1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Jak dla mnie dupa urwana od samego początku do końca Zajebiste melo, mocny kick to co powinnien ten track mieć to ma Dobra robota panowie i mam nadzieję że wygracie
generalnie remix dobry, wstawka dubowa fajna ale za krótka. Jest dobrze ale szału nie ma, nie wyróżnia się z tłumu a oryginału na pewno nie pobije choć na top 20 zasługuje
generalnie remix dobry, wstawka dubowa fajna ale za krótka. Jest dobrze ale szału nie ma, nie wyróżnia się z tłumu a oryginału na pewno nie pobije choć na top 20 zasługuje
jestem ciekaw co w takim razie sie wyroznia z tlumu w kategorii mainstream...
To mi się bardziej podoba niż remix ADENa, ale też mi brakuję troszeczkę mocy. Oryginał miał power, a moim zdaniem remix powinien przebić oryginał
no niestety ale wedlug mnie nie da sie przebic oryginalu... a przynajmniej nie beda w stanie tego zrobic "amatorzy" a jedynie pro jak np. AoF i podobni...
jestem ciekaw co w takim razie sie wyroznia z tlumu w kategorii mainstream...
ResQ napisa³/a:
no niestety ale wedlug mnie nie da sie przebic oryginalu... a przynajmniej nie beda w stanie tego zrobic "amatorzy" a jedynie pro jak np. AoF i podobni...
No z takim słabiutkim podejściem to ty sukcesu nie osiągniesz napewno.
_________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 2386 Odpowiedzi: 29 Odwiedzin z google: 367