rano do krk to eee ;/ ) i za rosolek i pyszny likierek! :* |
hehe nie ma za co dziÄkowaÄ.. a jak chodzi o likierek to myĹlÄ, Ĺźe da siÄ go zaĹatwiÄ na nastÄpnÄ
imprezÄ.. i to w wiÄkszych iloĹciach | _________________ SÄ
bohaterowie, sÄ
superbohaterowie.. i jest AGI
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 18 Lut 2008 Wiek: 37 Posty: 727 (0,11/dzień) Piwa: 2 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska  | Wysłany: 28-04-2008, 19:03 | #655
|
| | netya napisał/a: | ( kochana dziekuje za goscine :*:*:* ! ) |
powtarzaĹam juz wiele razy: nie ma za co dziekowac byĹo miĹo Cie goĹcic:*** to ja mam za co dziekowac Tobie i ROoZiemu ;] aha jeszcze primeczq zasĹuguje na podziÄkowania... ale nie napisze oficjalnie za co;] (mam nadzieje ze wie) pzdr 4 everybody:**** :-D | _________________
 | |
| |
 | |
Martyn_HS fuck the system!

Informacje Dołączyła: 27 Kwi 2008 Wiek: 36 Posty: 40 (0,01/dzień) Piwa: 0 Skąd: Polska ;P  | Wysłany: 28-04-2008, 19:17 | #656
|
| A mam pytanko, jest organizowany jakis wyjazd na Global? a co do osob ktore poznalam to napewno byla tez Netya (z bratem CHYBA), na b4 jeszcze. Na to cytrynowe cudo nawet sie zalapalam :mrgreen: thx:* ;-) a co do reszty osob, to nie kojarze po nickach, a nie chce nikogo wprowadzic w blad (siebie tez :-P ) no nie pamietam qrdee :-/ pozdro ;-) | _________________ My style is Your style, and Your style is mine My style is Your style, cuze Your style is HaRdStYlE!! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzień) Piwa: 58 Skąd: Berza, Ruda Ĺl  | Wysłany: 28-04-2008, 19:24 | #657
|
| [quo te="MAIN"]Wlasnei otrzymalem informacje ze jutro na imprezie zagraja takze dj Pavo oraz The Viper [/quote] gdy to usĹyszaĹem w Mega to nie uwierzyĹem bo to Daron napisaĹ Asikowi a dzien wczesniej ja mu kawaĹy na temat BLACK robiĹem potem sms od Donixa i Thao to juz bardziej uwierzyĹem moja wiara sie otwarĹa jak go zobaczyĹem w Mega dopiero rzecz jasna VIPERa
| Enigmato napisał/a: | @Defqon, @miniol - byki, coĹ dla was, gdyĹź jest fajny przyspieszony moment Nie zawiedĹşcie mnie |
wsĹuchiwaliĹmy sie w te powolnÄ
melodie i przeczucie ze to ten nowy Twoj waĹek i na koncu my sie kapliĹmy ze to byĹo to pamietaj czekam na niego na gadu
| CLAUDIA_HS napisał/a: | DefQon => Dzieki za lekcje Hakke i skikanie przy HC ;** |
Pafcik nas uczyĹ bardziej Hakke ja tez bardzo dziekuje za zabawe przy HC i Angeli rĂłwniez *
| Q-bus napisał/a: | aaaa byĹbym zapomniaĹ dla mnie minusem byĹ oto ze szĹem sobie spokojnie a przy barku 3 geje i sie liza ozesz a potem sie za DefQonem bawili haha ale ja siebaĹem wiec od nich poszĹem haha |
nawet mi nie mĂłw <blee> jak ich widzialem to pomyslalem co za pedaĹy ( a potem przyszedĹeĹ i mĂłwisz ze to geje, a ja ;o;o;o i odrazu sie odsunÄ
Ĺem ;/
| zOOczek napisał/a: | wogole to wielki podziw dla defQona i jego sprytnych nóşek nad ranem przy hc
|
oj dziekuje dziekuje napewno to byĹo przy Cre8tiv...:)
| daverox napisał/a: | nie wymieĹkali nawet przy 1000 BPM |
na tym nie da sie wymiÄknÄ
c poniewaĹź do tego nie da sie taĹczyc
| CLAUDIA_HS napisał/a: | | ...Pamietam , nawet ..... to poruszylo <tanczy> ;-) * |
no dokĹadnie potwierdzam oraz slychac byĹo jak do mikrofonu sie darĹ ) du ju Ĺona mada faking HARDCORE ??????? )) a ja jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee )
jestem dobrej mysli ze na kazdym teraz MoHu bedzie HC
| Damian85 napisał/a: | | i tak najlepsze bylo jak Pavo sie wkrecil Viperowi i zaczal mu skreczowac ...cojs pieknego :-D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: |
zastÄpowaĹ Mondello ) dobrze mu to nawet wychodziĹo
| Brumek napisał/a: | Defqon jak tam te nuty od Eniego bo Ty podobno bedzeisz wiedziec najlepiej |
ja mu mĂłwiĹem zeby mi przesĹaĹ je na gadu bo pamietam tylko melodie i te przybicie na koncu musze jeszcze raz przesĹuchac na spokojnie
| RaaF napisał/a: | | to wtedy jak hc lecial bylo bardzo malo osob na parkiecie a teraz normalnie szok ludzie sie bawili i conajlepsze nawet za tepem nadazali |
mnie rozwala to ze niektrĂłrzy zapier***** do HS jak powaleni ;/ chyba ze ja Pafcik i Roozi mamy takie odczucie tylko
| moze ta przerwa jest na mohee ? |
po informacji ze DM i EV bedÄ
w sierpniu stawiam ze MoH bedzie we wrzesniu poniewaĹź w lipcu jest KoH w NRG i napewno zrobi sie MoH w Magicu | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez 28-04-2008, 19:52, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzień) Piwa: 471 Skąd: DÄ
browa GĂłrnicza  | Wysłany: 28-04-2008, 19:26 | #658
|
| | Martyn_HS napisał/a: | a co do osob ktore poznalam to napewno byla tez Netya (z bratem CHYBA), na b4 jeszcze. Na to cytrynowe cudo nawet sie zalapalam :mrgreen: thx:* ;-) |
hehe miĹo byĹo poznac chociaĹź nie pamiÄtam , bo z nicka mi sie raczej nie przedstawiaĹaĹ Ty byĹaĹ z kolegÄ
ktĂłrego doprowadzaĹem do Ĺźycia ?? | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzień) Piwa: 58 Skąd: Berza, Ruda Ĺl  | Wysłany: 28-04-2008, 19:27 | #659
|
| chciaĹem dodac ze wkoĹcu Viper i Pavo pokazali co oznacza skrĂłt MoH
.....juz podziekowalem i dziekuje jeszcze raz i autograf od Vipera z nagĹowkiem '' FOR BIG HARDCORE FAN'' )))) dzieki dzieki dzieki dzieki i dziekuje jeszcze raz wszystkim serdecznie miĹo i sympatycznie za mile spedzona noc | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez 28-04-2008, 19:51, w całości zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 03 Lut 2008 Wiek: 38 Posty: 130 (0,02/dzień) Piwa: 0 Skąd: Lalaland  | Wysłany: 28-04-2008, 19:30 | #660
|
| | DefQon.1 napisał/a: | zOOczek napisaĹ/a: wogole to wielki podziw dla defQona i jego sprytnych nóşek nad ranem przy hc
oj dziekuje dziekuje napewno to byĹo przy Cre8tiv...:) |
nastepny raz lekcja dla mnie bo podobaĹo mi sie | _________________ FUCK THE SYSTEM
This is what I love and can't stop loving! | |
| |
 | |
| |