1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
a czego tu sie wstydzić? to jest zajebisty wałek
To jest taka sama komercyjna odmiana HC jak Edymion czy Agerfist(w dzisiejszych czasach) jak na tamte . Było zapotrzebowanie to gość robił muzę. Takie moje zdanie. A z zagraniem czekam na jakiś afterparty ranny albo na jakimś Teknivalu albo plenerku wraz ze wschodzącym słońcem.
GABBERHEADS szkoda że nie byleś na Brutalu bo set kolegi ustawiłem że grał cała godznie wałki z Cenobite Records, no Quato mistrzowsko jak dla mnie zagrał takie lekkie Thunderdomy A ja to się opiłem i złe z domu płyty wziąłem
GABBERHEADS szkoda że nie byleś na Brutalu bo set kolegi ustawiłem że grał cała godznie wałki z Cenobite Records, no Quato mistrzowsko jak dla mnie zagrał takie lekkie Thunderdomy A ja to się opiłem i złe z domu płyty wziąłem
szkoda gadac mialem tez plany napic sie z toba ale tak to bywa .;(((((((((((((((((((((((((((((
AnoreXia(MBC), może i komercyjny jak na tamte czasy... ale wtedy to słowo miało troszke inne znaczenie według mnie. Tamtejsza komercje uważałbym przedewszystkim bardziej za coś dostepnego dla wszytskich ludzi, a nie głównie same robienie czegoś pod publike i dla pieniędzy tak jak teraz. Wtedy to, że ktoś robił teledysk to robił go z przekonania, że ludziom sie spodoba, a teraz jak ktoś robi teledysk to chce go sprzedać jak najwięcej stacjom. Fakt, ze zawsze wszytsko sie kręciło wokół pieniądza i kręci się dalej i kręcić będzie. Jednak kiedyś do tego nie przywiazywano takiej wagi. Swoją drogą wałki elstaka mi sie bardzo podobają i nie mam im nic do zarzucenia. A z tym, ze jego wałki pasują do afterów i openairowych poranków to sie w zupełności zgodze.
_________________ Born to Die, Hard to the Core, Born To Die For The HARDCORE!!!
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 2470 Odpowiedzi: 19 Odwiedzin z google: 604