1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
na lolylirics nie bylo tego... na razie przetłumaczone tylko ze słuchu, a na polski się wieczorem za to chwycę mysle, ze text nietypowy ha w trzech miejscach miałam problem- może ktoś wyłapie błędy i poprawi? enjoy
We’re gonna play a little game called six shots to the dome
I’m so sick and tired of being a thick individual You know, they said I was mentally disturbed as a child When they found me cunning out my parents when I was three years old They tried to put me in a home when they caught me having sex with a cat They’ve thought I was disgusting... Don’t tell that I’m not normal You don’t like me because you think that I’m sick, but I like me Every time you scream at me it makes me happy My mother used to scream at me – it made me happy “You’re a sick individual! You don’t know right from wrong You think you’re right, you think everything you do is the right way You fuckin’ piss me off, you make me fuckin’ sick with your fuckin’ political mind”
I am a motherfuckin’ machine, I think like a machine, I smell like a machine, I fuck like a machine! “You fuckin’ sickfull, disgusting individual, how can you be proud of nothing? Because you’re a piece of shit! There’ll never be another motherfucker like you! Because you’re the last motherfuckin’ idiot ever born!" But guess what- it’s two motherfuckin’ way ‘cuz tonight is show time motherfucker!”
I want you to put the motherfuckin’ gun to your head, pull the trigger once, Yeah motherfucker – do it. I want YOU to kill yourself. [eeny meeny miny moe, kids will come and kids will go all in vain and nothing less, put the pistol on his chest (...)]
Six shots to the dome made (...) x8
Eeny meeny miny moe x8
Now the winner is the looser, you know what I'm saying?
PL
Zagramy sobie w pewną grę zwaną sześć strzałów w czaszkę
Mam już dość bycia prawdziwym indywidualistÄ… Wiecie- mówiÄ…, że miaÅ‚em problemy z psychikÄ… za dziecka Kiedy zastali mnie (...) moich rodziców gdy miaÅ‚em 3 lata Chcieli mnie zamknąć w zakÅ‚adzie kiedy przyÅ‚apali mnie na dupczeniu kota Uważali, że jestem obrzydliwy... Nie mów mi, że nie jestem normalny Nie lubisz mnie, bo myÅ›lisz, że jestem chory. Ale ja lubiÄ™ siebie Za każdym razem jak po mnie jedziesz cieszy mnie to Moja mama opierdalaÅ‚a mnie kiedyÅ›- to mnie cieszyÅ‚o „JesteÅ› pojebanym indywidualistÄ…! Nie odróżniasz tego co wÅ‚aÅ›ciwe od niewÅ‚aÅ›ciwego MyÅ›lisz, że masz racjÄ™, uważasz, że wszystko co robisz jest sÅ‚uszne ZajebiÅ›cie mnie wkurwiasz, rzygać mi siÄ™ twojÄ… politykÄ… ”
Jestem pierdolonÄ… maszynÄ…, myÅ›lÄ™ jak maszyna, mam zapach maszyny, pierdole siÄ™ jak maszyna! „Ty pierdolony, obrzydliwy indywidualisto z odchyÅ‚ami, jak możesz być dumny z tego, że nic nie osiÄ…gnÄ…Å‚eÅ›? JesteÅ› gównem, nigdy nie bÄ™dzie drugiego takiego pojeba jak ty! Bo jesteÅ› ostatnim pierdolonym idiotÄ… jaki siÄ™ urodziÅ‚!” Ale wiesz co?- To ma dwie strony, bo dziÅ› wieczorem zacznie siÄ™ szoÅ‚ skurwysynu!
ChcÄ™ byÅ› przyÅ‚ożyÅ‚ jebanÄ… broÅ„ do twojej gÅ‚owy, nacisnÄ…Å‚ spust raz, Tak skurwysynie- zrób to. ChcÄ™ byÅ› zrobiÅ‚ to SAM. [ [i]dzieciÄ™ca wyliczanka[i] dzieciaki przychodzÄ… dzieciaki odchodzÄ… wszystko w żyÅ‚ach i nic wiÄ™cej – przyłóż pistolet do swojej klaty (...)]
Sześć strzałów w moją czachę (...) x8
[i]dziecięca wyliczanka[i] x8
Teraz wygrany jest przegranym- wiesz o czym mówię?
Ostatnio zmieniony przez asik 16-12-2010, 23:11, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 2083 Odpowiedzi: 0 Odwiedzin z google: 350